Co myslite, zitra ma jit malamala na ockovani, druha davka meningokok a ja mam mega opar (4x2cm, tri naplasti najednou, doufam, ze to nechytite tohleto a celkove takovou horkost a necejtim se ve sve kuzi, teplotu ale nemam). Ockovat nebo je to zbytecny a radsi presunout? Fakt nevim.
Vše o těhotenství a dětech
notna No my právě daly jen ten začátek, říkala jsem si, že by to mohla být dobrá forma seznámení, tak uvidím. Oni třeba ve škole hodně probírali 89, jejich paní učitelka je taková dost politická a nebojí se toho, zdá se mi, že jde i dost do hloubky, v listopadu jsme se o tom hodně s dcerou bavily, zajímalo ji to.
rasaNori nemůžu si pomoci, ale tenhle vehement mi připadá nebezpečný. Úplně vidím, jak pod tím Vik hrabe prstíčkem drobek z rohlíku a Ríša na to s rozběhem skočí...
Karja to je Bexero?
My nemáme na žádné očkování reakci a u této se nám povedlo zaočkovať dítě se začínající břišní virózou a byl to celkem mazec. Poradila bych se s pediatrem.
Pinot Noir taky je v herne nenechávám bez dozoru a nebo spectru otocim a maj to jako prolizku...
Pinot Noir my máme to obyčejné houpací prkno a Fany pod něj strčila prsty jen jednou. Pak už věděla jak moc to bolí a dávala si sakra pozor :)
711990 continuity Jo Bexero, no oparem se mi projevuji ruzne veci, od nemoci, pres unavu, stres, kontakt se spinou atd atd atd. Myslim, ze tu horkost mam z toho oparu, je fakt obri a takovej moc zivej, fakt fuj.
bram no jo, jenomže když jsou dva...
Karja auau tlapkam a drzela bych se hodne dal at to nechyti. na ockovani bych nesla. ja mam teda z herpesviru vitr
Pinot Noir no to je trochu složitější, to je fakt :)
Karja ja "verim"na to, ze kdo nemel nestovice, opar nedostane(uz nevim kde jsem to slysela, ale teda ja ani jedno nemela), takze si myslim ze timhle ji neohrozis, ale optej se radsi doktorky, co ona na to.
711990 Hahaha, ja nestovice nemela;-). viktorka_od splavu A jo, nemarodil ti s tim ted nejak manzel? Ale ony ty opary jsou pry jine dost a jako neprenasi se takhle, jakoze z oparu na rtu je pasovy apod...i kdyz kamosky dite melo nejaky detsky opar, dost infekcni, a taky rikala, ze jedina moznost je, ze to chytil od ni z oparu na rtu, i kdyz dle mudr by to melo byt dite od ditete...
Ja to mam zalepene, nesaham na to a furt si myju ruce, a asi vytahnu covid dezinfekci.
Karja přímo infekce tím virem, co způsobuje běžný opar je týden aftu a horeček. Nebo se to vůbec neprojeví.
Opýtam sa ako blbec, ale musím, tie audio knihy, je to fajn počúvať? Mňa totiž baví len čítanie kníh, a čítanie vôbec, nepočúvam podcasty, nepozerám videá na YouTube.
letfenixa Me to taky nebavi, ja totiz ctu hrozne rychle a ty audio veci me zdrzuji.
letfenixa Me by to normalne vůbec nebavilo, dokud mi budou sloužit oči, budu si číst :) ale na delší cesty s autem s dětmi je to dobry
letfenixa je to super jako doplněk k něčemu, jízda autem, pletení, vaření...
letfenixa tak zkus nejakou ukazku, audioteka to myslim umoznuje. Mne poslech moc nesedi, je to jine tempo nez kdyz ctu sama, tak mi u toho mozek prepina do bloumaciho rezimu a kolikrat me to uspi.
letfenixa mě to taky nebaví. Výjimkou jsou dětské knížky pro nejmenší, syn si to pouští rád a už jsem si zvykla. Musí mi ale sednout vypravěč. Třeba Libuši Šafránkovou mám jako herečku moc ráda, ale v audioverzi mě moc nenadchla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.