Půjdu políbit dceru na čelíčko a děkovat nebesům, když to tu tak čtu. Zrovna jsme se vrátili z dovolený, kam jsme jeli tam 5+5 hodin s přespáním a zpět 10 najednou. S trochou mé dopomoci to dala bez nějakého extra řevu. Sedí pořád proti směru, na větší sedačku nemá váhu ani kostru a taky ta bezpečnost...Je ale vidět, jak se snaží zahlédnout něco venku a jak ji štve, že jí to nejde.
Vše o těhotenství a dětech
continuity U nás pomáhá bohužel pouze kinedryl. Ale dáváme ho jen na delší trasy.
notna continuity Těmi nevolnostmi trpěla dost moje mladší sestra a vytrénovala si reflex, kdy dokázala usnout v autě už během prvních deseti kilometrů. Kdo spí, tomu blbě není
ale už byla samozřejmě větší, ne mimino.
rasaNori U nás se to spaní v autě a snášení cesty mění s věkem, takže teď, když můžu vybírat, jedu buď s dítětem utahaným, aby brzy usnul a vydržel spát dlouho, nebo odpočatým a najedeným, spokojený vydrží koukat po okolí. Když je to něco mezi, bývá to nic moc.
Vybavilo se mi,jak jsem se kdysi v prvaku seznamila se spoluzackou.predstavila se jako vladislava a ja hned zovialne,ze ma urcite jmeno po tatinkovi. No,nemela.Mela ho po mamince.byla to dobra lekce,uz si nehraju na detektiva:)
My se známe?
No jestli to bylo na filde na oboru,z nehoz jsme obe dve pomerne zahy zdrhly, a jestli jsi mela krasne dlouhe vlasy,tak ano!
Byla jsem na fildě, vydržela jsem tam až do třeťáku, a kdysi jsem fakt měla dlouhé vlasy, hnědé! ![]()
Pro všechny nákupů chtivé. Dnes mi hlásil HaM, že má 20 % slevu a dopravu zdarma (pro uživatele aplikace nebo co, to se asi jde zaregistrovat) a kamenný obchod měl slevu 200 Kč slevu na dětské při nákupu nad 600 Kč. Panrkác teda, nevim jak ostatní. Jo a na eshopu mají trochu jiné zboží než v kamenném a naopak.
A teď pár dotazů. Jetej monitor dechu, dá se, nedá se? Někde jsem četla, že má projít revizí, no tak já mám po dvou dětech tuším čtyři roky starej.
A pak dotaz uplně debily. Já nerozumim velikostem dětských ponožek, ono když je na nich třeba 11-13, tak to asi není podle měsíců, že? Protože žádné jednociferné číslo jsem nepotkala.
Karja detskemu ponozkovemu cislovaniu nerozumiem ani ja. beriem dieta alebo ponozku aktualnej velkosti co nosi a prirovnavam ako trubka ![]()
![]()
eless No jo, ale jak to vyberu tomu novorozenci, ja si to vubec nedovedu predstavit, asi koupim to nejmensi co tam je a budu doufat, ze je to ta nejmensi velikost.
Karja já dětské ponožky kupuju v nextu, tam je číslování dle měsíců 0-3, 3-6 atd. To číslování, které zmiňujete, jsem taky nedala...
Karja ponožka na novorozence je hlavně uplně zbytečná věc...
Dětské ponozkove číslování vyžaduje doktorát. Koupím dítěti pakel položek velikosti 29-32 a dítě s velikosti bot 31 na patu někde v půlce plosky. To samé dítě má taky ponožky velikosti 25-28 a patu má pro změnu nad kotnikem.
continuity no tak u dospělých je to to samý... teda já mám boty 38, skoro bez výjimky. ponožky 35/38 neobuju. 39/42 jsou mi velký![]()
Karja suhlasim s viktorkou. ponozky na novorodenca je zbytocnost. stacia polodupacky a dupacky. v hm maju dobre so zvysenym pasom. ponozky staci riesit az od 3 mesiacov
viktorka_od splavu
No, mam taky 38 zrovna mam na sobe jedny ponozky 35-38 a jsou mi velky!
Je to magie!
eless viktorka_od splavu No to jste mi nepomohly, stejně teda musim koupit ty tříměsíční:, které teda taky nepoznám-D. Koupim prostě nejmenší v nějakém obchodě, ponožky můžou být velký a neztratí se (respektive ztratí se, takže víc párů se doma neztratí):-D
Karja a az ich budes prat v pracke tak si ich daj do pytliku na puncochy/spodne pradlo ak mas taky. su tak malicke ze mne obcas ostavali na tesneni medzi dvierkami a bubnom
Karja Jestli chces nosit v satku, tak na to polodupacky nebo dupacky nejsou vhodne. Takze ponozky urcite kup. Jak pises, ty nejmensi, co budou mit. Kdyztak se zeptas. :)
Karja Aby se neztratily, tedy z nohou, jsou na ně ty držáčky na ponožky, které si nemůžu vynachválit. Jinak souhlas, dupačky co nejdéle, ponožky představují spoustu práce navíc. Řekla bych že čím je dítě větší, tím víc práce
což mi připomíná - jak jsem si mohla zoufat, když jsem stříhala miminku nehty? Teď v roce je to teprv ten pravý očistec!
Edit: v šátku jsem nenosila (viz tv pode mnou)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.