rasaNori pyžamko s mořskými koníky asi nutně potřebujeme![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka já chtěla ty kočičk , co jsem minule prosvihla a už jsou ty pyžama zas probraný. Samý nudný zbyly
To ještě zvládám, jenže nejdřív ji musím vybalit a trochu očistit a to už slyšíte až v Brně, ten řev.
dynda janic neslysim, ja mam trenovany usi!
drz se, prejde to
žluťásek nudný a drahý ![]()
Mohučanka no jo. I se slevou se mi to zdá drahý. Jsem odsouzena nakupovat dětský jen z druhý ruky nebo ve slevě v C&A a H&M ![]()
Mno, tady se šíří fakt všechno. Už peru posranou deku ![]()
A zatímco udržuju při životě mladšího, kterého je se rozhodla zkusit převést na jeden denní spánek, usnul na dece starší. Večer bude výživný ![]()

Máte některá zkušenost s obratem zevnim hmatem? Co jsem trochu googlila, tak to vypadá že by to nemuselo být nijak hrozný,ale budu ráda za jakoukoliv zkušenost.
Pinot Noir ajaj, sucitim, mne takto vie zaspať v aute ked sa vraciame zo zahrady, uplacam ho cukrikmi
. Dnes sme pre istotu cele poobedie vonku, otvorili ihriska tak ho odtial neviem dostat. Ale vecer mam ist is vino na terasu, tak dufam, ze rychlo odkvacne! Aj ked zakon schvalnosti to isto zariadi inak.
A mladsi kedy cez den spava? Nas ma prvy spanok uz okolo 10, do vecera by mi potom nevydrzal. Ale starsi uz okolo roku na jeden spanok prechadzal.
Mrakoplas dnes právě vstával ve 3:50, pak si dal 5:30 - 6:00 krátké dospání, a pak spal 8: 30 - 11: 45. Normálně vydrží před večerním spánkem 5 hodin vzhůru, tak když ho udržím 6, bude už skoro šest večer. No, uvidím. Začíná to být neúnosné. Starší touhle dobou taky přešel na jeden.
rasaNori Slabota
teď slabší povahy nečtou opravdu!
nedávno jsme si s mužem naivně říkali, jé, to je fajn, kluci si chvilku hrají v koupelně a neječí u toho jak sirény, bude líp! Pak se ozval řev: fuuuuuuuuj! Vlítnu do koupelny, zhodnotím situaci, výsledek tento: starší šel kadit, mladší zaujatě pozoroval, starší stál a utíral zadek, mladší lovil trofej, když jsem se přiřítila, mladší trofej okusoval jako křupku. Že h*vno bylo úplně všude dodávat snad nemusím. Sama jsem si smrděla ještě druhý den! Čištění zubů byla hotová nádhera!
Malenge jj, ticho je vzdy nebezpečné!
já 2x, jednou kalhotky, pračka ještě jela a už tam čekaly tepláčky ![]()
Ale interval kakání se zkrátil ze 3 dnů na 2 a dcera dneska připustila, že to nebolelo (taky to tedy projelo plínou až do těch tepláků) a že když se vykaká, je jí líp (poté, co to 3 hodiny aktivně zadržovala, takže s ní nebylo k vydržení
). Pije actimel a olejuju salátky ještě víc než dřív.
Malenge diky
hned je mi lip![]()
Pinot Noir změnit spánek na jeden jsem se u staršího pokoušela asi v 11 měsících, bezúspěšně. On teda v noci spal dobře, vstával kolem sedmé, ale v 9:30 už spal, vzbudil se v jedenáct, druhý spánek byl od dvou do tří. Nebyla jsem schopná ho udržet v rozumném stavu déle než do desíti dopoledne. Vydržela jsem to týden. Na jeden spánek pak přešel asi za měsíc, měsíc a půl úplně bez problémů, páč si to nepamatuju;) Snad budeš úspěšnější, s tím nočním spánkem by to u vás mohlo pomoct.
Evaeva tak ten náš jde na "dopolední" spánek nejpozději o půl deváté
. Někdy muž ještě ani nezačne pracovat a malej prďola už jde spát!
moje dieťa spalo túto noc celú noc v kuse! prvýkrát v živote. No ale dnes nechce nič večerať, tak tipujem, že dnes bude kvôli hladu 5x hore
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články