MP Meri Mám kluka, je to ten největší mazel na světě, a pokud bude druhé, brala bych klidně zase kluka. Aspoň bych věděla, do čeho jdu ;)
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri ja monitor nechtela, ale po trech dnech stouchani do dcery za zije, ho sel manzel koupit.
Ja chtela holku a mam dve, ale uz ted se bojim, jak se o ne budu muset bat az budou vetsi. A kamaradka se smeje, ze jeji jdou rostou a zacinaji mit rozum a prestava se bat. Na holky ciha vetsi riziko, mi prijde.
Pinot Noir ja mam dve holky a kazda je jina. Nekdy mam pocit, ze te mladsi absolutne nerozumim.
Pinot Noir přesně jak píše Candance to si jen myslíš:-)) kdybys jich měla deset. jedenáctej bude zas jinej:P
viktorka_od splavu proc co, proc tak vysiluju
? Protoze mi asi uz hrabe, no.
Ja jsem dost racionalni a myslim, ze jsem se poctive za posledni rok pripravila na vsechno. Na to, ze muzu byt neplodna. Na to, ze hrozi zamlkle tehotenstvi, ze muze nastat potrat kvuli poruse srazlivosti. Ze muze spatne dopadnout screening vyvojovych vad.. .. Ale ani na VTERINU me nenapadlo, ze by to mohl byt kluk. Byla jsem si tak jista holkou, jak snad nicim v zivote. Ted me to totalne semlelo, mam pocit, ze me povedli. Kluka cely zivot strasne strasne moc nechci, nedovedu si to vubec predstavit, celicky zivot se mi nelibi ani jedno jedine klucici jmeno ... Mam pocit, ze mi to uplne zkazilo radost z celeho toho ocekavani.
Logicke argumenty na me momentalne nezabiraji, samozrejme jsem si vedoma toho, ze jsem zbytecne hystericka, ze to je skoro az rouhani, ze mam byt vdecna, ze je to zdrave a cela stastna si zvatlat na brisko a doufat, ze budeme oba zdravi dal. Tohle vsechno vim, chci jenom slyset, ze jste to nekdo meli stejne, ze nejsem blazen a ze to prejde
Vyventilovat to asi muzu jen tady, rodina by me se obavam dala zavrit do blazince ![]()
Já mám taky chlapečka a je to to nejhodnejsi mimino. Az bude čas na druhý, nebudu se vůbec zlobit, když to bude zase kluk.
MP Meri Jestli tě to trochu uklidní: Já celé mládí tvrdila, že chci kluky dvojčata. Včas mne to přešlo. Když na těhotenství konečně došlo, nedokázala jsem si představit nic jiného, než holku. Když by mi byl tenkrát doktor řekl, že to bude kluk, byla bych to měla úplně stejně, jako ty teď.
MP Meri Bola som si ista, ze budem mat dievcatko. Nejak mi prisla divna moznost cakat chlapca a vychovavat ho. Ked mi povedala doktorka, ze to bude chlapec, zaskocilo ma to a mierne sklamalo. Asi do tyzdna ma to preslo. Teraz by som ho samozrejme ani za sto dievcat nevymenila.
MP Meri kamaradka taky obrecela tretiho kluka. teda nerozumim tomu, ale stava se to.
Candance viktorka_od splavu Tak jasně, to měla být uklidňovací řeč k Meri, ne životní moudro ![]()
Já to měla naopak, byla jsem přesvědčená, že to bude kluk, a byl. Asi bych byla hodně překvapená, kdyby to byla holka. To vnitřní nastavení, přesvědčení je silný. Neboj, s klukem bude sranda, s tím naším je, ohromná! Máš ještě spoustu času se s tím srovnat, pak to bude ta nejdokonalejší bytost na světě a pak už to určitě bude dobrý.
Moucnivka
hele jako kojim jen z leveho, prave boli tak ze lezu po zdi. Mazec...
MP Meri to hádam prejde, možno je to len prvotný šok :) Ale si normálna, kamarátka, ktorá ni je ani tehotná mi písala, či si viem predstaviť, že budem mať chlapca, že ona by chlapca nechcela ani za nič, lebo si nevie predstaviť ako ho bude vychovávať, čiže nie si jediná s takýmto pocitom. Ja som si myslela, že budem mať dievča, muž tiež, doktor nám potvrdil na 99,99% chlapca -ostala som trošku prekvapená (nedá sa povedať, že sklamaná, bolo mi jedno, či to bude chlapec/dievča) ale na mužovi bolo vidno, že sa mu trošku uľavilo, že s chlapcom vie, do čoho ide
.
A ešte sa musím posťažovať, začali ma bolieť kríže a kostrč, ide ma z toho poraziť. Je mi jasné, že tie kríže sú spôsobené zmeneným držaním tela (chodím so strašne vystrčeným bruchom a nedokážem to ukorigovať, lebo iná poloha je mi v chôdzi nepríjemná, dokonca bolestivá v oblasti podbruška) a kostrč asi už zmenami + sedením.
Ale naivne som myslela, že keďže cvičím a veľa, veľa chodím, že ma toto obíde, tak zjavne nie... Nemáte niekto dáke rady na to, ako si trochu uľaviť? Naťahovanie/uvoľňovanie nepomáha, pohyb tiež nie, budúci týždeň akurát idem na masáž, tak uvidím aká bude reakcia...
MP Meri Na kluky miminka je mnohem hezci obleceni! A Mutzi by ti napsala, jestli ses si tak jista svym vzhledem, ze jsi chtela holcicku! Za tyden te ta rozladenost prejde, ja z pohlavi taky byla trosku rozladena, ale pak jsem si rekla, ze jsem blbka a deda by z myho chovani byl zklamanej (jsem chtela kluka po nem):-D Proste budes rodit tak dlouho dokud nebude holka. Ale rvu dost casto ale jako ne nad kotatkem nebo tak, ale nad sebou samotnou a fakt se v ten cas citim plne zoufale a nestatstne. Dnes me do splinu dostaly dve neuklizeny flasky od piva, hruuza, pohlavi je jeste v klidu:-D.
Co plavání? Pro mě to byl nejlepší pohyb, jen pak to vyvalení se z bazénu do té nové váhy nic moc.
DrowRanger Mne rekla jedna znama, ze nechce kluka.vlastne kvuli jeho pohlavnimu organu, ze by nevedela jak na to. Tak nevim no, bez penisu otehotni asi samosprasne, kdyz se ho boji:-D.
Huuuu tak to je jediny neduh, co me netrapi. kostrc je ze sezeni proste, bohuzel. A na zada zkus tejpy na to se hodne chodi.
MP Meri nejdem ťa teraz upokojovať historkou, ako mi o staršej dcére podľa uzv dlho hovorili, že určite chlapec a ako som mladšieho syna tiež podľa uzv už oslovovala v bruchu ako Sofinku, aj keď je to tak. Predsa len, dnes sú tie prístroje už asi presnejšie.
Hlavne je podľa mňa super, že to vieš už teraz a spracuješ to, kým príde na svet, si vezmi, že s týmito pocitmi by si sa o bábo mala začať starať.
Verím, že to prekonáš
.
Karja Řvaní nad sebou samotnou - ber to pozitivně, jako trénink na šestinedělí ![]()
dynda momentálne plávať nemôžem, mám určité problémy, kde nechcem riskovať infekciu z bazénovej vody a nemôžem momentálne používať tie tampóny určené do bazéna. Ale určite ho zaradím aspoň 2x do týždňa keď budem môct - presne na odľahčenie kĺbov, chrbta a všetkého...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.