Lamicka Uf, to jsem ráda, by mě to mrzelo
! Takové hned odsuzující názory totiž nerada...
Vše o těhotenství a dětech
Malenge tak jesteze jsme si to vysvětlily
nemam rada konflikty a dohadovani se, ani v zivote ani online, me by to taky mrzelo, kdyby to z me strany vyznelo zle.
Ad diskuze ke Keen, ty CNX jsou lehké a ohebné, v pohodě do pračky. Jiné keeny jsou tvrdě a těžké. Loni jsme vyměňovali, protože rozdíl byl hodně velký
MaeGandal to je dobré vědět ![]()
Pinot Noir tak jsem to ověřila, všechny děti mají Seacamp II CNX. Newport h2 jsme loni vyměňovali.
Jako levný nejsou, ale jdou do pračky, lehký, ohebné, děti si vyberou barvu a já objednávám. Nervy na vybírání něčeho jiného nemám
Kluci měli Loap rok, dva po sobě, ale hrozně rychle je zlikvidovali. Starší má úzkou nohu, potřebuje botu pořádně dotáhnout a obvykle se mu časem utrhla ta gumička. Letos máme shodou okolností Keeny (narazila jsem na 30% slevu), uvidíme, jak dlouho vydrží.
Doufám, že se to nezvrhne v odsouzení nevděčných snach, ale už si potřebuju postěžovat na něco, co se tu neustále opakuje: jsou tu tcháni a slyším nepřetržitý tok pokynů: nešlapej do písku, budeš mít špinavé gumáky, nelij vodu do pískoviště, nesyp písek z pískoviště, necákej, budeš mít mokré tepláky, neběhej, nechoď bez bot, neskákej... Jen počasí jim dnes zabránilo vyřknout obvyklou výhružku - šlápneš na včelu. Panebože, jak si představují, že si hraje tříleté dítě? A totéž na Viktora: nedávej trávu do pusy, neolizuj autíčko, necucej si prsty, nepatlej ten piškot... To je tak strašně únavné. A protivné. Mně už se vždycky začne svírat žaludek a zvyšovat tlak, když přicházejí. A obávám se, že je to na mě i vidět, jak se vždycky naježím. A štve mě, že od té doby, co máme děti, nejsme schopni si normálně povídat, ačkoliv dřív jsem je považovala za milé společníky, protože mě (a muže teda taky) nenechají dokončit snad ani jednu větu a vždycky, ale fakt vždycky, když něco říkáme, tak oni se v půlce věty otočí a začnou opět vydávat ty pokyny a zákazy k dětem. Dřív jsem se snažila třeba zvýšit hlas a dokončit myšlenku, ale marně. Takže teď přestanu mluvit v půlce slova a oni si toho vůbec nevšimnou. Je to neskutečně nepříjemné a hrozně mě to uráží, sama už konverzaci nezačínám, vlastně jen odpovídám na dotazy, nicméně ani tu odpověď nejsou schopni vyslechnout do konce. A já opravdu nejsem rozvláčný vypravěč!
Tak, díky, potřebovala jsem to někomu říct!
Pinot Noir chápu a lituju. K tomuhle má sklony moje babička, ale ve svém věku už na to nemá tolik sil a taky děti tak často nevídá.
Nechala jste některá očkovat minino hexavakcínou + pneumokokem najednou? A bylo to v pohodě nebo byly nějaký nežádoucí reakce? Vnučka byla veselý, usměvavý a pořád dobře naladěný mimčo a teď už pátý den po očkování je ve velký nepohodě. Je jak vyměněná.
Pinot Noir Hele a není možný jim to normálně říct?
Pinot Noir Lituju. Tohle by mě taky štvalo, ale moji tchánovci, co přijdou, chtějí si povídat se mnou a s manželem a asi předpokládají, že dcera se přitom někde v koutku tiše zabaví sama a nebude při konverzaci obtěžovat, mě teda štvou taky.
crazydaisy říkáme jim to neustále: nechte ho, může si hrát, může přelévat vodu, může vyhazovat písek do trávy, Vik může jíst trávu... Nedají si říct. Už jsem jim i řekla, že když jdou s Ríšou na zmrzlinu, ať trvají na svých pravidlech, ale když jsme u toho my, rodiče, tak výchova je náš úkol. Nic, jak házet tím pověstným hrachem :(
crazydaisy Jo, my někdy očkovali hexu a pneumokoka zároveň, ale dcera snáší očkování dobře a nějakou výraznou reakci neměla. Ale teda mimino byla ubrečené a náročné, tak se to možná jenom ztratilo v běžném provozu :o)
Pinot Noir No, tak to je potom těžký![]()
DruI Pinot Noir potlakavam a jdu sepisovat oslavnou odu na tchany.
Ale taky bylo par drobnosti, ktere neprerostly v problem, protoze jsme si oboustranne uz v zarodku rekli, co se nam nezda a jak bychom si to predstavovali.
Takze bych zkusila usty Pinot manzela pozadat tchany, at nevychovavaji, ze si na to verite sami.
Edit
Sorry jsem pomala
DruI Mě překvapilo, že už tak podle mýho názoru náročná hexa se ještě kombinuje s něčím dalším.
... Nic, jak házet tím pověstným hrachem :(
tak to potlapkavam podruhe a preju, at najdes zpusob, jak to zvladnout bez zaludecnich vredu.
DruI Mě překvapilo, že už tak podle mýho názoru náročná hexa se ještě kombinuje s něčím dalším.
No, jen některý lékař. Naše by to třeba nikdy nekombinovala.
Pinot Noir Lituju tě, ono je někdy fajn, mít ty příbuzný trochu z ruky!! Obávám se, že s tím nenaděláš nic :-(
Garfie no jo, ale když jsou trochu z ruky, tak zas přijedou třeba na dýl a přespí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články