Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2020 07:56

DrowRanger zkus mu koupit nějaký vyšší. Syn odmítal sednout na velkou na nočník, u našich si vyzkoušel vyšší, vzali jsme ho domů a od té doby není problém. Přes odpor bych ho nenutila.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 11. června 2020 08:05

DrowRanger ja som synovi davala knizku a ked odmietal aj tu tak dostal mobil/tablet (predtym zakazany) a priznavam ze som ho motivovala aj sladkostami. Sice si zvykol ze tam chvilku posedi a obcas vykona potrebu ale sam nechodil kedy mal. Potom si tymto sposobom zacal vynucovat sladkosti takze odmena bola az ked vykonal potrebu. Syn mal nedavno 3 roky a stale mi tvrdi ze nechce na nocnik ale za par sekund sa uz vyzlieka a ide. Neviem ako to budu riesit v skolke kde vyzaduju aby sa pytal. On sa nepyta a proste ide. A tiez netusim kedy prejde z nocnika na wc

este doplnim ze na nocnik som ho davala od roka. Od dvoch boli neuspesne odplienkovacie pokusy. Dozrel na to az po 3 narodeninach. Obcas ma nehody ale najhorsie je planovanie vychadzok a pitneho rezimu. Vonku sa len tak vycurat nechce. Vnutri zas nechce na wc. O nedostatku verejnych wc ani nehovorim. A ich stav je casto hrozny. Na navstevu so sebou berem nocnik a kazdy krok z domu aspon 2 nahradne komplet sady oblecenia. Citim sa ako nakladny osol

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 11. června 2020 08:50

Rhaenys Drzim palce! Priroda a medicina jsou mocne. Takove pocity jsou normalni.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. června 2020 09:31

DrowRanger dcera si taky na nočník nesedne, jen v krizi, typicky, když vleze do vany, uvědomí si, že se jí přecejen chce, tak ji vyndáme z vany a použije vedle stojící nočník. Jinak chodí na malou na záchod s dětským prkýnkem, přiznám se, že jsem upřednostňovala záchod před nočníkem, protože mě nebavilo ho vylévat a mýt ona na něm stejně nechtěla sedět a nikdy jsem ji nenutila, má dost svých problémů s kakáním, takže nepotřebuji žádné další. Sedět delší dobu taky nevydrží.

Teď se přiznám, že jsme přistoupili k motivaci, aby kakala: rozbila se mašinka od vláčku a má slíbeno, že když nebude kakání zadržovat a vykaká se (kamkoli, ale hned) dostane novou automatickou mašinku, a když se to povede podruhé, tak bude možná i další výhybka a tunel. Zatím to fungovalo do té míry, že to zadržovala ne dny, ale "jen" hodiny

Bože, to je téma. Bohužel teď v podstatě ovládá náš život

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2020 10:05

Mohučanka s tím kakáním má problém leckteré dítě. Vzpomínám si, že podobný problém mívala neteř. Vždycky to dopadlo špatně při nějaké její hysterické scéně, kdy neměla kapacitu se soustředit na to zadržování. Vydrž, ono se to nakonec poddá.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. června 2020 10:16

Evaeva Tak kdyby se najednou vrhla na nočník, tak mi to tak nevadí. Hlavně, že se zbaví plín.

Ona se teda opičí po starším bráchovi, tak uvidíme, jak jí to bude bavit. 

Mohučanka A to je dobrý šikovnalá holčička

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2020 10:23

Ignis vždyť jo. Ale taky jsem se těšila, že nebudu muset vymývat. Navíc prkénko je skladnější na cesty.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. června 2020 10:27

Mrakoplas To je syn šikovný. Dceři je teď 2 a půl, tak už je na čase.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 11. června 2020 10:28
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:16

Prosim vas ktora znacka ma chlapcenske tricka uzsieho strihu? Staršiemu to je vsetko siroke, k tym chudym noham tie tricka vyzeraju ako nocna kosela . Este lindex ujde, vacsinu triciek ma teraz podedenych tak ani neviem kde mam skusat kupovat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:18

Ignis pol roka dozadu sa este pocikaval, to pojde rychlo, neboj

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 11. června 2020 11:55

Mrakoplas Pro našeho hubeňoura mám letní trička z Lidlu, krátký rukáv, užší, delší, na rameni 2 patentky, ovšem velikost oblečení má teď 104/110 a ta trička jsou 86/92 a konečně v nich nevypadá jako by je podědil po tatínkovi  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:02

Malenge no v lidli som mu prave jedno letne kúpila a je siroke :/ ale teda pozeram, ze som mala vziat mensie cislo ,l kupila som 98/104, som sa bala, ze mensie budu kratke .

On nosi tak 92/98 akurat je na hrane.

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:07

Mrakoplas Tak to mu bude obrovské celé asi, viď? Jinak ty jejich přetahovací přes hlavu mi tolik nevyhovují, musí mít ty patentky na rameni a být výrazně menší, pak je úzké tak akorát. A s délkou problémy nemívám a to kraťounká trika nesnáším. Jo a vlastně nekupovala jsem je letos. Tak možná zase mají jiný střih

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. června 2020 12:36

Mrakoplas to nepomáha, vtedy sa dostane ešte do väčšieho záchvatu plaču, lebochce ísť na ruky. V auguste bude mať dva, ale myslím, že vymýšľa,pretože chce spať mne na rukách.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:25

DrowRanger uf no mas to tazke, dufam, ze aspon to vino vecer pomohlo :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:26

Malengedlhe by ani moc nebolo. No nic, minuly rok som mala jedno dost slusne z pepca, asi tam zajdem pozriet.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:31

Mrakoplas Prijde mi, ze CaA ma uzsi klucici tricka, nas ma vsechna trika od nich dost natesno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2020 13:36

Mrakoplas mě přijde, že Pepco má trička užší

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 11. června 2020 13:46
Reakce na MP Meri:

​No to určitě Já očekávám zanedlouho synovce (od sestry, která mi první rok hodně pomohla z nejhoršího, takže hodlám náležitě oplácet), takže veškerý eventuelní touhy myslím budou udušený hned v zárodku

​Jejda, já už vidím to ségřino roztomilé spící miminko, jenom pomuchlat...

DrowRanger A ta redukce na záchod by mu nepomohla? Hodně dětí nočník přeskočí, asi je to pro ně ponižující