Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 09. května 2020 15:16

DruI to je double decker :-))

Ale Palečka se šiškama jsme si četli včera. A pak bylo dlouhý povídání o tom, co je to kadibudka, protože je na obálce knihy 2x7 pohádek. Museli jsme si ji od tý doby už asi pětkrát namalovat. Snad to nebude téma jak u pinotů tornádo

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 09. května 2020 15:34

žluťásek strašně šikovnej chlapeček

Dikobraza jsem musela namalovat já, Ríša jen bodliny

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 09. května 2020 15:39
Reakce na žluťásek:

DruI to je double decker :-))

Ale Palečka se šiškama jsme si četli včera. A pak bylo dlouhý povídání o tom, co je to kadibudka, protože je na obálce knihy 2x7 pohádek. Museli jsme si ji od tý doby už asi pětkrát namalovat. Snad to nebude téma jak u pinotů tornádo

​Náhodou, dozvěděla by ses, kolik je typů kadibudek, kde se objevila největší kadibudka na světě, kde je největší výskyt kadibudek, jak kadibudka vzniká a zaniká, kterou kadibudku použilo nejvíc lidí, jak se chovat v kadibudce, dále o stavitelích kadibudek, modelech kadibudek, určitě existuje i simulátor kadibudek... Velmi nosné téma!

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 09. května 2020 15:42

žluťásek Náhodou, kadibudka je základ civilizace! To by si malý žluťásek vybral dobrý předmět zájmu ;o)

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 09. května 2020 15:46

Pinot Noir hustý! Necháme si rádi ujít

Ríša má taky dost záběr. Fascinuje mě na těch dětech, jak se i takoví prckové dokážou pro něco nadchnout, kousnout se a jít fakt do hloubky.

Já jsem včera kreslila večerní plán, co budeme dělat a v jakém pořadí a ukázalo se, že "to nemůžeš nakreslit, to musíš napsat!!" pak si to opsal a byl spokojený, neječel, nezdrhal a vykonal vše v pořadí. Nemusíme utrácet za magnetické obrázkové kalendáře, stačí nám žluté lepící lístky a budu mu dělat "To Do List"

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 09. května 2020 19:10

žluťásek Dikobraz je dokonalej, Šikula

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 09. května 2020 19:32

Ehm, ještě někdo má dítě, které by tu mouku ihned vysypalo a já bych ji nacházela na různých místech ještě za měsíc? 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 09. května 2020 19:34

JankaM Já a mnoho dalších, naprosto netuším, jak bych to udělala, buď v klidu :)

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 09. května 2020 20:00

JankaM Tak to moje by hned poptavala vodu, a to by bylo! 

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 09. května 2020 20:08

JankaM Tak dcera si nejdřív pod dohledem kreslila, pak začala zkoumat, jaké obrazce se vytvoří dopadem různých věcí, pak obtiskávala dlaně až mouka lítala kolem a volala u toho: "chci být celá od mouky!"

ale jak peču chleba a máme malej byt, tak je mouka stejně kde všude, tak se to ztratí ;)

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 09. května 2020 20:09

Karja Z mouky a vody můžeš holkám vyrobit plastelínu ;)

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 09. května 2020 20:44

DruI Tu uz jsem koupila, tu klasiku a mame ji v koberci uz:-D. Pak i tu drazsi a ta se mi nejak nelibila,ta mi prijde az pro vetsi deti, az si z toho vic modelujou a i ,,varej,,.

Offline Mulen
5003 příspěvků moje polička 09. května 2020 20:44

žluťásek z jakého časopisu je ten dikobraz?

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 09. května 2020 21:12

Karja Proto je dobrý mít lino, z toho se plastelína líp odlupuje ;)

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 09. května 2020 21:29

Mulenčasopis Puntík

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 09. května 2020 21:40

Mam takovy dotaz, ktery patri dilem do blbych dotazu, dilem do stiznosti a dilem sem. Kamaradi od muze jezdi uz par let na zimni Apaluchu, klasika tatinci s detmi. Muz s nema jel letos poprve, pry super. No a ted nedavno prisel kamarad od muze, co ho tam pozval s informaci, ze se letos v zime pojede do rakouska, ze uz jich tam bylo moc na te chalupe, nedodrzovalo se domluvene atd atd. No a dneska mu vlastne oznamil ze s nim na to nepocita, ze jako sorry, a ma si najit jinou partiju s kterou by Apaluchu spachal. Muz je z toho docela presly, a ja se mu ani nedivim, ale resit co a jak a proc se mu moc nechce. Pritom kdyz prisel s touhle informaci poprve, tak to podal tak ze pro muze je Rakousko cajk takze by to pro nej a starsi nebyl problem... Prislo mi to cele takove divne ta situace. On ten jeho kamarad je takovy obcas zvlastni v chovani a takove zaseky miva ale tohle mi prislo vuci muzi fakt lito. 

Offline slniecko admin
19550 příspěvků moje polička 09. května 2020 22:14

Karja ale tá drahšia sa lepšie vyberá z toho koberca.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 09. května 2020 22:43

Haha,pobavila ma ta muka, u nás by bola v sekunde po obyvacke a vo vlasoch! Ja celkovo vobec nedávam sa nijako venovať tým deťom (3,5 a 2 roky), lebo keď  čokolvek robíme, malý to začne vačšej kaziť, skáče do lega, berie jej ceruzky keď kreslí, dokonca pri polievaní záhrady sa bijú o hadicu, polievajú seba....malá vreští, ja vreštím na nich, nech nevreštia furt...taká idylka. Som z toho dosť neštastná, že sa stále bijú a nič sa nedá, malý nevie chudák nič, lebo sa nezhodnú ani na knižke, ktorú by som im čítala, dcéru pravdaže nebaví "kde je mačička? ako robí mačička?, a syn ešte nič iné nevie, ako sa mu nevenujem poriadne... najlepšie je chodiť von, do lesa teraz, predtým aj do obchodov v zime...máte niekto takéto deti? Často si myslím, že sú obaja hyperaktivni, asi je to blbosť, no keď vidím kamoškine deti, o kúsoček staršie, ako sa spolu pekne hrajú, aj tá malá si sama číta...tohto mojho čerta musím ešte dávať do postielky, keď niečo chcem urobiť, lebo stvára fakt nebezpečné veci, je strašne šikovný fyzicky, ale nemá vobec strach a potom padá, zhadzuje veci a tak..Neviem čo  s nimi, nejaká super rada? :)

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 09. května 2020 23:00

olivieraa No to jsem teda zvedava, co ti kdo poradi!

slniecko Ja vim no,ale prijde mi az pro starsi deti a mme neni sympaticka.  ale vypada to, ze sambo se pusti do akce lino...i kdyz vcera jsem ho tak vytocila, ze ve tri rano dosel pesky az skoro do vedlejsi vesnice, jak to rozdejchaval! 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 09. května 2020 23:01

rasaNori Nevim, to je takove detinske. Vsak uvidi se pristi rok, kolik se jich tam prihlasi;-). Asi je to clovek s nulovejma komunikacnima schopnostma ten kamos.