mnum jo,díky. Asi to tak udělám a uvidíme.
Ono je už ji asi lépe, protože se domáhá návštěvy babičky a chce vyrazit ven.
Nevíš nahodou jak dlouho to může trvat?
mnum jo,díky. Asi to tak udělám a uvidíme.
Ono je už ji asi lépe, protože se domáhá návštěvy babičky a chce vyrazit ven.
Nevíš nahodou jak dlouho to může trvat?
continuitytomu se mi nechce verit, zmrzlina je lek na vsecko!:)
continuity tak horecky by uz nemela po 3 dnech mit a ty afty jeste nekolik dnu budou trvat, ale kdyz uz se nebudou tvorit nove, tak se ty stavajici budou hojit a bude to lepsi. Uvidite co rekne na tu zmrzku, zda ji nebude moc stipat... Zajimave ze to ma, je to takova nemoc batolat, ale prave mozna tim ze je velka, ma mirnejsi prubeh, tak snad se to i driv zahoji.
mnum no právě,starší to měla někdy v 18 měsících, ale bylo to teda mnohem horší. Horečky snad týden a dítě kromě kojení nechtělo vůbec nic, nakonec antibiotika, celkove anabáze na 14 dni.
Ale řekla bych, že důvodem bude ne úplně dokonala hygiena na táboře, do toho vyčerpání a je to. Letos je navíc rozhozená, už měla před měsícem průjem ( ten se nám navic povedlo zkombinovat s Bexerem). ![]()
Zmrzka samozřejmě nestipe a nevadí. Na rozdíl od špaget ![]()
continuity no prave u batolat je to hruza, vysoke horecky nekolik dnu a sliny tekouci z pusy, kolikrat konci na kapackach protoze je doma rodice nedokazou zavodnit. Asi to rikas spravne, je oslabena, tak si to nejaky ten virus na ni zkusil.
Zmrzlinu proste vyhlas za jidlo a je to ![]()
mnum díky moc za rady.
Nás právě od těch kapacek tenkrat zachránilo kojení, kdybych už nekojila, jsme ve špitále taky.
žluťásek to jsou pekna tricka, taky je objednam. Diky.
711990 ty jo, já když sním zmrzlinu, když není úplně teplo a nestačí na povrchu roztávat, tak mě zaručeně rozbolí v krku tak, že nemůžu několik nocí spát, bolí mě polykat, no fakt jako u angíny. Totéž z moc studeného piva (jiné nápoje vychlazené vůbec nepiju, za tohle mi stojí jen to pivo ;).
Pinot Noir tohle povazuju za nejvetsi urban legendu, protoze anginu zpusobujou bacily a ty prece ve zmrzline nejsou...:) jako brainfreeze chapu, takovy to jak se rychle napijes ledovyho a zamrznou ti dutiny, ale tohle...:) no verim ti, ze se ti to deje, ale zajimalo by me cim to je.
711990 ja verim vsemu pac jsem jeden cas, asi dva tri roky nasledujici po hnusnym zlucnikovym zachvatu mela z cehokoliv ledovyho (pivo, zmrzlina..) boleni toho zlucniku. casem to teda odeznelo
711990 taky jsem slyšela, že ze zmrzliny angína být nemůže, ale argument "nejsou v ní bacily" se mi moc nezdá. Když budeš stát bosá a nahá na ledu, tak tam taky bacily nejsou, a pravděpodobně z toho nějak ochoříš ![]()
711990 já přece neříkám, že mi to způsobuje angínu, ale že mě po prochladnutí krku pak bolí zhruba jako při angíně.
Pinot Noir no dyk jo, rikam ze ti verim, jen by me zajimalo cim to je.
Kokoska no na nastydnuti taky neverim
max ze te to oslabi a pak snaz neco chytnes....edit:protoze treba zanet mocaku z "nastydnuti" je taky davno vyvracena vec. Zpusobuje ho bakterie a tu tam bud mas nebo nemas.
Kokoska no na nastydnuti taky neverim
max ze te to oslabi a pak snaz neco chytnes....edit:protoze treba zanet mocaku z "nastydnuti" je taky davno vyvracena vec. Zpusobuje ho bakterie a tu tam bud mas nebo nemas.
ono je to tim, ze vzdycky tam neco mas, bakterii a jinych potvor v nas ziji miliardy, obvykle v primeri. ale pri oslabeni se muze nektera utrhnout ze retezu, vubec neni nutne chytit nejakou novou
Patřím k těm kteří nevěří na nastydnutí.
711990 jak píše Viktorka. Prostě ty bakterie v sobě už dávno máš, jenom je imunitní systém drží na uzdě a tím podchlazením se oslabí a nemoc se rozjede. Máma takto dostala šílenou angínu po navsteve jeskyně, kam jsme šli všichni v letním oblečení. A doktorka ji právě tohle řekla, že v jeskyni sice žádné bakterie nechytla, rozjely se jí ty, co si tam donesla sebou.
Dodneška jsou bezpříznakovi nosiči třeba MRSA (rezistentních streptokoků) strašny problém v nemocnicích.
continuity Já jsem angínu s pusou plnou aftů měla někdy v dospívání, strašné to bylo. Nedokázala jsem pozřít vůbec nic, jediné, co mi ulevovalo, byla tenkrát sodovka (která mi do té doby vůbec nechutnala) Soucítím moc.
continuity jj to ja vim, proto proste nekteri maji, nekteri nemaji. Ja povazuju to "nevereni"na nastydnuti za super placebo, funguje asi jako homeopatika a je to zdarma:)
Říkal to někdo zánět močáku?
Tak ten já dostanu ihned, když se třeba zpotím a pak mi záda ofoukne studený vítr. Ale není to z toho větru, ale z těch, jak říká pí doktor, reziduí, které tam zůstávají i po léčbě a při nastydnutí "od spodu" přeperou oslabenou imunitu. Ale na to už jsem naštěstí vyzrála pomocí Blokurimy, takže to v zárodku přepiju a dobrý
Ale zmrzlina naopak léčí
my jí měli doma ordinovanou i od matky zdravotní sestry, na angínu jedině Dort z polárky, dárek nad dárky ![]()
A i teď, když mám nějaký problémy s pusou, pálí mne jazyk, sliznice, v krku, tak mi zmrzlina skvěle uleví. Možná by stejný efekt měla i kostka ledu, ale ta zmrzlina je mnohem lepší. A když to bereš jako lék, tak si ani nevyčítáš, že v tobě zahučel zas celej kýbl![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.