Jennyfor
presne, kdyz je to lecivo, nepribira se po tom! Ale pri mononukleoze to byla fakt zachrana. Mela jsem oteklej krk uplne hrozne a cucani ledu nebo zmrzliny pomahalo zazracne.
Vše o těhotenství a dětech
Tak jsme nakonec vyjely na prodlouzeny vikend k babicce vsechny (ja, malamala a velkamala). No velkamala tam sice byla stastna, ale furt si me hlidala a i tam s nami rikala, ze chce domu. Sambo nadsen, ze jsme to takhle zvladly, ani se tam s tchyni nerozkmotrily, ja nadsena, ze tam pristi vikend pojede s velkoumalou on a ja si doma odpocinu (ehm ehm) s jednim ditetem...no bohuzel, prej ho to tam nebavi!!! Takze jediny poradny hlidani aspon jednoho ditete nam padlo, skoda.
Karja furt to rikam, ses svata zena!:-))
ja jsem teda matka herodeska takze bych ji tam zavezla ani bych nemrkla, ale ten tvuj sambo me fakt neprestava udivovat
viktorka_od splavu Já jsem teda úplně unešená ze samba mý dcery. Ten se fakt nezastaví, přebaluje, uspává, krmí, jakmile je problém, dcera manažerka zavelí a sambo okamžitě vykoná. A furt dobře naloženej, pochválí dceru za výbornej oběd, že se jí povedlo nalít kafe jak profíkovi, že je nádherně uklizená lednice a dneska má prý moc hezky učesaný vlasy.
Už jsem se ho ptala, jestli nemá nějakýho o hodně staršího svobodnýho bráchu ![]()
Nebo jestli je někde klonujou, tak kde je ta výrobní linka.
Jennyfor to je pekny, to vam vsem preju!! Muj tata zas neda dopustit na meho muze, je nadseny, jak jsem si dobre vybrala. Akorat ze ja si stezuju na uplne ty same veci, ktere moje mama resi u taty. A kruh se uzavira![]()
viktorka_od splavu Hehe, hele mne prijde jeste mala abych ji takhle ,,trapila,,. Navic jsem ji to tam nechtela zosklivit, aby tam chtela jezdit. Sambo je v pohode, celej vikend delal doma sam podlahu, dneska mel velkoumalou cele odpoledne u vody, k te prude tam ma objektivni duvody, no snad tam ale aspon jednou za prazdniny pojedou, jen to zkratka nebude co tri tydny treba, bohuzel! Ale pro deti to tam je uplne prima, full program, fakt skoda, ze to takhle dcera zasekla!
Debata o baciloch a virusoch výborná, tri dni dozadu má sklatila nejaká zákerná viróza po fakt vyčerpávajúcom pracovnom dva pol týždni bez poriadneho spánku. Paradoxne klincom do rakvy bol ťažký tréning. A dieťa naďalej trpí nočnými desmi a morami, bez ohľadu na denný program a vnemy, ale dal nám jednu noc kedy spal celú do rána ( vtip e je, že pred tým boli s mužom na návšteve u kamarátov s inými deťmi, podnetov milión a spal ako dudok). Uvažujem o rozšírení manželskej postele...
DrowRanger Jj, my mame fajn trojluzko,podle me je nejdulezitejsi se vyspat!
Manžel dnes brblal, ze mam prach na mé lampicce. Tak jsem mu řekla, ze je mi to úplně fuk, ze mi to žíly netrha. prý by chtěl, abych byla více akční. Haha, jestli to znamená více uklízet, tak má smůlu ![]()
nonemy objednat úklidovou službu na celý dům a odjet (sama) na víkend pryč?![]()
Karja taky by mohl sambo se starší někam na víkendový výlet, když nechce k rodičům. Možná, že tam za chvíli bude chtít sama, ty děti to mají každou chvíli jinak. Syn měl problém se školičkou, kam do corony chodil a teď se tam těší. Pořád mluví o nějakých holčičkách a že v září tam půjde a tuhle po mě dokonce chtěl, abych mu připravila svačinu, abych potom nezapomněla;)
A obdivuju tě, že si jela k tchýni sama. My máme docela hezký vztah, ale sama bych se tam asi úplně necítila.
nonemy rekla jsi mu doufam, kde máte prachovku?
U nás akční teda znamená více sexuálně aktivní. ![]()
viktorka_od splavu jo, to určitě myslel ![]()
continuity tak on ji fakt hned utrel. Když mu to vadí...
Ještě se sexem aby otravoval, to tak ![]()
nonemy když utřel, tak dobry. Ten můj taky občas brblá na nepořádek. Ale většinou hned začne uklízet, tudíž: v pořádku.
continuity tak on uklízí možná víc než já, ale to brblani nesnáším, jsou kolem toho naše nejčastější hadky. Dnes ne, dnes mě to pobavilo. On má rád uklizené všechno hned, já to udělám, až je toho víc, každý den se mi lítat s hadrem nechce ![]()
nonemy to mě naučila moje matka, když chlap brble, je pro klid v domě lepší si toho příliš nevšímat ( ona teda brblá taky
).
continuity to jsem se za ty roky ještě nenaučila. Dokonce jsem si koupila knížku, s návodem, jak se nenechat vytočit.
No houby, vždycky mi to vydrží chvíli. Chtěla bych to umět, zůstat v klidu!
Karja ja by som ju tam určite nenechavala v takomto období samú, keď si ťa aj stráži, jej čas ešte určite príde, ešte je maličká
DrowRanger tiež máme trojlozko
letfenixa Karja ale keď ja nechcem trojlozko
chcem dieťa v jeho vlastnej posteli, ehm. Ale ak to inak nepôjde, tak zvážim aj to, len my máme hrozne vysokú posteľ
. A inak malý celú noc poplakaval a plakal až kým ma nenapadlo o trištvrte na štyri mu dať lieky od bolesti. Ide mu zadná stolička a mňa to vôbec od únavy netrklo
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.