Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2020 15:15

Rhaenys za chvíli se ani nenaděješ a zadaří se, uvidíš. A za pár měsíců budeš na bezdětný život jen vzpomínat.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:16

Děkuji Vám všem, moc

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:16
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:23

Rhaenys drzim palce, urcite to vyjde. Snacha mela tolik problemu, cysty byly skoro to nejmensi (ale rozhodne to nezlehcuju!) a uz ceka druhe dite. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:32

Rhaenys držím palce, dúfam že sa tu nakazis ľahkým tehotenstvom a dobrým, spiacim bábätkom!

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:38

Rhaenys za závidění se nesnášet nemusíš! Jsem přesvědčená, že to není jediný pocit, určitě máš ze sestry i radost a přeješ jí to. Takže my všechny tady budeme moc držet pěsti a přát zase tobě, ať se brzy zadaří. Myslím, že nejsi první, kdo si tu postěžoval, tak pak dej i vědět, jestli to pomohlo, protože tady ta nakažlivost je až nějaká podezřelá

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 10. června 2020 15:43

Malenge Určitě dám vědět, proto to sem píšu, chtěla jsem to otestovat

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 10. června 2020 16:19

Rhaenys Neboj, to půjde!  A ségru neřeš, taky to mohla být mladší sestra, tohle je dobrá varianta!!

Pinot Noir Můj adoptivní syn takhle jedl taky, jeho maminka mu dokonce snad ještě v první třídě dávala Nutrilon, aby měl nějaké živiny (což teda zase nevím, jestli nebylo naopak kontraproduktivní, ale těžko říct). Já se s tím naštěstí potýkala jen málo, ale když mu člověk navařil na přání a on si pak dal jedno sousto, zabila bych ho!!!  Normálně jíst začal až tak v patnácti, jí běžný porce ale rozhodně do puberťáka typu "sežeru co vidím" má daleko. Je hubenej, ale tak normálně. 

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 10. června 2020 16:32

Garfie No, to nestraš, mladší mám taky, to bych se úplně zbláznila

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 10. června 2020 17:15

Rhaenys držím palce, určite to vyjde!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 10. června 2020 17:34

Pinot Noir Já musím říct, že mě to, jak Ríša nejedl, hrozně pomohlo, když jsem ztrácela nervy u dcery a propadala zoufalství, že nic nejí. No a když jsem si přečetla, jak málo  Ríša jí a že taky žije a nijak netrpí, dost mě to uklidnilo

A dcera se nakonec vcelku rozjedla, sice většinou jede dělenou stravu, takže buď suchý těstoviny/rejži nebo maso, ale jí i zeleninu, takže za mě dobrý.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 10. června 2020 19:34

Stejně je ta příroda mocná, když někdo, kdo to tu čte, chce ty děti i nadále

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 10. června 2020 19:40

Rhaenys je to normální, ty pocity. mě otěhotněla mladší ségra ve chvíli, kdy já se rozváděla kvůli neplodnosti. Ale to neznamená, že nemáš radost, je to prostě složité. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 10. června 2020 19:44

Rhaenys Neboj, ono to vsechno bude a vem si, ze ciste pragmaticky je mozna nutne si od toho narocnyho zivotniho obdobi jeste ,,odpocinout,, a pak az detny zivot nastartovat, plus zdedite po sestre veci;-).

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 10. června 2020 19:47

711990 Ale kus! Myslim, ze na to fakt nemam;-)

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 10. června 2020 19:50

Ignis já už jsem dnes taky docela klidná. Těch nejedlíků je tu víc, tak mi to taky kolikrát pomohlo si o nich přečíst ;) Věřím, že zeleninu ještě objeví a nezůstane u kyselých okurek. Když vidím, jak je fyzicky zdatný a šikovný, mrštný, a kolik má energie (až si někdy přeju, aby mu ta šťáva z pěti kolínek a lžičky parmazánu došla dřív), tak si říkám, že je to tak asi v pořádku.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 10. června 2020 19:59

Karja Já si to taky pořád opakuji, jenom mi to furt nějak nepomáhá

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 10. června 2020 20:07
Reakce na Pinot Noir:

Jo a taky musí být vždycky všechno jako minule, běda dát kečup do bílé misky, musí být v černé, masové koule rozkrojené na poloviny, okurky ze sklenice se nedávají do talíře ani na misku, musí se položit do víčka od flašky, protože tak to dělá tatínek, noky se jí lžící, vidlička je na záchvat... Atd. atd.

​Úplnej Rain Man   

Ale v tom jsou asi haranti všichni stejný. Naši milánkové teda na ničem takovým netrvaj, anžto by se prostě nenajedli a dobře to vědí... výhoda to fofru kolem dvojčat... ale jejich tatínek taky míval svoje mouchy.

Teď votravujou akorát s tím, že jeden jí jen borůvky, druhej výhradně maliny... jeden pouze sýr, druhej jen rohlik... atd.... no dostanou na talíř každej obojí a jak se podělej, jejich věc. Zajímavý, že oba jsou zhruba stejně velký i těžký. Skoro mam pocit, že výživa je silně přeceňovaná oblast

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 10. června 2020 20:08

Rhaenys Jasny! No neda se nic jinyho delat nez to vydrzet! Tak preju at si brzo zdrava! A uzivej si toho bezva chlapa, jeste kdyz na to mate cas, pak si dlouho treba vecer nevyjdete a tak;-). Ja si kolikrat rikam, ze jesteze mame se sambem tak pekny vzpominky, skocit do tohodle braku po roce, no nevim nevim, vsak by si myslel, ze jsem proste jen hystericka krava, takhle doufa, ze se to vrati zpatky....(nevim:-D).

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 10. června 2020 21:30

Dítě dneska zdolalo první schody. Jak bydlíme v bytě, tak moc často schody volně k dispozici nemá, ale přišel na to rychle.