Gatita no občas se to tady objeví, že je dítko cíťa i jako starší. Tak jsem jenom chtěla napsat, že to opravdu nemusí souviset.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jo, ona se na tv vecer diva, zklidni ji to, ale nijak to vecerku neposune, proste vydrzime!
continuity Hele ja si to nemyslim taky, ta nase jeci, ale jako s detma si nenecha nic libit, libi se mi, ze presne pojmenuje co ne a da to durazne najevo. ,,nech me, netahej me,, , nelibi se mi, nedelej to,,. Jako na cerstve dva roky dobry a nijak zvlast jsme ji to neucili.
Karja Já bych na to nespěchala. Jednak evidentně spánek potřebuje, když sama odpadne, jednak konec odpoledního spaní vůbec nemusí přinést podun večerního usínání. Večer může být pořád stejně dlouhý, jen náročnější.
Úplne súhlasím
Moje osmiletá neteř si přeje tričko s 3/4 rukávem. Neviděli jste je někde? Projela jsem HM, Lindex, Zaru a nikde je nemají :-(.
999 Dcera mela jednou hezke bile s cervenymi prouzky z CaA, ale ted nevim.
Lamicka Díky, tak jsem to projela a taky nic :-(. To by mě zajímalo, kde to viděla.
999 a jak na to spěcháš? Třeba na Fleru nebo jinde je spousta prodejců, co šijí na míru, že bys nechala ušít jeden dva kousky v oblíbené barvě nebo vzoru :)
Mně se to šité dětské moc líbí, mají často krásné látky a je to originální. Měli jsme několik triček, kraťasů, vždy perfektní zkušenost.
žluťásek Včera bylo pozdě :-). Ale děkuju, možná to nakonec bude jediná možnost.
999 Zkus ještě Tchibo, taky mívali. Aktuálně nevím.
A Mayoral míval zajímavé věci.
Sweet Potato Mrakoplas Díky, podívám se.
SunEclipse Děkuju, to není ono, ona chce upnuté tričko s úzkými rukávy. A z dospělého ho mít nemůže, je strašně drobná.
999 a jakou nosí velikost?
Teď na mě kouká z reklamy pruhované
A na první dobrou obyč černé na Fleru
https://www.fler.cz/zbozi/moda/detske-obleceni/tricko?f=a:67:700;175:1746
žluťásek No vidíš to, děkuju, vezmu obě :-),
Dítě má třetí den horečky a k tomu plnou pusu aftu ( teda dnes ještě nevím, vždy ji to vylitne až k večeru). Pít pije, s jídlem je to trochu horší, ale ne úplná katastrofa. Ted říká, že by si dala zmrzku. Mám nemám? ![]()
Si říkám, že to studené by ji mohlo na chvíli ulevit, ale zas nechci, aby se jí obecně přitížilo.
continuity proc myslis ze by ji zmrzlina mela pritizit? Ze zmrzliny jeste nikdo anginu/nachlazeni nedostal. Naopak ji to ulevi.
711990 protože mě zmrzlina přitíží vždy, i když jsem zdravá ![]()
Angínu z ní nedostanu,ale zánět dutin hravě.
continuity Ja bych ji dala, studene ji trochu zklidni podrazdene sliznice a aspon nejake kalorie do sebe dostane kdyz uz neji. Prinejhorsim ji vrati ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.