Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 11. března 2018 23:33
Reakce na žluťásek:

co nebudu muset porad prát.

Prepáč.

Inak je jedna z fyzikálnych záhad, ako je možné, že sa toľko piesku zmestí do takých malých teplákov. Si pamätám, že som vyzliekala pred dverami, alebo vo vani. Pogumované je bomba, keď je fakt mokro, to v tom chodí celé sídlisko pod 100cm ako v uniforme. Na bežné použitie by som to nedávala.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. března 2018 13:33

Jasně že gumová kaťata jsem myslela do mokra. Nakonec jsem se rozhodla objednat rostoucí softshellky s nápletem v pase a na nohavicích, do písku i do kočáru myslím budou fajn.

Už aby bylo léto a mohly ty děti běhat v tričku a bosé. Oblíkání je otrava pro všechny zúčastněné :)

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 13. března 2018 13:58

žluťásek Naše děti pogumované “skafandry” užily hrozně moc. Ona je zem (a písek speciálně) dost vlhká a studená, i když je relativně sucho a děti jsou s ní v kontaktu tak nějak pořád.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. března 2018 19:50

Sweet Potato pamatuješ si ještě, jaké jsi kupovala? Lidl i Tchibo mi přijdou velké, jiné neznám :-))

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 13. března 2018 20:12

žluťásek Tenkrát bylo v podstatě jen Tchibo, to byl úplný zázrak. Pak jsem objevila v Takku, nebyly tak fortelné, ale taky posloužily. Všechny podědila i mladší a pořád zachovalé šly dál do světa. Teď je to už asi všude. 

Ale fakt mi to přišlo nej, běžné šusťáky vlhkost nasajou. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 13. března 2018 20:15

žluťásek u nás to mávajú ešte v Lindexe, ale neviem, od akej veľkosti, ja už skôr pozerám "do" akej veľkosti sa také veci robia...

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. března 2018 22:05

Sweet Potato sustaky právě moc nechci, buď ty gumáky nebo softshellky. Nejspíš vezmu obojí, užijeme určitě oboje. 

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 14. března 2018 03:38

Já kupuju jen Tchibo, promočí se jen při intenzivním máchání v louži, na písek super a dítě se v nich nepaří. Kupovala jsem vždycky s i bez zatelplení. Je pravda, že jsou celkem velké, když syn začínal chodit, tak měl na ven z Tchiba softshellový overal, taky byl bezva. 

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 14. března 2018 11:56

E- shop Tchibo má v nabídce softshellové overaly a pogumované kalhoty právě teď. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:31

quebrada Díky, už na ně koukám.

Tabea A nemáš náhodou zkušenost, čím se ty overaly liší? V nabídce mají teď dva softshellové, podle popisu úplně stejné, liší se vzorem látky. Že by ale tečky byly o dvě stovky dražší než proužky? To se mi nezdá. Podšívku mají obě, vodní sloupec stejný.

Tečky za 999 https://www.tchibo.cz/softshellova-kombineza-p400108629.html

Proužky za 799 https://www.tchibo.cz/softshellova-kombineza-p400115198.html

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:23

žluťásek Ta dražší má v sobě trochu elastanu (teda divím, se že to udělá takový rozdíl v ceně), ta levnější je taková "tvrdší". 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:47

žluťásek Co se týká tech softshellek, tak jsem udělala dobrou zkušenost s českými unuo - na tom jejich eshopu prodávají i druhou jakost, loni jsem si to riskla a ten kaz jsem ani nenašla, jak byl malý... Tak třeba to tu někoho zaujme:)

A současně si jdu pro radu - nevíte, které obchody prodávají kalhoty pro děti - hubeňoury? Synovi všechny kalhoty padají a mám po krk věčného vylepšování a navlékání gumiček. Je mu dva a půl, a nejlíp mu sedí kalhoty pro roční děti...ty mu jsou ovšem (naštěstí) zase krátké. Takže různě zmenšuji, stahuji, provlékám gumičky a je to dost opruz. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 14. března 2018 13:54

Gatita obecně se mi zdá, že menší věci mají Španělé-Zara, Mango...ale taky to není pravidlo. Pokud vím, tak drtivá většina kalhot v HM i Lindexu má takové ty vnitřní gumičky, co se utahují na knoflíky (děti jsou taky hubeňouři).

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 14. března 2018 14:00

Garfie Díky, to s tou Zarou je dobrý nápad, sama jsem malá a ty jejich velikosti mi tam celkem pasují. Nějak mi nedošlo, že mají i dětské! 

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:06

Dnes jsem četla pěknou větu, která by byla hodná zarámování na ledničku, až mě po mrněti chytne touha na další mimino.

První hodné dítě není nikdy za odměnu.

První hodné je NÁVNADA :D

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:51

žluťásek Ty nové jsem naživo neviděla, tady (UAE) se prodávají dva roky staré kolekce . Máme doma tuhle https://www.brandsforless.ae/productdetails.aspx?p=96664 , je střihem spíš slim fit. Ty novější na produktovce vypadají volnější.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:54

rasaNori u nás to sedí 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 14. března 2018 16:56

Gatita Kalhoty kupuju nejradší z H&M - mají téměř vždy ty stahovací gumičky, pak Lindex a poslední dobou mají super věci na děti v CaA, ale na klučičí kalhoty jsem nekoukala. 

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 14. března 2018 21:25

Lamicka rasaNori Ja mam obe celkem hodne, matka priroda asi tusila, ze bych vic nezvladla :-D Story o vecne uplakanych detech me mirne receno desi.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 14. března 2018 21:41

Dnes bylo u nás veselo. Mimino předvedlo tchánovcům slušný koncert, do toho jsem řešila s tchýní že opravdu nevím co udělat víc aby to děcko nemělo rýmu a nekašlalo, tchán zas pořád dul že je tlustá no měla jsem chuť je vykopat z baráku. Pak si to spravili trochu ale nějak to bylo naprd ta dnešní návštěva...Do toho mě prozměnu bolí v krku, začínám přemýšlet jestli tam nebydlí nějakej kok či podobná potvora, bo to není normální. Děcko jsem vzala na ORL, prošťourali ji vrchem spodem, udělali výtěry, byla na rentgenu plic, bo kašle jak tuberák, více jak týden sedíme doma a mě už z toho hrabe fuj. A do toho problémy v práci, ve škole no celkově se to nějak na mě sesypalo a nebaví mě to a tak celkově :(