Haha,pobavila ma ta muka, u nás by bola v sekunde po obyvacke a vo vlasoch! Ja celkovo vobec nedávam sa nijako venovať tým deťom (3,5 a 2 roky), lebo keď čokolvek robíme, malý to začne vačšej kaziť, skáče do lega, berie jej ceruzky keď kreslí, dokonca pri polievaní záhrady sa bijú o hadicu, polievajú seba....malá vreští, ja vreštím na nich, nech nevreštia furt...taká idylka. Som z toho dosť neštastná, že sa stále bijú a nič sa nedá, malý nevie chudák nič, lebo sa nezhodnú ani na knižke, ktorú by som im čítala, dcéru pravdaže nebaví "kde je mačička? ako robí mačička?, a syn ešte nič iné nevie, ako sa mu nevenujem poriadne... najlepšie je chodiť von, do lesa teraz, predtým aj do obchodov v zime...máte niekto takéto deti? Často si myslím, že sú obaja hyperaktivni, asi je to blbosť, no keď vidím kamoškine deti, o kúsoček staršie, ako sa spolu pekne hrajú, aj tá malá si sama číta...tohto mojho čerta musím ešte dávať do postielky, keď niečo chcem urobiť, lebo stvára fakt nebezpečné veci, je strašne šikovný fyzicky, ale nemá vobec strach a potom padá, zhadzuje veci a tak..Neviem čo s nimi, nejaká super rada? :)