Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 20. května 2020 09:43
Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 20. května 2020 10:34

Mohučanka nejvyssi cas na cislo 2:D

Pinot Noir mala usla o pul 9,protoze i kdyz jsem ji sla i se starsi odvelet na spani o pul 8,tak v 7:45 prisel chlap kvuli dverim do zachodu zmerit oblozky a muz na to zapomel (ja teda taky:). Tim ze zazvonil tak a, pes zacal stekat(budou karbanátky brzo) b, to vzbudilo uz skoro ukojene mimino c, starsi se zacala dobyvat ke mne do loznice s placem ze Corinka steka a kde je tatinek

V noci si mala dala dvouhodinovku s hranim, a pak s jekotem protoze uz jsem byla ponekud nenalozena a starsi prisla za nama do loznice a trvala na spani s nama v posteli coz je kvuli jejimu hemzeni nerealne, tak ji muz popadl a odesel s ni do pokojicku...aby me a mimino v 5:45 vzbudil jeho budik protoze ho nechal v noci v loznici Me prijde ze na jednu noc v pohode pripadnou 2 fakt na kosočtverec... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. května 2020 11:04

Stížnost v porovnání s nočními šichtami zde popisovanými malicherná - nejde mi přebalovat dítě. Ještě nedávno se nechala zabavit něčím do rukou, to už nefunguje, teď máme řev, boj, kopání, vykroucení, útěk. Kalhotkové plenky o nic lepší než zapínací, nejhorší je fáze sundání a čištění. Se zblázním. Taky jsme vyzkoušeli různá místa, což vůbec nepomohlo, nakonec mi přijde nejlepší mít od rozmazaných ho.... ten přebalovák, co jde aspoň umýt.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 20. května 2020 11:16

crazydaisy to je úžasný darček!!!

Offline viktorka_od splavu
49262 příspěvků moje polička 20. května 2020 11:23

dynda vrazit do vany/postavit do sprchy taky nefunguje?

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 20. května 2020 11:41

dynda Tak to je klasika, bohuzel to samy zacina u druhyho ditete:-D. Od malicka se obe otacej na brisko, a protestuji. Na rozmaz.na h.vna dost pomohla prave ta vana, sprchovani ji bavi a ted jsem ji pro zabavu naucila delat ,,komin,, - stoji a ohne se. Ty lezici deti mi vzdycky prisly jako scifi!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 20. května 2020 11:50

dynda haha to resim ted. Posledne si namocil obe chodidla a ohrozoval me s nimaale jako zatim to neni takova hruza, ze by se to nedalo. Zadek meju v umyvadle, tomu se zatim smeje:)  kalhotkovy pleny mi prijdou lepsi na sundavani(nandavani je komicky, nandam jednu nohu, druhou vynda), jak se roztrhnou na bocich, ale zas hur sajou, preci jen jsou asi spis pro castecne nocnikovy deti...

Offline Pinot Noir
29857 příspěvků moje polička 20. května 2020 11:52

dynda ha ha, to je nepříjemný problém . Mladší je cíťa, nechce být zadělaný, tak si počká, až ho očistíme, peklit začne až čistý, naštěstí. Takže oblékám pak vestoje. Vlastně žádný přebalovák ani podložky nepoužívám.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. května 2020 12:01

Mohučanka Jo. K tomu tehotenstvi, denni vareni obedu do prace (v zavodce vari fakt nedobre), caste peceni kolacu ( to bych nemusela, ale jsem mlsna koza a mame to s dcerou jako hezkou spolednou aktivitu), reseni rekonstrukce bytu a stehovani se do docasneho bydleni na nekolik tydnu. Nespave dite usinajici v 10 vecer po 2-3 hodinach priprav a asistence a manzel osvc pracujici bezne 14-15 hodin denne/nocne... 
Tesim se na zacatek cervence az nastoupim na materskou a doufam ze neporodim predcasne a budu mit aspon ten mesic pred porodem klidny

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 20. května 2020 12:05

Dítě spolupracující při přebalování měla švagrová, taky mi to připadalo jako sci-fi :o)

Já se postupně naučila přebalovat na břiše, na boku i v pohybu. Ale teda kalhotkové pleny mi přišly strašně nepraktické, protože se kvůli jejich nandání musely sundavat nohavice a u lepicích plen je většinou stačilo stáhnout ke kotníkům :o)

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 20. května 2020 12:09

Syn začal mluvit jak dlaždič Nechápu, kde to bere, u nás se sprostě nemluví a do školky ještě nechodí.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. května 2020 12:25

slniecko Dekuju

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. května 2020 12:43

rasaNori číslo 2

Počkám, až se to usadí, jak píše pinot, a pak uvidíme.

mnum jsi hustá! Já teda moc nevařím, tedy v ty dny, kdy je dcera ve školce. Právě že mně taky napadlo, že být teď těhotná takovým způsobem jako poprvé, tak bych někde odpadla. Jsem fakt slabý jedinec

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. května 2020 12:58

Přišla mi teď sms z Lindexu - sleva 25% na dětské nezlevněné zboží do 24.5. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. května 2020 13:30

viktorka_od splavu 

Dvě ruce drží dítě v stoji a víc rukou nemám

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. května 2020 13:31

Karja 711990 Pinot Noir 

Je to trochu šok, starší prostě ležel, dokud to nebylo hotový, ještě jsme si dobře pokecali. Mladší je holt po tatínkovi, sportovec.

Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 20. května 2020 13:40

Mohučanka pozdě, už mam nasyslene dalsi  bodycka, kalhoty s laclem pro plazeni na brisku, a bozi pyzamko s morskymi koniky z vyprodeje, to vse -25% na prodejne, plus objednavku online za 1500 jeste doma, protoze tam fyzicky nemaji letni bodyjela jsem do sportissima koupit starsi rukavicky na kolo za 150 kc:D zabavte mi nekdo kartu prosim....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2020 13:42

dynda musí umět stát sám. Postavíš ho do vany, opře se o hranu a poté osprchuješ zadek. Dokud sám nestojí, tak to nejde.

Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 20. května 2020 13:47

A slabsi povahy dal nectou...tri dny zpatky jsem pojala napad, ze malou necham vyvetrat na dece, co mame do skal. A protoze ten den jeste nekakala, dala jsem ji pod brisko pro jistotu jednorazovou prebalovaci podlozku. Dite lezelo na brisku, okusovalo rohlik, i sla jsem dovnitr uz nevim pro co, starsi se tak nejak motala kolem. Prijdu, sednu na schody, koukam do mobilu, a jednim okem ocim deti, Sara vypadala necim dobre zaujata, Barca prebirala kaminky...kdyz tu Bara zahlasi:,, Sarinka kakala." Jsem vystrelila jak raketa, ma chvilka klidu se rozplynula jako dym. Samozrejme ze dite se zes...alo az za usima a stihla si v tom omatlat rucicku, to bylo to cim byla zaujata! Deka pokadena, podlozka, do toho starsi dole, a dolni koupelna porad neni, takze nahoru dite, vrazit do vany, rychle umyt, to se ji nelibilo takze rvala, no komedie hadr

Offline viktorka_od splavu
49262 příspěvků moje polička 20. května 2020 13:54

dynda dokud nestali tak jsem drzela jednou rukou na predlokti a druhou umyvala, ale byly to drobnejsi kousky:-)