dynda mám matný dojem, že keeny s označením cnx jsou na měkčí porážce než keen newport.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir ja se hlavonozce dockala teprv nedavno. Do te doby nekreslil syn vubec nebo nejake cmaranice. Ted jsme si spolu prohlizeli obrazky ze skolky a bez synova komentare bych malokdy poznala, co to vlastne nakreslil. Ale ono to mozna neni na skodu: nakreslil treba domecek. Pred domeckem nejake neidentifikovatelne utvary. Tak se ptam, co to je. A on, ze to jsou prece lahve vyrovnane pred tim domem, jako u nas
.
PS neni to tak, jak to vypada!ty lahve a demizony jsou sice puvodne od vina, ale jezdime s nimi pro pramenitou vodu...
dzizisketa valco myslím splňuje všechno. Navíc se v něm docela pěkně vyspí i tříletý dítě na výletě.
Golfky inglesina trip máme, ty ti můžu půjčit na vyzkoušení. Jsou lehké, dobře jedou, mají prostorný košík, jsou polohovací, bezva dlouhá stříška. Ale pořád jsou to golfky, žádný velký pohodlí pro malý dítě neskýtají. Pro Rosťu bych je ještě nebrala.
Pinot Noir škoda škoda, ty Keen seacamp jsou fajn.
Ty vaše loap lily, změkne trochu podrážka používáním? Mně se zdály děsně tvrdé a těžké, ale teda koukala jsem na ně loni a to nosil syn ty úplně nejvíc bf sandalky s 2 mm podrážkou, to ve srovnání neobstojí skoro nic :)
Letos máme velký Keeny, tak se mi zdá, že zas koupím drahý tikki a budu hucet, že je škoda, že v nich nemůže do vody. ![]()
žluťásek já tu tvrdost nějak neřeším ;) Jemu se v nich chodilo dobře, na prsty tam bylo prostoru dost a víc mě celkem nezajímá.
Pinot Noir ja ty loap lilly vidim ve Sportissimu dostupne na prodejne![]()
žluťásek Keeny nekupuju, protoze mi prijdou hrozne tvrde a tezke.
Loap Lilly mi naopak prijdou ohebne a lehke.
Lamicka ale asi ne ve správné velikosti? Potřebuje je vyzkoušet, ale 25, 26 nikde nevidím.
Pinot Noir tady vidim 25 v Palladiu. Nebo koukam spatne? Jsi me trochu vydesila.
Nakup sandalu jsem odlozila a uz jsem si rikala, jestli na nas neco zbyde...
https://www.sportisimo.cz/loap/lily/282815/?varianta=1728583
Lamicka tak já nevím, jestli jsem koukala na správný? Dítě zatím nosí boty co se dají srolovat do ruličky, asi nakonec zas skončíme u tikki.
Zvazovala jsem koupit mu skinners, ale ukázalo se , že mu stačí obyčejný fusekle. Za cenu skinners bych mu klidně mohla koupit na každej den nový ponožky ![]()
Lamicka hm, tak asi naskladnili. Tak před měsícem nebyly nikde, ani na webu Loapu, jen růžové. A teda 25 jsme měli loni, takže půjde zkoušet 26 a 27.
Lamicka a děkuju, půjdeme pro ně. Tisíc korun bych byla ochotná dát za něco mnohem hezčího, dejme tomu za ty kožené Protetiky. Ale za ty Keen teda ne, za gumu a textil stejně nepohledný dát třeba trojnásobek, to odmítám.
Lamicka @žluťásek ono bude záležet určitě i na modelu, nejsem zastánce BF, neroluju botu, ale jedu nějaký zlatý střed, kvalitní bota z kvalitního materiálu. Keeny sandály, co jsem dávala odkaz, nejsou těžké ani náhodou, ve 29 ta bota váží 140g. A ohebné jsou krásně, současně ale i pevné ve smyslu ochrání nohu. Moje keeny sandály naopak ohebné skoro nejsou a lehké taky ne, ale ani jedno z toho jsem ale nechtěla. Ty loapy jsem zkoumala loni, přece jen jsem si říkala, že bych ušetřila, ve sportisimu jsem měla v ruce několik modelů, těžké mi nijak nepřipadaly, tvrdé jo, dost. Hlavně mi ale hodně nevyhovoval celkově materiál, přišlo mi to hrubé a drsné uvnitř, chci aby syn chodil naboso, tak jsem je zavrhla, i když byly asi za 400, což by bylo moc fajn.
Malenge Já právě mám pro syna připravené ty Seacamp CNX, zdají se mi fajn. Ale jsou mu zatím větší. Běhá v nich sice hezky a nezakopává, ale zdá se mi ten nadměrek na sandály moc velký.
Pro mě je důležitý zejména dobrý tvar špičky. Syn má extrémně dlouhý palec, mnohem delší než ostatní prsty. V klasické obuvi by ho měl úplně stočený ke straně, bf boty tam na něj mají místo. Ta ohebná tenká podrážka je mi sympatická, ale klidně bych kupovala i kompromisní boty, kdybych našla jemu sedící. Zatím jsme na ně nenarazili nebo byli stejně drahé jako BF, tak to bylo snadné rozhodování :)
Malenge loap nekupuji kvuli tomu, ze jsou levne (na botach opravdu nesetrim), ale protoze po vsech strankach vyhovuji - lehke, mekke, nepoti se mu v nich noha, vydrzi vsechno. Za me jsou keeny tezke a tvrde a ani mu dobre nesedi. Edit. Mozna je nejaky model jiny, ale uz to nebudu zkoumat, kdyz mu loap vyhovuji.
žluťásek To se shodneme, vím, že ty kupuješ BF boty a ty keeny cnx přitom máte, proto by moc nedávalo smysl, kdyby byly hrozně těžké a tvrdé
ještě mi přijde skvělá špička, že se vůbec nezničí na odrážedle. No a ta kombinace kůže-látka-guma, ve které se dá v pohodě do vody, je k nezaplacení. Já se v nich brodila x hodin řekou v džungli a nestalo se jim vůbec nic ![]()
Lamicka Však nic takového netvrdím, že bys je kupovala jen kvůli penězům. Já je byla zkoumat po zdejší chvále taky, nijak mě neoslovily, proto zůstáváme u vyzkoušených. Je jenom dobře, že každému vyhovuje něco jiného, aspoň se v obchodě nepopereme ![]()
Pinot Noir neni zac :) mne se ted libily ve vyloze kozene Froddo, ale dokud se vali na piskovisti, okopava sutry a vetve... tak se mi nechce kupovat kozene sandaly.
Malenge
ok, pochopila jsem to spatne, jakoze boty za 400 jsou hned sunt, ale uz rozumim. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články