Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online brrr
12330 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:04

Vybaluju u pračky, takže věci na vyprání jsou v poho. Nejhorší jsou ty věci, co v tašce zbudou - nabíječky, pastelky,karty, boty, krémy, atd. To roznést na místo bývá děsný mor.

Balit i muže by mě zabilo.

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:08

Muj muz se bali sam, jen treba chce slozit kosili. Takze mu tu vyzehlenou kosili peclive slozim, on ji praskne do kufru, na to hodi toaletni tasku a rezervni boty a divi se, co se mi nezda. 

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:09

Kokoska Nevzpomene, ale nějak si poradí :o) Já mám takového doma, ale kontroluju mu jenom peníze a doklady, když odjíždí do zahraničí, všechno ostatní je nahraditelné.

Nejhorší je fakt balit se s dětma. Sebe člověk nějak odbyde a zaonačí, ale to dítě holt nechci trápit, tak vždycky táhnu dvakrát víc krámů než je třeba.

Offline continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:12

brrr muže jsem kdysi balila (ne tohoto). a už s tím nebudu nikdy začínat. Tento se chodí akorát ptát, co si má vzít k vánoční večeři u našich. 

Předmětem sporu je u nás dětské oblečení. Děti jsou zabalené v jedné vetsi cestovní tašce na 19 dní do hor a k moři a jemu se toho zda porad moc. Je fakt, že u toho more tahají celý týden dvoje šaty a já vždy balím v naději, že se začnou oblékat přiměřeně. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:13

DruI taky ze uz se to u nas stalo, utrel se do tricka, co nosi pod kosili.  Priste jsem se spis z hecu zeptala a ten pohled, ktery po mne hodil, nebyl moc hezkej. 

Offline Kokoska
34864 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:15

continuity kdyz bylo dceri asi 16, jela do Recka na 14 dni s malou prirucni taskou a to v ni mela jeste maskota medveda. 

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:21

Kokoska Tak mně se taky stalo, že jsem si zapomněla vzít do bazénu ručník. No a protože jsem neměla žádný kus oblečení, který bych obětovala na utření, tak jsem prostě čekala v šatně než uschnu :o)

Ale přestože jsem si doma stěžovala, připomenutí jsem se při příští návštěvě bazénu nedočkala :o)

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:36

continuity my se ted s holkama balime do cestovni tasky tak 60*40, akorat k tomu pak patri ta velka ikeacka taska ve ktere jsou troje boty pro starsi, balik plinek pro malou, a moje 2 bundy kterych se nevzdam:D kdyz chci jo usetrit misto, tak jsem schopna perovku sbalit do kapsy. U nas nejvic mista zabira kocar zatim, to je fakt mor. 

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:37

DruI v livignu meli v akvaparku susicku na plavky, tim by se problem zapomenuteho rucniku dal taky vyresit

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:42

rasaNori Staci igelitovej pytlik;-). Zapominala jsem rucnicek casto. Ja chodila rovnou z prace a veci na plavani jsem uz zvladla mit v bezne shopper kabelce vcetne krabicky s obedem;-).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:48
Reakce na Kokoska:

Mrakoplas nebo spoleha na tebe, ze myslis za nej. Zkus ho jednou nechat odejit bez rucniku, priste si vzpomene.

​Nespomenie . Uz som tu kdesi pisala ako si pravidelne na sluzobky daco zabudne. Raz siel bez kosiel, dalsi krat bez kefky a pasty atd.. ale mne to nevadi sa ho spytat a on je rad, ze mu to dakto pripomenie. Viac by nam obom vadilo keby tu vec na dovolenke nemal (rucnik bol len priklad). Keby ho to rozculovalo, ze mu pripominam, tak to samozrejme nerobim.

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:53

Karja na utreni? :D sem myslela ze se tema ususenyma plavkama mohla otrit

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:01

Ja vim, ze bych to mela vedet, ale nevim to....kdyz jsem po RD navazala v listopadu MD, budu mit ted po jejim skonceni zase narok na vybrani ,,bezne dovolene,, nez nastoupim na RD?

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:04

rasaNori Aha:-D

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:05

Zarinya 
Já také balím mému muži. A nevadí mi to. On se stará o doklady, peníze, dopravu na nebo z letiště anebo chystá auto.

Offline viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:21
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:36

kocoureksuggy presne tak. Delba prace.

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:39
Reakce na Pinot Noir:

Zarinya

Vybaleno je hned, všechno někam patří, špína se vypere. U balení se musí přemýšlet, to bolí

​Právě že ne! Vždycky se při návratu vyvrhnou hromady divných věcí, které nikam nepatří! A musej se třídit a čistit a tak.

Offline Sweet Potato
40227 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:40
Reakce na brrr:

continuity To jako, že by mohly už být i družinovky, když by byli jenom venku? Hm,...

​Oficiálně ještě nemůžou.

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 02. května 2020 15:40

Na mě z těch příspěvků tady dýchá až poněkud přepjatá snaha dokázat, jak je nutné být samostatný a nikomu nepomoci (ani vlastním dětem), nepřipomenout, nestarat se. My si vzájemně věci nebalíme, ale neuráží mě, že se mě při odchodu muž zeptá, jestli jsem stěžejní věci nezapomněla. Nebo já jeho. Nebo si je společně zrekapitulujeme. Mockrát nám taková otázka pomohla ;)