Karja ty seš prdlá ![]()
DruI Jo! To bude tím vínem. Ale hlavně tím, že já nepiju víno na žal, ve stresu nebo v blbé náladě, tehdy mi to nechutná. Takže si nemůžu dovolit moc smutnit, protože to bych se nenapila ![]()
Ja som nad tým premýšľala, že toto teraz je ešte horšie ako materská, lebo vtedy aspoň mama každý deň prišla a pomáhala mi, v ramci prechádzky s kočíkom som si dala zmrzlinu, ...
A teraz, škoda reči, dnes si syn, takto asociál, ved viete, zmyslel vyrobiť pozdrav do obálky pre babku, to ešte je ok, ale on ho vyrobil aj pre moju kolegyňu, ktorá býva v susednom vchode, poobede sme jej ho boli hodiť do schránky, keď son sa ho opýtala, či jej mám zavolať, že ho má v schránke, povedal že netreba, veď si ho nájde, tak som jej sms napísala, išla si ho zobrať a prišla za nami von a rozprávali sme sa, to bolo tak fajn.
A v rámci arteterapie som odsunula štós vykresov s témou jar na záhrade a vyfarbovala som si krtkovu omaľovánku.
Karja myslim, ze jakmile zacnete chodit vic ven a vidat se s kamaradkami, budes brecet min. Ja teda moc nebrecim, ale jsem posledni dobou hrozne nafucena a napjata jak struna. Ale v poslednim tydnu jsem se videla s nekolika kamaradkami a teda nakoplo me to strasne, i kdyz to bylo klasicke haranti setkani, kdy clovek kouka, aby dite nespadlo do skarpy, a ani nevi, co ta druha povida. Ja si materskou tentokrat docela uzivam, vim, ze je to naposledy a ze vic casu uz mit nikdy nebudu. Jedine ta blba atmosfera me tizi, ale to asi kazdeho. A malo soc.kontaktu - mela to byt jizda (dve dobre kamaradky jsou ted taky na md) a prd. Ale ruku na srdce, co si pamatuju, tak na prvni materske zadna pandemie nebyla a s kamaradkami nam to klaplo nanejvys tak trikrat do mesice - furt byl nekdo nemocny;)
Ava v 1+1 bydlíme se dvěma dětma celkem v klidu. Aspoň nemáme moc krámů, vše se dá na své místo a je rychle uklizeno.
2x
Úplně se to bojím napsat, ale já mám teď dost dobrý období. Dítě chodí 2x týdne do školky, to pomohlo úplně nejvíc. Kvůli korone do práce nesmím, takže v tu dobu jsem doma a dělám na HO, ale ne úplně celou dobu. Takže je čas i trochu uklidit a v tom uklizenym si vypít kafe
Jen nevím, kdo bude tu školku platit, ale tak říkám si, ze na to holt padne to navýšení rodicaku, se kterým jsem původně nepočítala. Jako většinou jsou peníze to jediné, co mě aktuálně trápí, takže vlastně díky bohu. Jo a izolaci už nedrzime, viděli jsme se s rodinou (bez rousek) a s kamarády už se taky stýkáme (venku s rouskama). U nás se to vlastně už hodně blíží normálu.
MP Meri Tak jak je tady kdeco nakažlivý, tak o dobrých obdobích je třeba psát dvojnásob, aby se to rozšířilo i mezi nás ostatní! ;o)
Gatita Kdyz ja se docela i vidam, kdyby nebyla korona, tak se nevidam rozhodne vic. Nemam kdy a nemam s kym;-). Takze tim to neni;-)
Tak nam 25.5. otevrou skolku. Asi. Podminky zatim nezname, ale aspon mam o cem premyslet![]()
Ale nezoufej, ten náš vejlupek je o 5 let starší, a snášeli jsme ho dost dlouho... jednou k rozumu přijít musej!
Davas mi nadeji....
Gatita a ty máš opravdu dost času? Už to čtu v druhém vlákně. Mně teda čas pořád chybí, a to přes to, že nespím víc než pět hodin denně. Resp. nemám ani minutu času pro sebe, na jakýkoliv koníček. Předsevzetí udržet při životě blog aspoň jedním článkem denně se mi nedaří dodržet vůbec. Realizuju se aspoň na zahradě, to se dá jakžtakž dělat s dětma za krkem, ale zasadit 10 jahod mi trvá tři dny. A co si budeme povídat, je to kromě relaxu zase práce.
Gatita Nam taky otevrou skolku od 25.5., ale v omezenem rezimu jen pro deti zamestnanych rodicu a nejnutnejsi pripady. Syn se tam sice tesi, ale asi ho tam tlacit nebudu. Doma mi to momentalne celkem vyhovuje, jak odpadlo ranni vstavani na 8 a vyzvedavani ve 12.
Pinot Noir Diky za povzbuzeni, vim ze ted je ta atmosfera celkem blba i tak. Ja se vlastne ani nechci rouhat, jinak mi nic nechybi vlastne. V praci si clovek navykne, ze je za nim neco videt, ze ho ostatni treba berou....treba kdyz jsem zacala pred par let tricitkou slouzit jip a mela na starost nekolik stanic sama a v podstate urcitou specializovanou peci pro cely kraj (i kdyz zkusenosti nula), tak to bylo velmi prijemny. I kdyz ty osudy lidi byly nekdy uplne strasny. Ale neni vsem dnum konec, zase jsem ted zazila snad mesic a pul bez intenzivniho stresu a to od gymplu neznam
.
Ava Drzim palce at ty provozni veci zvladnete co nejlip.
Gatita a ty máš opravdu dost času? Už to čtu v druhém vlákně. ...
Mam casu mraky, jen ho nemuzu vyplnit svyma vecma
. Myslela jsem to tak, ze az zacnu zas pracovat, bude ho jeste min.
JJá jsem taky na rodičáku spokojená moc! Z mimina už je batole a jdou s ním dělat zábavné věci jako houpat se, hrát si na písku, stavět si a tak, navíc on je vážně ultrahodné dítě, tzv. debil easy version. Taky jsem o sobě měla představu, že budu hrozně potřebovat pracovat, jak se budu nudit, ale mě ta péče o dítě fakt baví! Nevím, jestli je to tím, že v práci jsem se blížila vyhoření, nebo tím, že jsem objevila své skryté vlohy. Jakžtakž stíhám něco číst, s kamarády se vídáme, teď přes Skype, ale za dva týdny jdeme spolu do zoo a v červnu na výlet. Navíc tady na sídlišti mám v dosahu jak přírodu, tak civilizaci, všechno pod nosem. Akorát včera jsem se viděla v odrazu výlohy a jako ty tři kila navíc, co se mě furt drží, jsou teda vidět
BBudu muset pritvrdit ve cvičení, to jako zanedbávám. Ale celkově si to teď uživam, vážně!
Přátelé, jak jsem tu před roky dělala reklamu knize Gruffalo, nemáte ji náhodou některá na prodej? Je vyprodaná :-(((
Ráda bych to původní vydání, klasická kniha bez zvuků, ne leporelo. Ta jiná vydání jsou jinak přeložena, chci ten první překlad.

Pinot Noir Pockej, ty mas blog o chlastu? A o tom se da psat kazdej den? Jako jeden clanek denne mi prijde na jednoho dost vysoka latka snad pro kazdej blog.
Pinot Noir s malýma dětma jeden článek denně je moc. Protože se to nedá psát ve dvouminutovych úsecích. Ale zlepší se to, slibuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.