Teď mě rozesmál svým telefonátem z chalupy syn. Odjel s kamarádama ráno a už teď zjistil, že na chalupě nemáme vlastně myčku
a že to nádobí nestačí naházet do dřezu. Docela se bavím, mimoto, že si musí uvařit a večer asi i zatopit, tak možná zjistí, že nebude celý den jen legrace a poflakování. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Renusatko výborné!
Renusatko škola života :) jo možná i vysoká!
Renusatko Chachachachááááá, to bych se moc smála už v průběhu toho telefonátu, výborné ![]()
letfenixa Torrah Nevím, co ho to napadlo
. Původní plán byl pod stan do Jeseníků, než zjistili, že je tam sníh. Myslím, že naše chalupa je ještě luxus
, kde je kotel sice na dřevo a ústřední topení, navíc kamna v horních pokojích, splachovací záchod a teplá voda v bojleru
. Mohlo by být mnohem hůř. Jediný problém asi je, že tam tak dva roky nikdo nebyl a původně jsme ji chtěli letos prodat, takže už se tam dlouho nic nedělá. Poprvé je tam bez nás a když jsme tam jezdili ještě pravidelně, tak mu bylo 14.
Renusatko počkej, a umí si zapnout bojler? ![]()
continuity
To jsem se neptala, ale možná to ještě zjistíme, až budou řešit, proč jim to nádobí nejde umýt.
Kdo se to tu minule sháněl po časopisu pro desetiletou? Dnes jsem narazila na minirecenzi toho časopisu Ahoj, divočino a vypadá moc hezky, určitě ale spíš pro menší bohužel.

Renusatko tak to vyzerá na chalupu fakt luxusne
žluťásek díky, to opravdu bude spíš pro mladší. Nakonec zkusila ten Časostroj a vypadá to, že se jí líbil.
Mladí ornitologové

To bylo pořád starostí, co budeme dělat s tou moukou, co jsem v panice nakoupila ![]()
Psaní do krupice je v montessori pedagogice tradiční způsob pro počátek výuky psaní. Jinak je to ale perfektní cvičení na uvolnění ruky, zvlášť na velkém plechu, když dítě dělá třeba velké kruhy, spirály apod. 

žluťásek
bozi
žluťásek To je fakt bozi typ, ten tvuj typan!
Karja tohle vyšvihnul dneska, já sem z něj celá potento, dyť to známe všecky

žluťásek Hahahahaha, to vypada mimochodem na bezvadnej casak.
žluťásek Jé, děkuju, já koupila mouku, že si do ní dcera bude čmárat, ale furt jsem nevěděla do čeho ji nasypat a plech mě vůbec nenapadl ![]()
Můžu se zeptat, co kreslil na tom druhém obrázku? Mně to připadá jako ilustrace k té básničce, kde jdou prsty do lesa na šišky a nebo pak vařila myšička kašičku, tak bych ráda věděla, co je to doopravdy :o)
DruI autobus?
Karja Pravda, kola to má! Mně ještě napadl hřbitov, ale to se mi už zdálo nepravděpodobné :o)
Karja perfektní, těšíme se na každý číslo, doobjednám i starší ročníky. Syn miluje spojovačky a různý vyrábění. Naopak hledání rozdílů nebo nesmyslů ho vůbec nezajímá.
Po mně pořád chce, abych mu vyráběla nějaký pracovní listy. musím pak hledat inspiraci po nocích na internetu, já jsem dost marná na originální tvorbu
vvymejšlím pořád jen obměny toho samýho, v těch časopisech mají skvělé nápady. A taky je to na rozdíl od mojí práce dost hezky graficky ztvárněný, hehe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články