Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 15. března 2018 17:24

slniecko ráda bych odstátnicovala jen s jedním dítětem, nikoliv s mateřskou školkou na krku :D jo já vím, že to není ideál, ale prostě nevidím způsob jak něco vypustit. Práce mě baví, jinak bych se zbláznila doma, dítě neošulím, školu bych ráda dodělala co nejdřív, domácnost sice neshoří ale zase bordel tu být uplně nemusí a pes se taky sám nevyvenčí

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. března 2018 17:47

rasaNori ako ja ti do toho nechcem kecať, len tak trochu naznačujem, že toto proste smrdí prúserom, no...

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 15. března 2018 17:58

slniecko bohuzel si na to kazdy/kazda musi prijit sama-vetsinou tim pruserem:-(

rasaNori energie mame kazdy nadeleno urcity omezeny mnozstvi-a jak pravil klasik- nikdo nevi jak je ten jeho kopec vysoky;-)

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 15. března 2018 20:14

Karja to mi neva, nastesti vypadam mladsi nez jsem:D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2018 20:51

rasaNori 

Já měla rok úplně zdravý dítě. Pak to začalo, já i on střevní chřipka 1 týden, 1 týden klid, pak dítě nachlazení jako prase, včetně horeček, já o 3 dny později totéž, po dvou týdnech dobrý, ale začal manžel, my měli týden klid, pak zase dítě týden rýma, manžel nakonec z toho měl 3 týdny nemocenský, protože mu to sedělo na průduškách a z kontrol si nosil další  a další léky. Do toho jsme poslouchali ve zprávách, jak naše nemocnice snad na měsíc zakázala návštěvy kvůli virózám. Asi to letos prostě řádí. My si to doma asi předávali celkem slušně, ai jsme i podarovali babičku s dědou...

Při jednom dítěti se toho dá zvládnout hodně, obzvlášť, když umí spát i přes den. Se dvěma už si to tak představit neumím. Já jsem teda zatím rezignovala na záliby jako je čtení nebo koukání na detektivky a šidím domácnost, což se taky moc nedá, ale tak víc zapojuju manžela. Takže si myslím, že to zvládnete. Mně teda přijde důležitý nechat dítěti voraz ještě několik dní po úplném vyléčení, aby se mu pořád něco nevracelo. Já po tý střevní chřipce vyrazila do bazénu asi moc brzy, tam si myslím, že na oslabený organismus čeká celá přehlídka infekcí, že to prťous hned chytnul. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. března 2018 21:22

rasaNori A nebavi te I skola, ze by jsi ji mela pro zabavu misto te prace? A praci do statnic vypustila?

711990 Ha, ja te jednou videla a nekecas, ale nemuzu to prasknout na net, jednak by se to nemuselo libit, ze jo a druhak uz mu takhle zacit krast soukromi, aby to pak neskoncilo detskejma nahotinkama na facebooku!viktorka_od splavu Vaclavka, to je jak ze Slunce seno ne?:-). Takhle odvazna nejsem:-)))

49352 příspěvků moje polička 15. března 2018 21:24

Karja nne to je podle knizaka:-))

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 15. března 2018 21:46

Karja Tyjo... nebyla náhodou babička Naděžda? (Mi zemřela teď prateta, taky víceméně na chřipku.)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. března 2018 21:50

Aranel Nebyla, ale uz mi psala kamaradka, ze jeji babicku taky dostala bohuzel chripka, takze nejakej letosni standard. I kdyz je fakt, ze jako sestrenici pres koleno bych te neodhalila, sic je mam, ale moc neznam;-).

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. března 2018 21:55

Karja Já jsem jednu Václavu znala osobně. Ještě taky Šimonu, ale tu jenom z doslechu. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 15. března 2018 21:55

Karja Nápodobně, jsme se viděly myslím jednou ještě jako děti. A bylo by mi divný, že bys bejvala nikdy nezmínila jejich město 

Však to říkají všichni tady, že ta letošní chřipka je o dost drsnější než jiný roky, doufám, že už mě to nepotká!!! 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 15. března 2018 22:03

Karja Václavka!

​Vybavilo se mi,jak jsem se kdysi v prvaku seznamila se spoluzackou.predstavila se jako vladislava a ja hned zovialne,ze ma urcite jmeno po tatinkovi. No,nemela.Mela ho po mamince.byla to dobra lekce,uz si nehraju na detektiva:)

49352 příspěvků moje polička 15. března 2018 22:04

Gatita nojo:-) já znala taky Karlu. mně se to líbí

Online brrr
12341 příspěvků moje polička 15. března 2018 22:10

viktorka_od splavu Karla je normální, ne?

A Václavy znám dvě (a ne, nejsou příbuzné).

49352 příspěvků moje polička 15. března 2018 22:11

brrr u nás to úplně běžný jméno není. václavu bohužel neznám žádnou:-( ale dva inocence znám!:-))

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 15. března 2018 22:17

Karla je úpně normální, ne? Václavu znám taky a říká se jí Vaško :-). Já chtěla Josefínu, ale nějak to neklaplo, měla jsem strach, že jí moje pošahaná rodina bude říkat Pepčo. 

Myslím, že už jsem tu kdysi vykládala historku, jak jsem jako malá žila v domění, že lidi se můžou vzít jen když mají stejná jména? (třeba Petr a Petra). Rodiče to tak totiž měli, kamarádce Lence jsem ve školce tvrdila, že si musí vzít Lenina!  Vtipné je, že to sedělo dokonce i u mého prvního kluka a jeho rodičů...

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. března 2018 22:20

Aranel No to je presne ten typ pribuznejch, co se vida jen na pohrbech. Tam zjistis, ze jsou ty lidi vlastne hrozne fajn, slibite si,ze se budete vidat casteji a pak se sejdete zase na pohrbu....  Jinak vsechny moje tyhle vzdaleny sestrenice jsou naplavy v Praze, takze zadny zajimavy mesto, jedny jsou dokonce tri sestry a bydlej kazda se svou rodinou ve stejny ulici. Fakt hezky.

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 15. března 2018 23:09

Jsem dost rada, ze nejsem Vaclava. Nasi verili, ze to druhy dite uz bude ten chlapecek Vasicek a misto nej: ja... 

A ze mam hodne kamaradek, ktery jsou presne z tohodle duvodu Vladimiry, Miroslavy, Jaromiry atd..

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 16. března 2018 04:59

Znam Vaclavu a rika se ji Vendulo;) a dokonce znam Robertu, coz mi prijde vylozene bozi;) jako ty ruzny "-miry" jsou tedka nepopularni, ale ve vysledku se da na kazdy jmeno neco hezkyho vymyslet. Pokud se clovek nejmenuje Eliska, jako moje kamaradka - tam me jako dite vzdycky stvalo, ze ji nemuzu oslovit osklive, kdyz jsem na ni nastvana

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 16. března 2018 06:27

711990 a co Elino?