Oni dělají i magnetky na přání, tak by asi byli schopni udělat i ve slovenštině, řekla bych. Já jsem udělala chybu v objednávce a pak jsem si s paní několikrát psala a zdála se být moc milá, tak bych jim asi zkusila napsat..
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka aha, dobrý nápad
Pinot Noir Mně to až tak nevadí, aspoň to nemusíme skladovat ![]()
Malenge jo, to je pozitivum. Dokonce jsem si chtěla jeden jeho výtvor, duhu namalovanou vodovkami, pověsit, ale serval to ze zdi, ječel "nechceš výstavu" a vyhodil to ze dveří ven![]()
Pinot Noir nechceš výstavu ![]()
Pinot Noir Tihleti sebekritičtí umělci, co nestojí o uznání :)
Pinot Noir Typický umělec - rozervanec. ![]()
Kdyz se mi ted mala 4 mesice otaci z lehu na brisko, to uz ji asi nemuzu nechat nikde bezprizorne samotnou co? Ja ji obcas nechavala, kdyz jsem uspavala starsi v poledne, tak jsem vedela, ze si bud hraje nebo bezpecne rve. Ale ted nevim, neotoci se a nezapichne hlavu do postele a zacne se dusit? Vubec nevim, jak ji ja tech par minut bezpecne uchovat.
Já bych se jedině bála nechat ji na gauči, že spadne. Jinak přece hlavu zvedá dávno? A velká malá ti přežila, ne? ![]()
Karja No, ja bych ji uz nenechavala. Mne se takhle syn v tomto obdobi skutalel z postele. No, proste lezel vedle me a maminka dostala mikrospanek.
Ale zije, uz mu je skoro 7 let.
Karja ja ti nevim, ale rekla bych, ze kdyz je schopna se sama do polohy na brise dostat, uz bude mit dost sil i na to, aby si v te poloze nejak bezpecne otocila hlavu?
Karja polozit na zem![]()
Karja Tak to muzes, das ji pryc kramy a je to. Ja jsem se s druhym ditetem absolutne neparala, vubec jsem si ji nezvladala vsimat chudinky...![]()
Karja v postýlce nebo na zemi bych ji klidně nechala.
Karja V postýlce samozřejmě můžeš.
Jak píšou výše, klidně ji nech samotnou, akorát nesmí mít možnost spadnout. Ona se na bříšku neudusí, maximálně bude bezpečně brečet.
Jo, je fakt, ze v postylce je ta matrace tvrda, tam asi oblicejicek jentak nezabori. Zas na zemi by se mi mohla tim otacenim kdovikam zakutalet. No tak to ji teda pekne nastvu, az tam bude na brise znehybnena! Nastesti poledni uspavani je vicemene v pohode.
Včera u nás přišla na přetřes otázka druhého dítěte. Kdyby měly mít mezi sebou dvouletý rozdíl, už bych měla v druhé půlce roku otěhotnět. Na to teda nemám! Vidím to na odstup tří let a vy, co máte děti i míň jak po dvou letech, máte můj neskonalý obdiv!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje