žluťásek tu akci jsem nezaregistrovala, škod, Keeny se mi líbí, ale nechce se mi dát 1500 za sandály pro dítě. Chtěla bych znovu ty Loap Lily, měl je už dvakrát a vyhovují nám maximálně, dají se prát v pračce a stojí do pětistovky. Ale k dostání už jsou jen růžové ![]()
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa a co ten Valco snap? Nebo Karja mamyslim nejaky podobny Joie. Ja mam lehky skladny kocarek Bugaboo Bee, podarilo se mi ho poridit za pulku ceny uplne novy, z druhe ruky. Ale nevim, kolik chces investovat, ty cenovy rozdily jsou znacny. Jeste si moje kamaradka pochvaluje Cybex Mios.
dzizisketa Moje kolegyne ma Baby Jogger City Mini ZIP a je s nim dost spojena...
dzizisketa muzu prispet leda tak osobni zkusenosti:) Golfky jsme meli inglesina trip - nemela jsem k nim zadne vyhrady, ale jsou to jen takove lehke skladne golfky spis do mesta nebo na nejakou asfaltovou cesticku.
dzizisketa měli jsme Valco snap (Tailor made- ten i vypadá lépe, není ze sušťákoviny jak ta standartní řada, ale z hezké látky) a byli s ním moc spokojeni, necháváme i pro druhé dítě. Lehký, skladný a přitom stabilní. Zvládl Prahu, let letadlem, jízdy vlakem i lehčí terén.
dzizisketa já taky doporučuju Valco. Mnohem lépe se ovládá než golfky jak má nahoře spojenou rukojeť a i mi přijde skladnější, jak se skládá na půlku, navíc se dají odpojit kola. Ta základní verze má jen 7kg. Dá se snadno pořídit z druhé ruky, u nás ho má půl sídliště.
Gatita já s golfkama vyrazila jen jednou, mě rozčilovalo, že nepřejedou ani malý hrbolek. Navíc je horší je vézt za jednu ruku, když mám v druhé dítě.
Pinot Noir Tak tam co jsem nakupovala já, měli napsáno, že jsou na normální šířku nohy, pak si má člověk vybrat :o) Ale jinak dceři jsem změřila šířku nohy 63 mm a boty má velikost 24. Z nohy jí nepadají, tak jestli má Ríša nohu normální a ne vyloženě úzkou, tak by držet mohly.
U nás asi na ty hlavonožce nedojde. Ríša maluje hlavotornáda.

Pinot Noir Ty keeny jsou fakt super, zkus to progooglit, dají se najít akce celkem často mi přijde. I na keenfootwear mívají skoro vždy nějaké zlevněné za cca 1200 a k tomu často třeba ještě 10-20% nějakou slevu, pořídila jsem je nedávno takhle za 999,-. Ty boty miluju, lehké, měkké, nezničitelné a na noze drží výborně, náš má taky úzkou nohu, nízký nárt.
Pinot Noir To je jako Picassova rana tvorba - skvele...![]()
Prosím, který model keenů je lehký? Mně vždycky, když je někde vezmu do ruky, připadají hrozně těžké s tvrdou podrážkou a široké. Vím, že je tu všichni doporučují, ale když je někde vidím, je to jako když se mluví o úplně jiné botě. Je tam nějaký model, který vybočuje?
euridike jedno se mu povedlo úplně krásné, ale než jsem vytáhla foťák, smazal to. V tom je ta tabulka nebezpečná ![]()
Děkuju, na těch je fakt míň gumy, než mají jiné.
dzizisketa Ja mam ten joie, je skladaci pekne jednou rukou, to se mi libilo, protoze jsem ho vecne skladala do auta. To je jeho nejvetsi klad, plus ty kolecka, co zvladnou i trochu teren.
Pinot Noir syn máprotetika berg, má úzu nohu a úzky priehlavok a držia perfektne, ešte by sa dali aj dotiahnuť. Z nôh mu nepadajú,tenisky ALIX čo má tiež od protetiky mu trebárs padali.
DrowRanger to jsem chtěla slyšet! ![]()
711990 dik za ten odkaz na zubni tema, precetla jsem par postu a musim rict, ze to je zajimavy. Mas fakt obdivuhodne siroky zaber, ja jsem od jiste doby nejak roztekana a ty informace lovim dost nahodile a az kdyz jsou treba. Nekdy i se zpozdenim
. Pritom me moje deti fakt zajimaji, ale ta teoreticka priprava mi ted nejak nejde. Ale to o tech sestkach jsem (nahodou) vedela
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články