Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 09. června 2020 20:32

continuity Muž by taky mohl jíst rýži 7 dní v týdnu.

A jinak syn je malej, ta otázka není co chceš k jídlu, ale spíš vylučovací metoda, tj. chceš teplou nebo studenou večeři. Když studenou, tak jogurt nebo chleba (podle toho, co vím, že je dostupné). A když chleba, tak s vejcem nebo sýrem apod. Pokud je na plotně rizoto, dotazy vynechávám a dostane rizoto.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 09. června 2020 20:33

Mohučanka hahah to je bozi! Cetla jsem knizku, kde autorka pise ze jeji muz vzdycky rekne "neco jednoducheho, treba lasagne"canelloni jsou jeste dalsi level!

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 09. června 2020 20:34

Mohučanka Dcerku je třeba si předcházet! Třeba se od ní tatínek přiučí

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 09. června 2020 20:48

Malenge Ríša už dlouhé měsíce nevečeří nic, nebo "salám, šunku, sýr", tj. jeden plátek šunky, pět koleček Herkulesu a 8 sýrů - pařených nití. Nad jednotvárností se dávno nerozčiluju, jsem ráda za každý večer, kdy zvolí variantu salámšunkysýr

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. června 2020 20:53

Tak místo abyste se nakazily vy ode mě, nakazila jsem se já od vás a syn se dneska pokusil vstát v 5:20 Normálně jsem rozespalá přemýšlela, jestli se mi mohly zastavit hodiny na telefonu, nemohla jsem tomu uvěřit. Tvrvalo mu skoro hodinu než pochopil, že maminka teda rozhodně vstávat nebude

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:06

DruI jenže jez ryzi 7x týdne.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:07

MP Meri jdeš na to dobře

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:10

Pinot Noir u nás salám, šunku, sýr střídají vejce. Přičemž sýr jí jenom jedno dítě. Jako vezmou si k tomu jedna okurku a druhá rajčata, tak říkám dobrý. 

Hlavu si s tím opravdu nedělám. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:12

MP Meri to robim tiez ked ma maly raz za cas pokus o skory budicek, chvíľu to trva ale ja som vytrvala a napokon znudeny zaspi aj keby som mala uspavat hodinu!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:14

Sambo zas vzdy povie pad thai. Moja odpoveď je zase vzdy: tak si uvar (mne to az tak nechuti a nechce sa mi to varit takze varenie tohto jedla prevzal on)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2020 21:15

Mrakoplas ha, přesně. U nás je maximem přesun muže do obýváku na gauč, a to až po šesté ráno. Syn pak vždycky říká, táta musel spinkat:) Taky umíme být s mužem vytrvalí, obzvlášť v pět ráno.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:16

Mrakoplas Pad Thai, Ooo, dala bych si, ale nemivám na to ingredience. 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:16

MP Meri to dělám taky, akorát v okamžiku, kdy konečně ten mladší znovu usne, je po šesté a vstane starší (a malýho vzbudí ).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2020 21:18

Pinot Noir to, že by starší mladšího vzbudil je jediný důvod toho přesunu na gauč;) 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:20
Reakce na 711990:

Mohučanka hahah to je bozi! Cetla jsem knizku, kde autorka pise ze jeji muz vzdycky rekne "neco jednoducheho, treba lasagne"canelloni jsou jeste dalsi level!

​Jo, a hlavně když to vybali poté, co se vrátí ze služební cesty v petihvezdickovem hotelu, že

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:21

Pinot Noir a nepomaha Risovi ani ked vidi jest vas? Ja akonahle tlačím daco co starsi nemoze/nechcem mu dat, v tu chvíľu je pri mne a zjedol by to aj s obalom. Ale on je uz dlhšie celkom fajn jedak. Podla mna sa zacal bat, ze mu maminka doma vsetko zozere

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:27

Mrakoplas ne, on jí těch svých pár jídel pořád dokola, jde kouknout, co máme my, ale ochutnat nechce. Jsem ráda, že aspoň porce se poslední dobou zvětšily, že už to není mistička jak pro půlroční mimino, ale normální věku odpovídající porce, a že jsou to pořád kolínka, rýže a noky a maso se šťávou, masové koule a hranolky a špagety s oranžovou omáčkou, to neřeším a prostě mu to vařím pořád dokola.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. června 2020 21:27

continuity no ja tiez nie, vlastne to nevarim lebo sa mi to nechce zhanat. Takto si to zabezpečuje sambo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. června 2020 22:14

Me vzdycky na vterinu napdne, ze bych mohla vstat, ze bych toho jako hodne stihla ... a pak si uvedomim, ze toho vlastne moc stihnout nepotrebuju, prevalim se na druhej bok a dite presne driv nebo pozdeji usne nudou

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 09. června 2020 22:15
Reakce na MP Meri:

Me vzdycky na vterinu napdne, ze bych mohla vstat, ze bych toho jako hodne stihla ... a pak si uvedomim, ze toho vlastne moc stihnout nepotrebuju, prevalim se na druhej bok