Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 09. června 2020 22:26

Malenge ale já se taky domlouvám, spíš tedy když plánuji jídelníček, tak se ptám na co mají chut. A ráda jim to uvařím.

Jenže jsem se taky byla schopná vytočit do běla, takže jsem to přestala dělat. Mě baví vařit, ale zbytečně to dělat nechci. Teď už jsou děti větší a zase to funguje. Nebo spíš jsou více samostatní, takže si snídani a svačinu berou sami.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. června 2020 22:42

Pinot Noir tak to mi nepřijde zas tak málo...u nás je to to samý, akorát jiné tvary těstovin, a prokládáme to kuřetem nebo rybou s kaší, a omeletou. A teda hodně zeleniny k tomu, tu dcera miluje. Ale to musí mít prostě vrozené, tu zálibu v brokolici, cuketě, okurkách a rajčatech...

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 09. června 2020 22:58

Mohučanka zeleninu právě vůbec, kromě kyselých okurek, těch by sežral celou flašku . Rybu taky ne. Maso musí být měkké, ale na druhu nezáleží, tak aspoň v tomhle není vybíravý. A ovoce jí hodně. Jak říkám, po tom, co se dělo ty uplynulé dva roky jsem už úplně spokojená.

Jo a taky musí být vždycky všechno jako minule, běda dát kečup do bílé misky, musí být v černé, masové koule rozkrojené na poloviny, okurky ze sklenice se nedávají do talíře ani na misku, musí se položit do víčka od flašky, protože tak to dělá tatínek, noky se jí lžící, vidlička je na záchvat... Atd. atd.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 10. června 2020 06:50

dzizisketa presne

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. června 2020 08:18
Reakce na Pinot Noir:

Jo a taky musí být vždycky všechno jako minule, běda dát kečup do bílé misky, musí být v černé, masové koule rozkrojené na poloviny, okurky ze sklenice se nedávají do talíře ani na misku, musí se položit do víčka od flašky, protože tak to dělá tatínek, noky se jí lžící, vidlička je na záchvat... Atd. atd.

​Ježiš Předpokládám, že tak to musí být ale jenom doma, u prarodičů nebo jinde se nají bez řečí, jako obvykle

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 10. června 2020 08:36

MP Meri jí jen u mých rodičů, kde býváme několik dní. A tam jsou jídla jiná, takže je jí. Ale kdybych tam vytáhla masové koule a kečup, bez černé misky by byl řev ;)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. června 2020 13:14

Pinot Noir ale to toho zje celkom dosť, a aspoň máš zaručené, že sa naje, keď uvaríš to jeho. U nás je to momentálne tak, že viem, že zje len kura na paprike s kolienkami a cestoviny s cuketou a mozarellou. Všetko ostatné je stávka do lotérie. Keď to jeden raz je, druhý krát to už nechce a opačne. V pondelok som robila rizoto, v pondelok sa tvárila, že ju chcem ním otráviť, skúsila som len tak v utorok s tým, že to jesť nebude, a zjedla pomaly dospelácku porciu. A takto je to so všetkým. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2020 13:17

betsey tohle je nejhorší, jeden den to zhltne a ještě si přidá a druhý den to s odporem odstrčí. U nás jsou absolutní jistota šunkofleky, těch sní dospělou porci vždycky.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 10. června 2020 13:58

betsey ji, ty obědy jdou, může mít během týdne vlastně každý den jiné jídlo. Horší je, že nejí žádné pečivo, zeleninu ani jogurty, takže pořádně nevím, co mu dávat k snídani a večeři. K snídani střídá banán a Kinder řez a krupičnou kaši a večeře je to kombo salámšunkasýr nebo nic. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2020 14:05

Pinot Noir a nemohl by k večeři mít to co k obědu? Klidně bych mu dala i to, co měl ten den. K snídani pak může mít salámšunkasýr. Ale vlastně mi to nepřijde nijak špatné ani teď.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:15

Evaeva ne, on večer už žádné větší jídlo nesní, teplé vůbec. A ráno salámšunkusýr nechce. Nezní to zle, ale on je to fakt jeden plátek šunky, pět koleček salámu a osm sýrových nití. To mi jako jediné jídlo od oběda v poledne do nějakých osmi ráno, kdy snídá, připadá poněkud málo. Pokud sní odpoledne nějaké ovoce, tak na ten plátek šunky ani nedojde.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:33

Pinot Noir no to chápem, ja tiež neviem niekedy, čo malej dať na raňajky a večeru, a tá berie na milosť aspoň praženicu, vianočku s maslom, syr a raz za čas jogurt. Sem-tam aj tú šunku alebo párok, ale musí mať náladu. A vlastne v poslednej dobe jej chutia čučoriedkové mafiny, tak tie teraz často pečiem. 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:40

Přestože sem nepřispívám, ale celý to tady čtu, a vím, že to tu funguje, tak vysílám do éteru, že bych opravdu chtěla, ať nám ze shora pošlou dítě, na které se hrozně moc těším, ale zrovna, když jsme se rozhodli, tak mi začal nějak hrozně blbnout cyklus (cysty). Achjo.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:48

Rhaenys drzim moc palce at se povede! Beztak bude mit Karja treti a tak se svezes s dalsi vlnou nebo tak neconebo MP Meri

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:52

Rhaenys to bude určitě dobré . Držím palce. Další vlna už je za dveřmi .

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 10. června 2020 14:57

711990 Děkuji moc. Když já si prostě nemůžu pomoct, mám nějaké dlouhodobé zdravotní potíže (ehm deprese od dětství, blbý domácí prostředí), celej dospělej život na práškách, potkala jsem skvělýho muže, jsem teď fakt šťastná, už dlouhou dobu, dítě si moc přeji, teď už postupně rok a půl vysazuji prášky (což bylo fakt těžký), abych vůbec mohla být těhotná, a zase začnou jiný problémy. Navíc mi teď otěhotněla moje "zdravá" starší sestra, a místo toho, abych měla radost, tak jí jenom závidím, za což se nesnáším.

Díky, že jsem to tu mohla napsat

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:01

Rhaenys 

Tady je nakažlivý fakt všechno, takže posílám hodně štěstí a přeju, ať to brzy vyjde!

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:02

Rhaenys to je normalni, neznamena to ze nemas radost! Jen je to pro tebe tezky...

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:08

Rhaenys haha sver bohu sve plany, at se taky zasmeje:D Ne, to bude dobry, urcite se zadari driv nez se nadejes

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2020 15:14

Pinot Noir chápu. Myslela jsem, že problém je spíš množství než skladba, teda kromě té zeleniny, že jo. Já si myslím, že mu to prostě stačí.