Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2020 16:53

Karja třeba se něco brzy uvolní, někdo se rozvede nebo zabije vlastní matku, každý má HO, tak to je hned;)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 17:00

Evaeva Hele ja ted donutila samba obvolat uz obvolane, ze prece koronavirus a krize a jeden chlapek skutecne potrebuje penize...no ale ten pozemek chteji i lidi, co maji ortopedickou kliniku!! Takze to je jasny, to i kdyby dali min, tak kazdej pricetnej to proda jim, protoze az se koleno zepta, inzenyri nepomuzou:-D. No jo, to je furt neco....

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 19:20

rasaNori moja mama už mi aj povedala, že moje dieťa je nevychované. Dala jej totižto sladkosť a keď som mame vyčítala, že som ju prosila, aby jej už nič sladké nedávala, tak jej to vytrhla z ruky. A potom sa veľmi čudovala, že malá chytila záchvat zlosti. A samozrejme, ja som nikdy nič také ako malá nerobila

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:40

Ja by som si tu tak odlozila velku staznost na seba, ale ani to napisat nedokazem jak som hrozna hrozna hrozna. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:42

Pinot Noir v jasliach kym tam chodil sa otukal velmi rychlo. po 2 dnoch bola staznost ze tam skace po posteliach ale okrem toho bol vraj dobry. doma som mu teda skakanie zatrhla tiez nech v tom chudak nema gulas. odvtedy problemy neboli a to ze zjedol len desiatu s olovrantom a obedy vynechaval uz casom neriesili. nosila som kazde rano dozicky na polievku a druhy chod a jedavala som to na veceru po prichode z prace. som zvedava aky pristup k tomu nejedeniu budu mat v skolke. strava to bude ta ista lebo jasle boli na opacnom konci budovy akurat teraz ju balit urcite nebudu.

ked bude hnusny doma len tych par hodin tak je to obrovska ulava ako keby mal byt taky cely den

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:45

Tak na odlehčení, těžká řehole mateřské dovolené má i světlé stránky. Včera jsme šli k doktorovi, měli jsme trochu času, tak jsem vlezla do orsay a vyzkoušela si šaty. Nechala jsem roztažený závěs, abych měla dítě na očích. No a ještě než jsem ty šaty stihla dopnout, syn vykulil oči a na celou prodejnu nevěřícně zvolal:"Ježkovyvoči, taková krááása!!" Tak jsem si je musela koupit, že jo. Jsou červený, obtažený a s výstřihem až ke kolenům. Netuším, kam je budu nosit. Asi si v nich pak půjdem vyzvednout ty ortopedický vložky...

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:46

Mrakoplas Já jsem ještě horší, už jsem kolikrát protivná i sama sobě...

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:50

Gatita Jee, ty chci videt, i jenom v odkaze, to je fakt hezky!.Mrakoplas Prosim te, udelalas scenu z niceho, dalas i na prdel a ted je ti to lito, to se stane vsem! Zitra bude novej den a ten zacne lip;-)

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:52

Gatita Vid, ja se nekdy dokazu rozlozit i jen tim jak rano vstanu, sambo me vzdycky lituje, ja si k tomu kolikrat musim primyslet nejakej fyzickej problem ci horsi noc aby si nemyslel, ze jsem uplny tele!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:57

Pinot Noir 

Tak to vztekání mám doma taky, typicky "nejde, neumíš" když buď něco doopravdy neumí, nebo se jí nechce (se zout, se obout, se obléknout, se svléknout...) Na všechny ostatní situace je tu "chceš" nebo "nechceš". Tričkoooo mááá proooouuužkyyyy, uáááaaaa, neeeeechceeeeš, kraťasy neeeeeee, uaaaaaa (až později vyšlo najevo, že je na nich knoflík). Bohužel je to i venku, včetně válení po zemi v obchodě, na veřejných toaletách...ale není to vždycky. Spíš je to (kromě proužků a knoflíků) úplně nepředvídatelné, kdy to v tom mozečku přepne a z andělíčka se stane ďábel.

Jo, a normálně mluví v 1. osobě, jen ve vzteku sklouzne do druhé.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 20:59

Karja Jsou to tyhle: https://www.orsay.com/cs-cz/prilehave-saty-z-viskozy-490370377000.html

Měli ještě černé, ale to by nebyla taková krása. Na rozdíl od modelky je mám pod koleno, ale obtažené je mám přinejmenším stejně:))) Dcerám by ses v nich jistě také líbila.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:04

Karja kiez by to tak bolo, ale nie je no

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:10

Gatita no doma je urcite unosis

to je roztomily!

Mrakoplas ja myslim ze kazda bysme mohly napsat par stiznosti na sebe...

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:33

Ja jsem prave po 2 hodinach uspavani obou plus venceni psa zrala na panaka a plato lexaurinu... Ale tak kdyz mam co jsem chtela tak si prej nemam pravo stezovat. 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:38
Reakce na Karja:

Evaeva Hele ja ted donutila samba obvolat uz obvolane, ze prece koronavirus a krize a jeden chlapek skutecne potrebuje penize...no ale ten pozemek chteji i lidi, co maji ortopedickou kliniku!! Takze to je jasny, to i kdyby dali min, tak kazdej pricetnej to proda jim, protoze az se koleno zepta, inzenyri nepomuzou:-D. No jo, to je furt neco....

​My takhle malem koupili byt v Dejvicich, protoze rusti majitele se k nemu kvuli korone nemohli dostat, no ale tesne pred podpisem smlouvy cukli protoze zrovna otevreli hranice :D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:41

Gatita protivna som si furt, sambo (ak ten vyraz este mozem pouzivat, najprv ho nanutia, potom je hrozny) je svaty clovek, ja by som sa uz niecim umlatila na jeho mieste. Inak tymi orto vlozkami si mi pripimenula, ze dnes dosli na mieru site ortopedicke topanky, tak dostali sme ruzove dievcenske ale vsak nevadi lebo nez došli, su mu male. Dalsie narok za pol roka, alebo samoplatba 100€ za spaniesku cizmu, takze som aj rada, ze mu nie su. Tak sa chlapec musi napravit sam lebo jedina dobra fyzio v okoli je na materskej.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 21:47

711990 rada by som si myslela, ze sa mozeme porovnavat ale ver, ze nie. Ale to nechcem sutazit, no len som si potrebovala aspoň čiastočne odlozit, vsetko asi nikdy nikomu nepoviem, tak ma samu hanba plieska.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 22:16

Mrakoplas netejrej se takhle, všechny máme někdy hrozný dny i týdny. Dobře že si to uvědomuješ, pak s tím můžeš něco dělat.

Já začínám mít docela vítr z tý školky, jak se to blíží. Zaprvé že to je moje děťátko a nechci ho vydat institucím a druhak že už 3 a půl roku žijeme v naprostý časový anarchii a moc nám to vyhovuje. Vstávat na budík a vypravit se pravidelně načas mě děsí.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 22:34

Gatita Ale ty jsou hodne super, zvlast pokud jsou pod koleno. Takova jakoze nenucena klasika a jeste sexy. Ty jo kluk tomu rozumi, ber ho casteji! 

Mrakoplas To me moc mrzi, ze se citis bidne, ale jak pisu, je to jen jeden den a uz za chvili zacne jinej a tohle te posune k tomu, aby ty dalsi byly lepsi;-). 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 22:50
Reakce na Karja:

za chvili zacne jinej a tohle te posune k tomu, aby ty dalsi byly lepsi;-). 

​S touto myšlenkou jdu spát každý den, dokonce se s ní i vzbudím, ale pak...