dzizisketa ten je ako z nejakeho obrazu :)
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas jo, barokni buclatej andelicek
dzizisketa
tina já bych to nepodceňovala. Kamarad má synka s přezdívkou guru Jarek. Na otázku paní učitelky, co se vám dětičky na mě líbí nejvíc? Holčičky: vlásky, pusinka... A to nebohé dítko dělo: pipinka.
Já říkám na blbou otázku, blbá odpověď. ![]()
A maminka šla na koberecek
Mrakoplas zjistila jsem, ze ma fenomenalni pamet po muzi, takze to nejspis jednou nekde zaslechl a mame to tu![]()
A jak jsem se zminila s tema nadavkama....jak to, ze si deti vzdycky zapamatujou, co by nemeli? Uvedomila jsem si, ze vcera ve Vypravej jednou zaznelo: Ty vole! a malej to hned zopakoval, jinak si televize skoro nevsiml a dneska v Pripadech prvniho oddeleni: Jdi do pr...e a nemlich to samy. To je nejakej radar nebo co??
continuity tak ja predpokladam, ze si uplne vyznam jeste neuvedomuje..
tina mají radar! Dávám si sakra pozor na hubu, ale když se Viktor hned po návratu z porodnice špatně přisával a už popatnácté jsem mu zkoušela v noci, kdy si ostatní tvrdě spali, to prso narvat do pusy, zasyčela jsem zoufale "pij už doprdele". No a ráno Ríša vstal a hned doprdele, doprdele, děsná sranda
. Normálně to zachytil ve spánku!
A když jsme u těch slov, podělte se o nějaké vtipné tvary. Vždycky mě rozesměje Ríšův štrops, zákaz hvězdu, neujmatiky a pak si plete některá slova, takže sousedi parkují na dvoře meluzínu a babičce kvílí v digestoři limuzína ![]()
Pinot Noir presne, u nas taky desna sranda a ten nas to jeste vylepsil: Hovno, hajzl, doprdele!
Pardon![]()
tina no, přešlo pár let a kluka ty pipinky drží pořád. ![]()
Já teda na tom nevidím nic tak špatného, nakonec pořád lepší, nez kdyby zasněně přemýšlel o pindikach. ![]()
Ale některé ty učitelky to špatně nesou.
tina no mne nadavka ujde bohuzial casto a neopakuje to, takze mi z toho vyplyva, ze opakuju len rarity. Takze cim viac človek nadava, tym lepsie? ![]()
Pinot Noir my si hrajeme v obýkávu a zpívá šla maminka do zelí ![]()
Ten pocit, ked sa bojis prikryť sa perinou aby sa nezobudilo dieťa ![]()
continuity a v cem by bylo spatny kdyby zasnene premyslel o pindikach proboha. Tyhle poznamky me dokazou docela nadzvednout.
Mrakoplas no dnesni noc v kostce. Ani se mi to sem nechce vypisovat, byla to des a hruza, mam naspane tak 2 hodiny a to jeste prerusovane![]()
tina Nas syn se profiluje jako psycholog. Dneska telefonoval s kamaradkou ze skolky. Ona:"...kdyz se divam na tu fotku,je mi smutno. " On:"Tak se nedivej. " A radar na sprosta slova ma od malicka. A vubec na vsechno,co śyset vubec nemusi![]()
Stíham len čítať, ale malý začal používať 'šalujem', nedavalo mi to žiadny zmysel, nakoniec je to 'lašujem', čiže prehladavam. Včera so mnou zvládol návštevu u gynekológa, kým som bola u doktora, v pohode si u sestričky čítal knihu. Som šťastná.
Kamarádka tvrdí, že nejlepší je před dětmi nadávat anglicky, protože i když se to naučí opakovat, tak tomu pak okolí stejně většinou nerozumí :o)
To snad není možný, včera v noci se malej posral ve spánku, to se nestalo od šestinedělí! Takže půlnoční sprcha, drama, báječný. Tady se chytí fakt všechno, to už přece važně není možný?! Koukejte někdo vyhrát ten milion, ale okamžitě! A ne že moje dítě začne od zítřka místo toho vyřvávat pipinka pipinka
!
Pinot Noir žluťásek Tyhle patvary jsou super
u nás se vždy oblékají kahloty. A dnes k snídani chtěl housku a k tomu vajíčko se sůlem. To je novinka tedy a dost mě pobavila.
Hledáš tam něco,co v tom není.
Je to cca na úrovni diskuze, že lepší dítko vysoké a štíhlé než malé a tlusté, ráda budeš mít stejne obe. Osobně si myslím, že se s tou heterosexualitou tady pořád žije lépe a přeji prostě dětem do zivota to nejlepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články