Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 13. června 2020 07:09

Karja ale uz je celkem ok, jen mu ted doslo co vsechno nebude minimalne 2 mesice moci delat a je mu ouvej. 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 13. června 2020 09:59

Syn si včera prvýkrát skladal puzzle/skladačky, všetky, ktoré našiel.

A nechcel spať poobede, až odkvacol o pol 5, spal do pol 7 a o 9 už bol hotový spať

Online 999
19809 příspěvků moje polička 13. června 2020 10:21

brrr Tohle je stejně nejlepší . Pamatuju si, jak dcera jezdila domů špinavá z dětských táborů. Šla umýt až tak po hodině odmočení ve vaně .

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 13. června 2020 12:15

Nemate nekdo tip na nejake nazouvacky jen tak po zahrade, proste z bazenku domu? Nejake pantofliky spis do BF nebo spis aby to splnovalo ty atributy BF, nez primo pantofle za litra:-D? Dostaly jsme croscy, ty originaly, ale hlave rodiny se to moc nelibi....

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 13. června 2020 12:26

Karja chtěla jsem doporučit crocsy . Podle mě na tyhle účely nic lepšího není.

Stejně nakonec chodí po zahradě bosí.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. června 2020 12:38

Karja Originál crocsy mi přijdou moc mohutný a tvrdý, koupila jsem neorigo v Ccc a dobrý.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 13. června 2020 12:41

Je a jeste dalsi dotaz, jak je na instagramu ten ucet se zubnimi tipy pro deti? Vcera dcera tak rvala, ze je to u nas na rozvod.

Ona desne rve, desne, nejvic, kdyz je doma sambo. Kdyz jsem s ni doma sama, nemuzu rict, ze bych s ni mela nejakej vyraznejsi problem, domluvime se, rve tak dvakrat. Jak je doma on, je to den prostoupenej revem, ja vubec nevim, co mam s tim delat. Ona je na tatinka asi nejak moc fixovana nebo tak. On s ni travi cas rad, hraje si s ni, bere ji ven, ale to rvani mu hodne vadi, je z toho uplne na nerva. Mne az tolik nevadi, ja si ji proste nevsimam, me az rozladi to jeho rozlazeni. Ale fakt rve desne kvuli kazdy malickosti.

Offline viktorka_od splavu
49297 příspěvků moje polička 13. června 2020 13:01
Reakce na Karja:

Dostaly jsme croscy, ty originaly, ale hlave rodiny se to moc nelibi....

​jako já věřím že ten tvůj sambo je strašně hodnej a vůbec úžasnej tatínek.. ale mě by z něj asi mrsklo

49297 příspěvků moje polička 13. června 2020 13:03
Reakce na Karja:

to rvani mu hodne vadi, je z toho uplne na nerva. Mne az tolik nevadi, ja si ji proste nevsimam, me az rozladi to jeho rozlazeni. Ale fakt rve desne kvuli kazdy malickosti.

​skoro bych si tipla že malá moc dobře ví, že když zařve tak tatínek se může přetrhnout, kdežto maminka ne, tak při ní až tak neřve. děcka jsou fakt chytrý, to se nezdá

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2020 13:05

Karjavies co aj nas starší je upistanejsi a ukricanejsi ked je sambo doma. Vobec sa s nim neda na nicom dohodnut. Ked sme sami, je ovela viac v pohode. Ale unho je to skor žiarlivosť. Nepomaha ani ked si s nou ty sama a sambo by si vzal chvíľu na starosť mladsiu?

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 13. června 2020 13:09

999 Jo, loni jsem měla pocit, že budu muset dítko z táborových hader vystříhat (o plném kufru čistého oblečení nemluvím, je to asi všude stejné)

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 13. června 2020 13:23

Karja pantofle nebudou nikdy bf z principu, protože je blbe, že to nedrží samo na noze. Crocs a jejich napodobeniny mi k tomuto účelu připadají geniální, i když dítě nosí bf. A tvar mají dobrý.

Varianta by mohly být slip stop, v těch může i do té vody a hned to pak zase uschne. Tenounka podrážka a materiál je taková jak plavkovina. 

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 13. června 2020 14:21

viktorka_od splavu Hele, me uz z nej taky mrska! Ale obuv je takova jeho specialita nad speciality. Samozrejme sam boty nikdy nekoupil.

No jinak on se prave na to rvani nepretrhava, on rve taky a je nasranej, na to mala rve jeste vic a musime ji utisit. 

49297 příspěvků moje polička 13. června 2020 14:26

Karja mně z toho tak nejvíc vychází že bys měla vyrazit na nějakou delší dovolenou s jedním z dětí ale sama vím že to není možný, njn. vydrž.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 13. června 2020 14:39

viktorka_od splavu mas tam jedno dite navic.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2020 14:45

Kokoska pravda 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. června 2020 14:49

Karja v decathlonu mají boty do vody, třeba by hlavě vyhovovali. Je na nich super, že u fakt vůbec nekloužou.

U nás víc řvou oba, když je muž doma. Je z toho pokaždé na prášky. Třeba jako dneska. Normálně po obědě mimino usne do deseti minut samo, starší jak kdy, často taky sám. Staršího jsem dneska uspala za chvilku, ale mladší řval asi 45! minut. Celou dobu, co je vzhůru vyžaduje pozornost, to taky nedělá, když jsem s nima sama. A platí to i obráceně, když tu třeba večer nejsem nebo si ráno přispím, tak hlásí, že byli oba zlatí.

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 13. června 2020 14:53

viktorka_od splavu No vis, u nas je to spis na rozpusteni rodiny, nez dovolenou.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. června 2020 14:56

Evaeva tie mame aj my do plavarne a su fajn

49297 příspěvků moje polička 13. června 2020 15:03

Karja já to chápu, jen jsem tím chtěla říct, že kdyby to mělo být na něm, musel by se s tím prostě nějak popasovat. to za normální situace prostě není možný... a ohledně toho rozpouštění rodiny, dnes je dost v kursu střídavá péče. tak to zkus navrhnout:-)