Garfie asi tak:)
Vše o těhotenství a dětech
Představa, že v 18 letech mě bude dítě činit odpovědnou za to, že mu chybí nějaký stěžejní kus výbavy, se mi vůbec, ale vůbec nezamlouvá.
To mě rozesmálo, ale souhlasím s tebou
Zarinya Jen ty hračky, ale já bych teda dohlídla na hračky i té velké, jestli si nebere nějaký blbosti.
continuity přiznám, že mi tvoje holky připadají ještě malé na balení samy, ale samozřejmě jestli to funguje, tak super. Spíš že bych od osmiletého dítěte nečekala, že si dovede na dovolenou zabalit samo.
no vidíš, a ona to ta mladší zvládá lépe než starší ![]()
Ty je to tak nějak jedno a klidně bude nosit týden jedno triko.
Garfie do mužova business balení se taky nemontuju, on cestuje mnohem víc než já, v tomhle je profík. A co se týká společného cestování, on je ten víc zorganizovaný, co zjišťuje, jak na tom jsou ostatní, já spíš rozdávám ty check listy :)
Pinot Noir že vedu dítě k samostatnosti ale neznamená, že ho nechám odjet bez něčeho důležitého, jen chci, aby si zvykal, že postupně se musí naučit postarat se a ne se nechat vodit za ruku. Myslím, že to je jeden z nejdůležitějších úkolů, které mají rodiče směrem ke svým dětem splnit. Možná to vidíš ze své perspektivy zbytečně přísně
continuity je šikovná!
A pojďme se posunout od balení k hraní. Chci koupit kroket, máte nějaký k doporučení, nebo je to fuk a je to všechno stejn ?
711990 njn a někdy si předpisově sbalíš, připravíš si oblečení na všechny situace a aerolinky ti ztratí zavazadlo, takže běháš v kraťasech po asijských obchodech stejně ![]()
Tulipe ztraceny zavazadlo je moje nocni mura.![]()
Kdyz jsme leteli do Recka na svatbu tak sem radsi saty dala do kabinoveho zavazadla.![]()
žluťásek Máme už asi dvacet let kroket koupený celkem za pár kaček, za ty roky nám akorát odešel zip obalu.
Tulipe to sem mu poradila, at tvrdi ze mu ztratili kufr!
ale nikdo se neptal:)
Sweet Potato to jsem chtela slyšet, že ten za tři stovky bude akorát :)
žluťásek Asi bych doporučila spíš plastové koule než dřevěné. Laciné dřevěné budou brzy hnusné.
Sweet Potato a nejsou moc lehký? Ani jsem zatím na takové nenarazila, jen dřevěné
Zdarec ze zoo
žluťásek Nejsou. Možná i těžší než nějaké levné měkké dřevo.
Diky Air France jsem si kupovala v Bogote 2 tricka, abych neco mela, nez mi najdou kufr. Nastesti jsem mela nejake pradlo v manzelove kufru a nejake nejnutnejsi toaletni potreby mi AF milostive poskytly (ze vcetne prezervativu, to uz jsem tu myslim psala). Ale od te doby se dost zvetsil obsah meho prirucniho zavazadla, hlavne kdyz letime s prestupem.
dzizisketa kolikrát jste dneska zmokli? ![]()
Jak prolejzam ty eshopy a hledam kroket, tak jsem mimojine zjistila, že existují vypratelne fixy na textil (k čemu to vlastně je? :-)) nebo barvy, kterýma si obarvite nudný hnědý písek na růžovo a fialovo. A šablony pro malování křídama na chodník.
Ignis ale když jedeš na bazén, tak stěžejní věc jsou plavky a ručník. Dohledala jsem to, kdo že to byl dotčen dotazem na plavky cestou do sauny, a byla jsi to zrovna ty
(vím, že nešlo přímo o tebe, ale rozumíme si snad). Mě to neuráží, když se někdo ujistí, ani nemám pocit, že bych druhého podceňovala, když se zeptám. Nemám zájem se vracet nebo měnit plány, protože někdo z účastníků zapomněl plavky. A sedět vedle někoho hodinu v autě a říkat si, jestli pak si vzal ručník, nebo se bude utírat trikem, mi přijde padlé na hlavu. A zapomenout může přece každý.
Pinot Noir no,ale tak vzít si plavky a ručník, když odjíždím do bazénu (a jen tam, nikde jinde se stavovat nehodlám), mi přijde tak samozřejmý, že by mě nenapadlo, že by si to někdo nevzal![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články