Kokoska Pyza masky to jako super kocky Sobella, Gekstor a Kodboj (pisu, jak jsem odposlouchala)? To je u nas hit. A kdyz si na to decka zacnou hrat, to je zazitek. Litaji po celym byte, rvou a mlati se klackama.
Vše o těhotenství a dětech
Karja mně až dneska došlo, že jsme taky ještě nebyli v opravdovém divadle. Stydím se, musíme to na podzim napravit.
A dupla samozřejmě není nikdy dost. My už máme čtyři a půl velký krabice ![]()
ziginka to jsou deti Amaja, Greg a jeste jeden (nechce se mi to hledat) a vzdycky v noci nekoho zachranujiu a to se promeni na maskovany hrdiny, myslim sovička, kočka a gekon, proto pyžamasky. A bojujou s nočni murou (motyl, ne sen).
Kokoska Uz googlim. Ono je to to samy, ale neuvedomila jsem si, ze to decka sleduji na polskem kanale, takze ty nazvy nebudes znat.
žluťásek my vyrazili do divadla těsně před koronavirem, zaplatili vstupné, usadili se a jak začalo přicházet víc lidí a hlavně dětí, Ríša usoudil, že se jedná o školku a spustil takový hysterický záchvat, že jsme vystřelili ven a jeli přímou cestou domů
. Ještě měsíc se pak ujišťoval, že do divadla už nikdy nemusí.
ziginka aha
včera jsem v TV zaslechla znělku Chuggington a úplně se mi ulevilo, že období těchto pořadů už je za námi ![]()
žluťásek My jsme kdysi se synem zahájili divadelní sezónu v Říši loutek, šlo to, ale od doby, kdy jsme poprvé vkročili do Minoru, už nám nebylo žádné jiné divadlo dost dobré ;) doporučuji!
žluťásek No vidíš to, a zrovna tvůj kousek je jasnej divadelní typ! Já si říkala, že dcera je ještě malá, ale jak čtu ten příspěvek PinotNoir...nevím nevím, možná i když bude větší, tak po chvíli začne řvat "nebaví, vůůbec nebaví, uaaaa, uaaaa". Ona má teď období opaků, všechno je jinak. Tak dělám ten trik, že dávám vybírat ze dvou možností, co jsou mi příjemné třeba.
Ale třeba uplně bojkotuje odpolední spaní. Vypadá to tak, že jí dvě hodiny tak nějak lákáme do pelechu, proto aby za tři hodiny vytuhla sama na zemi mezi hračkama...V noci spí od půl 10 do půl 7, takže žádná sláva, pak člověk se půl odpoledne věnuje tomu "uspávání"......No mě přijde, že se s těma dětma nějak moc seru, včera jsem byla na emiminu v diskuzi Jak uspávat dvě děti, no a jako fakt jsem si to neměla číst, všichni tam děti ke spánku uloží nikoliv uspí!
Pinot Noir mne sa to ani nechcelo písať, ale keď čítam o Ríšovi, včera sme boli v Trenčíne, išli sme na hrad, cestou za nami išli deti, buď škôlka/tábor/letná škola. Malý sa úplne vystresovaný na nich obzeral, tak som ich nechala nás predbehnúť. Prišli sme, zaplatila som vstupné, pani pokladníčka v dobrej viere pomoci hovorí, že majú výstavu z rozprávky do rozprávky a strašidlá. Takže za 7,50 som videla Omarovu studňu a delo, a keďže prišli ďalšie deti, tak sme sa nedostali nikam ďalej. Horko-ťažko vydržal, že desiatujeme. Zišli sme do mesta, k fontanam, strašne chcel k nim ísť, ale boli tam aj iné deti
az po nejakej polhodine pozorovania veľmi opatrne párkrát prebehol k fontáne.
Dnes sa ma pýtal, čo sú to tie bábky (výstava Z rozprávky do rozprávky), aj keď som mu to vysvetľovala aj včera, a povedal, že si myslel, že je to divadlo - bol dvakrát so škôlkou a učiteľka sa sťažovala, že si uši zapchaval.
Pinot Noir ty jo na nem se ta skolka huste podepsala. Fakt je mi ho lito. Starsi ted chytla po prijezdu ze skolky kde ted konci slusny hysterak, a kdyz se uklidnila tak z ni vypadlo ze uz nema berusku (cti obrazek na skrince)
nevim jestli pobrala nase vysvetleni. A diky nasim zakonodarcum se nam asi vyresilo dilema co s ni az ve 4 letech skonci v te soukrome skolce, pekne hus do statni:(
Kokoska si skvelá babka, ja si uvedomujem, že syn nezažije prázdniny so starými rodičmi, kvôli ich zdravotnému stavu ![]()
Karja samé zaspávajú, hodiny sa samé prehrajú, poslúchajú, neziarlia, ...
letfenixa :-D:-D No zatim mame v planu se sambem se s nima teda takhle piplat, ze snad z toho vyrostou...Co jinyho si ma clovek rict?:-D
letfenixa Ale je fakt, ze velkamala vubec nezarli, snad nikdy, segra je stredobod vesmiru. Minuly tyden jsme jeli na navstevu, kamoska s detma se sebehly nas vitat, ja vyndala velkou malou z auta a ta jako prvni zacala na deti volat a ukazovat k autu: ,,Nàňa je tady!! Náňa prijela!!! A neprestala, dokud jsem segru nevytahla a neukazala.
Karja môj partner už má veľké deti, a od začiatku (pre mňa) to tak neprežíva a vo všetkých mojich vymysloch ohľadom malého výchovy ma podporuje, aj keď si myslím, že si myslí, že to občas preháňam, ale povie 'skusit sa to môže', ale napr to, že syn bude v našej posteli hovoril ešte som len tehotná bola a kupovala postieľku.
Karja tak to je výborné, ja sa niekedy zamýšľam, že ako by syn reagoval na bábätko a dnes prišiel večerať s tucniakom zabalenym v plienke a dal mi ho povarovat, kým sa naje ![]()
letfenixa :-D Tak vidis i by ti to miminko pujcil!
letfenixa no bylo to dost narocne, kdyz jsem s nim byla sama. Potreboval by nejakeho partaka na hrani. Ale je docela spolecenskej, kdyz narazil na nejake deti, i vetsi, tak se hned kamaradil. Jezdili jsme na kole, byli na vyletech, taky za mymi rodici, a kazdy vecer jsem usnula v 10 u TV ![]()
Jestli mate nekdo blizko k Novemu Mestu na Morave, tak je tam pobliz strasidelny zamek Draxmoor a kovbojske mestecko Šikluv mlyn, pro petilete (i vetsi) dite ideal. My jsme tam byli uz vloni s temi "nevlastnimi" detmi, libilo se jim to, a letos to melo taky uspech. Mensi dite bych na ty strasidla asi nebrala, tam chvilema jecej i dospeli ![]()
Karja na to, že sa bojí interakcie s deťmi, tak na bábätká sa vždy usmieva
letfenixa Ale je fakt, ze velkamala vubec nezarli, snad nikdy, segra je stredobod vesmiru. Minuly tyden jsme jeli na navstevu, kamoska s detma se sebehly nas vitat, ja vyndala velkou malou z auta a ta jako prvni zacala na deti volat a ukazovat k autu: ,,Nàňa je tady!! Náňa prijela!!! A neprestala, dokud jsem segru nevytahla a neukazala.
To je hezke![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.