Gatita uplakaný už nie je,cez deň je to väčšinou fakt zlaté, vysmiate decko - dosťsa mu po roku zmenila povaha,má rád ľudí aj deti a z partie je najsmelší. Len teda to spanie je večný problém. Ale dnes spal trebárs až do rána sám,nezobudil sa a ani neplakal, tak dnes zas skúsim obdobný postup (prísť skôr domov aešte hodinu mať kľudový režim bez TV na hranie sa doma). Ale tiež si nemyslím,že to nejak zaberie...Navyše dnes tu boli naši a už obedný spánok bol prerušený dvoma revmi,teraz poobede sú s mužom u strýka na záhradke, takže myslím,že dnes bude spať zas pri nás...
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka ďakujem
letfenixa taky sní z celého dortu jenom ty maliny nahoře? ![]()
Dnes jsme byli v zoo, kolem zvířat jsme doslova prosprintovali, protože uviděl elektronické čtyřkolky a celou dobu mlel jen o nich. Na chviličku ho zastavil jenom orel a letmo kouknul na pávy a papouška.
A potom tam z prolízačky spadl chlapeček o něco starší než Ríša a zlomil si ruku. Doteď slyším, jak naříkal. Chudáček malej, úplně se mi udělalo mdlo. Ríšovo největší přání samozřejmě bylo jít se na tu zlomenou ruku podívat
.
Pinot Noir
predpokladam, že je zje polovicu kusu ![]()
Pinot Noir ja byla s detmi v zoo minuly tyden, nejvic se jim libily skluzavky, velke hriste a bezecky pas, kde meri rychlost
kolem zvirat sprint a "mami pojd". Priste asi pujdu do zoo sama.![]()
Lamicka ked som sa na toto "stazovala" mame, tak povedala, ze sme boli rovnake a v zoo sme stravili cas na preliezackach. Tak ma to ukludnilo ![]()
Inak asi som ta omylom nahlasila pardon ![]()
Pinot Noir to je normálka my jsme koukali na tapíra a šly do tech bazénku.
Jinak dnes jsem narazila na článek o Miraculu, tak kdo máte cca skolkové děti, je to tam super. Vemte si baterky.
Pinot Noir Když jsme byli poprvé a naposled v pražské zoo, tak vzadu za žirafama jezdil bagr. Hádej, co jediné zaujalo. ![]()
continuity Byli jsme včera, určitě ne naposled. Byla jsem v šoku, že na takovém místě se dala k obědu objednat ryba s belugou nebo třeba zeleninové saláty. To mi normálně málem spadla čelist, super! Plus teda ještě větší využití než baterka mají plavky, vodní část se jim povedla.
Evaeva Sweet Potato Super zensky, udelam to dle vas, zvolim vyckavaci taktiku, ci to muzu napsat jako vyhnivajici taktika:-D. Pretlumocim to sambovi, vetsinou kdyz neco nevime jak udelat, tak mi rika, at se zeptam jedne nasi kamaradky (vubec nechapu, proc vybral zrovna tuhle jednu konkretni) a taky ,,na pekle,,. Tady vidite, ze mate duveru cele nasi rodiny!
Karja tak to je čest, od teď si musím dobře rozmyslet, co napíšu! To vyčkávání máš bez práce, i když tu pozdní večerku ti nezávidím.
Evaeva Jo, je to fakt opruz, ale tak jeste je leto, az se bude stmivat a bude zima, tak pak uz nevynesu ani kos! Navic velkou cast vecera venujeme vzdy tomu, aby nevzbudila maloumalou, takze o nejakem vecernim uklidu ci priprave na druhy den si muzu nechat jen zdat!
Karja to je blbý, že se takhle budí i večer. Ti moji se navzájem budí ráno, když spíme v jednom pokoji, ale večer a v noci ne. Dokonce starší jednou po obědě usnul, i když mladší v tom samém pokoji asi 20 minut řval, jak kdyby mu trhali nohu;)
Třeba to bude v zimě lepší, jak bude dřív tma. Nebo si ten denní spánek zruší za chvíli sama.
Edit: ještě mě napadlo, když usne odpoledne u televize, večer by to nefungovalo?
Karja jinak to dlouhé světlo mi fakt s dětma nevyhovovalo. Mám doteď závěsy i rolety, stejně se vzpíraly, že je venku ještě světlo.
To je i v Ledovém království v prvním díle, na začátku v prequelu budí Anna Elzu, že ani slunce nespí. ![]()
Evaeva No ona ji budi i pres dvere, ale je to fakt jecivka no. Nekdy ani nejeci, ale proste vola neco, ma takovy hlasitejsi projevy. Vecerbi usinani u tv bohuzel nefunguje, ale tam neni problem zpusob, ale cas spanku;-)
Karja říkala jsem si, že by jí ta televize třeba zklidnila dřív. Ale zase jí na to zvykat není to nejlepší.
Jinak chci vám napsat, že starší dítě jsem měla takové ubrecene, když byla malinká. hysaky a vzteky, když byla starší. A když to teď zrovnam s rovesniky, tak je psychicky celkem odolná, nestresuje se příliš z ničeho, i když je jinak docela hloubavá.
Takže ubrecene mimino nemusí nutně znamenat psychicky labilní dítě.
Jinak chci vám napsat, že starší dítě jsem měla takové ubrecene, když byla malinká. hysaky a vzteky, když byla starší. A když to teď zrovnam s rovesniky, tak je psychicky celkem odolná, nestresuje se příliš z ničeho, i když je jinak docela hloubavá.
Takže ubrecene mimino nemusí nutně znamenat psychicky labilní dítě.
continuity to si vubec netroufam tvrdit, ze ubrecene deti byvaji psychicky labilni, to si ostatne ani nemyslim
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.