Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka nejvyssi cas na cislo 2:D
Pinot Noir mala usla o pul 9,protoze i kdyz jsem ji sla i se starsi odvelet na spani o pul 8,tak v 7:45 prisel chlap kvuli dverim do zachodu zmerit oblozky a muz na to zapomel (ja teda taky:). Tim ze zazvonil tak a, pes zacal stekat(budou karbanátky brzo
) b, to vzbudilo uz skoro ukojene mimino c, starsi se zacala dobyvat ke mne do loznice s placem ze Corinka steka a kde je tatinek![]()
V noci si mala dala dvouhodinovku s hranim, a pak s jekotem protoze uz jsem byla ponekud nenalozena a starsi prisla za nama do loznice a trvala na spani s nama v posteli coz je kvuli jejimu hemzeni nerealne, tak ji muz popadl a odesel s ni do pokojicku...aby me a mimino v 5:45 vzbudil jeho budik protoze ho nechal v noci v loznici
Me prijde ze na jednu noc v pohode pripadnou 2 fakt na kosočtverec...
Stížnost v porovnání s nočními šichtami zde popisovanými malicherná - nejde mi přebalovat dítě. Ještě nedávno se nechala zabavit něčím do rukou, to už nefunguje, teď máme řev, boj, kopání, vykroucení, útěk. Kalhotkové plenky o nic lepší než zapínací, nejhorší je fáze sundání a čištění. Se zblázním. Taky jsme vyzkoušeli různá místa, což vůbec nepomohlo, nakonec mi přijde nejlepší mít od rozmazaných ho.... ten přebalovák, co jde aspoň umýt. ![]()
crazydaisy to je úžasný darček!!!
dynda vrazit do vany/postavit do sprchy taky nefunguje?
dynda Tak to je klasika, bohuzel to samy zacina u druhyho ditete:-D. Od malicka se obe otacej na brisko, a protestuji. Na rozmaz.na h.vna dost pomohla prave ta vana, sprchovani ji bavi a ted jsem ji pro zabavu naucila delat ,,komin,, - stoji a ohne se. Ty lezici deti mi vzdycky prisly jako scifi!
dynda haha to resim ted. Posledne si namocil obe chodidla a ohrozoval me s nima
ale jako zatim to neni takova hruza, ze by se to nedalo. Zadek meju v umyvadle, tomu se zatim smeje:) kalhotkovy pleny mi prijdou lepsi na sundavani(nandavani je komicky, nandam jednu nohu, druhou vynda), jak se roztrhnou na bocich, ale zas hur sajou, preci jen jsou asi spis pro castecne nocnikovy deti...
dynda ha ha, to je nepříjemný problém
. Mladší je cíťa, nechce být zadělaný, tak si počká, až ho očistíme, peklit začne až čistý, naštěstí. Takže oblékám pak vestoje. Vlastně žádný přebalovák ani podložky nepoužívám.
Mohučanka Jo. K tomu tehotenstvi, denni vareni obedu do prace (v zavodce vari fakt nedobre), caste peceni kolacu ( to bych nemusela, ale jsem mlsna koza a mame to s dcerou jako hezkou spolednou aktivitu), reseni rekonstrukce bytu a stehovani se do docasneho bydleni na nekolik tydnu. Nespave dite usinajici v 10 vecer po 2-3 hodinach priprav a asistence a manzel osvc pracujici bezne 14-15 hodin denne/nocne...
Tesim se na zacatek cervence az nastoupim na materskou a doufam ze neporodim predcasne a budu mit aspon ten mesic pred porodem klidny ![]()
Dítě spolupracující při přebalování měla švagrová, taky mi to připadalo jako sci-fi :o)
Já se postupně naučila přebalovat na břiše, na boku i v pohybu. Ale teda kalhotkové pleny mi přišly strašně nepraktické, protože se kvůli jejich nandání musely sundavat nohavice a u lepicích plen je většinou stačilo stáhnout ke kotníkům :o)
Syn začal mluvit jak dlaždič
Nechápu, kde to bere, u nás se sprostě nemluví a do školky ještě nechodí.
slniecko Dekuju
Přišla mi teď sms z Lindexu - sleva 25% na dětské nezlevněné zboží do 24.5.
Dvě ruce drží dítě v stoji a víc rukou nemám ![]()
Je to trochu šok, starší prostě ležel, dokud to nebylo hotový, ještě jsme si dobře pokecali. Mladší je holt po tatínkovi, sportovec.
Mohučanka pozdě, už mam nasyslene dalsi bodycka, kalhoty s laclem pro plazeni na brisku, a bozi pyzamko s morskymi koniky z vyprodeje, to vse -25% na prodejne, plus objednavku online za 1500 jeste doma, protoze tam fyzicky nemaji letni body
jela jsem do sportissima koupit starsi rukavicky na kolo za 150 kc:D zabavte mi nekdo kartu prosim....
dynda musí umět stát sám. Postavíš ho do vany, opře se o hranu a poté osprchuješ zadek. Dokud sám nestojí, tak to nejde.
A slabsi povahy dal nectou...tri dny zpatky jsem pojala napad, ze malou necham vyvetrat na dece, co mame do skal. A protoze ten den jeste nekakala, dala jsem ji pod brisko pro jistotu jednorazovou prebalovaci podlozku. Dite lezelo na brisku, okusovalo rohlik, i sla jsem dovnitr uz nevim pro co, starsi se tak nejak motala kolem. Prijdu, sednu na schody, koukam do mobilu, a jednim okem ocim deti, Sara vypadala necim dobre zaujata, Barca prebirala kaminky...kdyz tu Bara zahlasi:,, Sarinka kakala." Jsem vystrelila jak raketa, ma chvilka klidu se rozplynula jako dym. Samozrejme ze dite se zes...alo az za usima a stihla si v tom omatlat rucicku, to bylo to cim byla zaujata! Deka pokadena, podlozka, do toho starsi dole, a dolni koupelna porad neni, takze nahoru dite, vrazit do vany, rychle umyt, to se ji nelibilo takze rvala, no komedie hadr![]()
dynda dokud nestali tak jsem drzela jednou rukou na predlokti a druhou umyvala, ale byly to drobnejsi kousky:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články