Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:12

Pinot Noir potlapkavam, musi to byt hrozne neprijemne. Mohli by si uvedomit deti se s nima nebudou citit dobre a nebudou k nim chtit chodit, kdyz budou neustale peskovane za to ze se chovaji jako deti.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:15

Pinot Noir a keby si jednoducho išla tam a dieťaťu pred nimi na danú vec povedala "môžeš", ako by zareagovali?

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:23

crazydaisy lepší párkrát do roka tři, čtyři dny přespání, než bydlet od sebe 50 metrů. Kromě častých návštěv jsou to i řeči typu:

Co jste včera dělali? - Nic, byli jsme doma. - No my jsme šli v šest večer okolo a bylo všude zhasnuto. 

Někde jste byli dopoledne, že ještě nemáte schovanou popelnici?

A kdo to včera u vás byl od 14:52 do 16:39?

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:30

Pinot Noir to znam, tyhle snahy ma moje mama taky. Asi by deti mely tise sedet, pripadne cichat ke kvetinkam a recitovat basnicky.

My mame za sebou opacne extremni vikend, tri deti, ktere kdyz popadne amok, neplati na ne nic. Nevnimaji, co se jim rika, jen jeci a litaji a mlati po sobe. Vyvrcholilo to tim, ze nez s manzelem odjeli, osmileta a sestilety na me rvali, ze jsem hnusna a blba, protoze jsem jim odmitla dat vec, kterou uz jsem predtim uklidila. Jako kdyz mi za zady provokujou a vykladaji si, ze Kokoska se poblije a pokaka a ja nevim co jeste, tak si jich nevsimam, je jasny, ze provokujou. Pit kafe za jejich vzajemnych bitek a nadavani si do blbecku (trileta uz rika bubecet) vydrzim, i kdyz mi to pije krev. Ale myslim, ze osmileta holka by mohla vedet, jak si muze a nemuze dovolit mluvit s dospelym. Samozrejme, ze bracha ji ve vsem napodobuje a snazi se jeste prekonat.

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:31

slniecko to dělám běžně, fakt kolikrát i přímo jim řeknu, nechte ho, tohle dělat může a až bude potřeba, zakročím. Oni se usmějí a řeknou, no jo, když my jsme opatrnější, až budeš v našem věku, tak si nás vzpomeneš. To je určitě pravda, já to chápu, ale v naší přítomnosti by si mohli dát pohov. Nedají, neumějí si pomoct asi. Ovšem muž říká, že to není věkem, že zákazy jsou celé jeho dětství, že nesměli s bráchou vlastně vůbec nic. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:31

crazydaisy Očkování - já ano, syn měl potom horečku, nic jiného. Příště už dostal jen po jednom očkování a u dcery jsme to taky nepokoušeli.

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:32

Kokoska ajajaj, to je teda nepěkné :(

Online Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:34

Kokoska mělas to ztřískat na jednu hromadu!!!!

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:36

crazydaisy Taky jsem to kombinovala, u obou kluků. Po poradě s naší báječnou lékařkou, říkala, že s tím má dobré zkušenosti. Vždycky jsem jí věřila a problémy nebyly, jen jeden den teplota, tak držím pěsti, ať je malá brzy v normě.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:38

Potrefenáhusa kdyby to byly moje pokrevni vnoucata, tak bych nevahala. Tohle jsou "nevlastni", tak se snazim ovladat. Vcera uz jsem na ne vecer zarvala, kdyz se mlatili a kopali v posteli, pomohlo to tak na 5 minut. A dneska mi vykladali, jak nemaji radi jednu babicku, protoze je prisna a krici na ne

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:39

Kokoska 

To je blbý teda, toho by se nechtěl nikdo dočkat. Asi bych jim řekla, ať příště nejezdí, což by byl největší trest pro jejich rodiče, ale zase by si je třeba srovnali. Tyhle incidenty byly v mém dětství větší průšvih než něco rozbitého.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:46

Kokoska to muselo byt vycerpavajici, tohle bych hlidat nechtela. Kdyz je kolem hodne deti, byvam z toho uplne vyšťavená, a to ani nemuseji nijak zvlast zlobit. Staci mi ten hluk a vseobecny rozruch, az je mi kolikrat lito, ze jsem v tomhle takovy divny pavouk. A ty prikazy a zakazy, co tu zminovala Pinot, to jsem nekdy cela ja

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:47

dynda jo, to jsem jim rekla, ze si jeste moc rozmyslim, jestli k nam budou smet jeste prijet. Manzel na ne obcas taky zarve, vcera ho teda vytaceli solidne. Ale vetsinou ty jejich amoky prechazi, pry "s tim se neda nic delat". No, myslim, ze by se dalo, ale uz je asi pozde. Ja s nima zas moc casto nejsem, tak na ty běsy nejsem trenovana. 

No nic, jen jsem si musela odlozit, byla to takova tresnicka na dortu minuleho tydne. Zitra si beru volno

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:54

Pinot Noir

potľapkávam...

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 14. června 2020 17:55

Kokoska No, krásný vikend s rozkošnými detičkami  volno bude zasloužené, užij si ho!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. června 2020 18:07

Pinot Noir 

Já si pamatuju, že si na tchány stěžuješ takhle už dlouho. Je to hrozná škoda. Moji rodiče jsou na děti hodně opatrní, hodně je jistí a podobně, což ale chápu, jinak je spíš rozmazlují, ale tak žijem jenom jednou...

Nešlo by jim nějak nenápadně podstrčit moderní literaturu o výchově? Ono asi starého psa novým kouskům stejně nenaučíš, ale tady by i malý kousek byl fajn.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. června 2020 18:08
Reakce na Pinot Noir:

crazydaisy lepší párkrát do roka tři, čtyři dny přespání, než bydlet od sebe 50 metrů. Kromě častých návštěv jsou to i řeči typu:

Co jste včera dělali? - Nic, byli jsme doma. - No my jsme šli v šest večer okolo a bylo všude zhasnuto. 

Někde jste byli dopoledne, že ještě nemáte schovanou popelnici?

A kdo to včera u vás byl od 14:52 do 16:39?

​Ježišmarjá, chudáku, to by byla moje smrt

Online Karja
44651 příspěvků moje polička 14. června 2020 18:09

crazydaisy Ja to taky dala najednou, nase doktorka to tak doporucuje a vsechno dobry.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. června 2020 18:15

dynda Malenge Díky, snad bude v pohodě. Jsou na to právě různý názory a ani sukl už ty kombinace moc nedoporučuje. Mladejm radit nemůžu, sami jsou doktoři, i když jiné specializace.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 14. června 2020 18:19

Karja Dík. Uvidíme. Doufám, že bude v pořádku.