Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 21:43
Reakce na Karja:

letfenixa Me to taky nebavi, ja totiz ctu hrozne rychle a ty audio veci me zdrzuji.

​přesně, to pomalé tempo mě dohání k nepříčetnosti

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 21:49

Bowle lebo ja tiež čítam veľmi rýchlo, doma počúvame cd s rozprávkami, to zvládam, keď pritom niečo robím

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:04

letfenixa Samotnou by mě to nebavilo, ale do auta jsou audioknihy fajn. A děcka pak vydrží být v klidu x hodin v kuse.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:05

letfenixa mne audioknihy mi nevyhovují vôbec. Podkasty a pod ma rozčuľujú, nedokážem sa na to sústrediť, ale ja som vyhranený vizuálny typ.

Ale s deťmi na to nedám dopustiť. 

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:07

žluťásek Jo, vypravěč musí sednout. Máme cd s povídkami od Batličky načtené od Vetchého a to je něco hrozného, přitom ho mám moc ráda.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:19

do statistiky pridavam ze audioknihy mi taky nevyhovuji, podcast si obcas nejaky pustim, ale prestanu po chvilce poslouchat, stejne si k tomu neco jineho ctu nebo premyslim...

Dcera ma spoustu audiopohadek (hlavne slovenske z Lidlu - moc hezky zpracovane pohadky s pisnickama), a ona fuuurt posloucha jen pernikovou chaloupku z CD ktere dostala u vitani obcanku. To CD je uz uplne poskrabane, nekde to preskakuje, ale poslouchame to minimalne 5xdenne. A pak ji jeste chce precist z knizky

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:22

mnum áno, tieto Lidlovske počúvame dookola, tri, ale sú pekné, Ľuboš Kostelny je skvelý

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:22

brrr my jsme měli ještě Pejska a kočičku od Vydry a to se nedá. Já pořád čekala, kdy řekne ruličky do ručky

Ale je to nefér, ve srovnání s Hogrem obstojí málokdo. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 22:26

letfenixa mne sa velmi pacia, skoda ze nejdu kupit normalne, ale len v akcii, som do ziskania zapojila rodinu a zbytok kupila na Modrom konikovi

Dobre ze mate aspon tie tri na prestriedanie, u nas lezia vsetky v supliku a furt pocuvame len tu jezibabu... 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 23:19

mnum tiež nemám všetky, vydávali ich ešte dávno predtým, ako som vôbec o dieťati premýšľala , a tiež už som pár na koniku prikupila

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 05:18

letfenixa je to vyborne k praci - vareni, uklid, pleti zahonu. A nekdo zminoval, ze si to pousti lehce zrychlene, pokud by to cetli moc pomalu.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 07:23

letfenixa Mám to jako většina ostatních, mě audioknihy nebaví, čtu sama rychle a je to zdržování. Už jako malé mi naši pouštěli rozhlasové pohádky a já jsem to nesnášela!

Ale pro děti je to super, moje děti poslouchají od malička dost a různé věci a troufám si říct, že je to jedna z příčin, proč obě děti učitelky už od školky chválí, že mají bohatou slovní zásobu. A do auta je to fajn, teď jsme třeba cestou do Itálie poslouchali Italské prázdniny do Wericha a užila jsem si to i já.

žluťásek Ani děti z Bullerbynu? Tam se mi Šafránková líbí moc! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 07:41

mnum my mame original len tri prasiatka (tie sú urobene dokonale!), Ostatne sme museli stiahnut . No ale ziadna sa mi zatial nezda taka dobra ako tie prasiatka,niektore su dost nepodarene. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 07:43
Reakce na Karja:

letfenixa Me to taky nebavi, ja totiz ctu hrozne rychle a ty audio veci me zdrzuji.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 07:46
Reakce na 711990:

Karja ja "verim"na to, ze kdo nemel nestovice, opar nedostane(uz nevim kde jsem to slysela, ale teda ja ani jedno nemela), takze si myslim ze timhle ji neohrozis, ale optej se radsi doktorky, co ona na to.

​to ale myslis pasovy opar, ten je zpusobeny virem nestovic. na rtu je HSV1. kazdopadne jsi stastny clovek ze na to netrpis, zavidim:-)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 08:09

Mrakoplas vidis ani neviem ze sa daju aj stiahnut, mi to nenapadlo, do auta by to bolo lepsie nez CD (kde? na ulozto?). Tri prasiatka by urcite mali uspech, tuto rozpavku tiez rada si nechava citat. Z tych co mame sa mi najviac paci Koza odrata a jez a O siedmich kozliatkach, naopak, nemam rada Snehohu kralovnu (ale ja tu rozpravku nemam vseobecne rada, mozno to nebude spracovanim

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 08:14

Vstanu a co rano nevidim? Dnesni dcery si nepujcuji tajne maminciny lodicky, ale maminciny birkeny.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 08:18

mnum ja ani neviem, asi na ulozto ale par ich je k stiahnutiu aj na stranke lidla

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 08:19

Pinot Noir mne se houpaci prkno hrozne libilo, ale pak ho chtel syn na navsteve pouzit jako bumerang, tak jsem na nej rychle zapomnela.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 08:20

Syn dostal k 6. narozeninam 120 cm vysoky jerab na ovladani. Tak snad mu ho tatinek a dedecek nekdy pujci...