Pinot Noir tohle ani neni vtipny jako![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Hahaha, jako ty to mas fakt blby s tim nevyspanim, ale musis si to rict, jak jinak by si to prezila/zvladla. Ja kdyz si promitnu ten pulrok, kdy malamala ty vecery nekolik hodin rvala, taky nechapu, jak.jsem to dala a kdyz si ted predstavik, ze by to melo zase prijit, tak bych si rekla, to nedam jako! A zas by to nejak bylo;-)
rasaNori Není. Vzpomenu si na to každý den nejpozději v devět ráno!
Pinot Noir Ja vzdycky rikam ty jo teprve 11 a ja jsem uplne vyrizena... A nebo se treba podi am na hodiny, odpocitam si to do vecera a. Reknu si, jeste 12 hodin, to dam:-D:-D
Ja kdyz si promitnu ten pulrok, kdy malamala ty vecery nekolik hodin rvala, taky nechapu, jak.jsem to dala a kdyz si ted predstavik, ze by to melo zase prijit, tak bych si rekla, to nedam jako! A zas by to nejak bylo;-)
půlrok?!!!![]()
Potrefenáhusa No a ted se mi pro zmenu o pulnoci kybluje do postele!
Karja Mne už se tam nakýblovala...
Pinot Noir no to je presne. Vecer si poviem ako to vsetko zvladnem, ako budem reagovat a potom rano..
Potrefenáhusa nam tiez. Obidvaja padame na kraji z postele a princatko v strede skusa obraty a kope do tvare, premety za ktoré by sa ziadny akrobat nehabil.. rano vzdy pozeram ci nemam modriny na ksichte
Karja no, v 11 jsem už taky vyřízená, protože to už mám za sebou nejmíň 6 hodin bdění, takže skoro odpracovanou šichtu
.
Pinot Noir No my skoro taky, uz mam uvareno, za sebou nakup, spani mimina, nejakou venkovni aktivitu a to nejhorsi obed a uspavani starsi tesne prede mnou.
Potrefenáhusa Mne by tam ani nevadila, ale jednak je to uz zabrany (takze asi budeme mit se sambem dve manzelsky postela a budeme kazdej spat s jednim ditetem) ale hlavne ona i v ni neni spokojena, to spis, ze ja uz nevydrzim stat, tak si k ni lehnu a ruzne ji chlacholim. Ale neboj, ono ji to prejde, ja si furt daval nejaky milniky- 6 tydnu,2 mesice, 3 mesice, prvni prikrmy, kase..To mi jako pomahalo.
Karja my máme 3 postele vedle sebe, pro dva dospělé a dvě děti to stačí. Dvě manželské, to budete mít naprostý luxus! To možná schytáš každou noc jen jednu ránu do zubů a jednu do žaludku! ![]()
Uspavani a dnesni noc v kostce: tesim se az prijede muz z Prahy, protoze v 1 dorazila do loznice starsi se slovy ze na leseni jsou fasadnici. Vzbudila me i mimino, ktere tesne pred tim po hodine premetu na posteli vypadalo ze uz spi. No tak nespalo. Nemela piticko, nemela kralika, chtela Corinu. Pak ze kakat, boli noha, zada a zub! Do toho me mladsi okopavala jako zahradku, snazila se pres me dostat ke starsi, pak uz teda kvalitne rvala. Do komatu jsem padla ve 3 a v 6 uz starsi zase mela nejaky velice urgentni problem...
Prvni slova rano ke starsi byla ve stylu a tohle je duvod, proc mas spat ve vlastni posteli a v pokojiku!!!
Pinot Noir Máme tedy jenom jednoho okupanta, ale konečně po skoro sedmi letech jsme se jí zbavili. Pořídili jsme ji patrovou postel. Tak pro ty větší třeba jako inspirace...
Pinot Noir Neboj, my taky mame trojluzko,plus vedle postylku jeste, ale holky nemuzou spat spolu, tak je nevyuzite,:-D
rasaNori Presne, ja vcera spala bez samba s obema presne dve hodiny!
Sice nevim, ceho strasliveho ses doma dopustila, ale ja jsem taky nekdy dost hnusna a pak me to mrzi.
Taky si nekdy pripadam takova uboha, trapna a jako nekvalitni clovek.mas to taky
?
Jsem kolikrat uplne vyrizena z niceho, jen z toho byti doma, ramusu a neustale pribyvajiciho neporadku. Do toho ten pocit, ze bych mela neco delat se starsim, nejak jakoby suplovat skolku, protoze vidim, jak mi vlčí. Ted zrovna kouka na nejaka idiotska nakupni videa na yt, neni to ani pohadka, jsou to jen vykriky a vybalovani hracek. Uz asi hodinu tu rikam, ze jeste 5 min a vypiname. Citis se lip? Vubec netusim, co budu varit k obedu. Asi zas kolinka. Je to porad vsechno dokola...Jsem i docela vyspana, objektivne si nemuzu stezovat, jen me to doma s tema 3 chlapama za zadkem uz leze na mozek a kolikrat se vytocim uz 5 minut po probuzeni, staci, ze starsi fnukne kvuli nejake prkotine a uz mam na jazyku jedovatou poznamku. Porad do me nekdo huci, krome muze, se kterym bych mluvit chtela, ale tomu nejak dosla rec uz v breznu. To si nevyberes.
Gatita kdyz potrebuju mluvit s muzem, musim mu zavolat na mobil jinak nemam sanci!
Gatita ja mam pocit, ze uz tu len chodim a hucim jak megera, vcera dostal aj po zadku a ten moj slovnik dlazdica
. Dnes na vsetku snahu kaslem a k obedu spravim po tvojom vzore kolienka, decka sa potesia a ja si usetrim robotu
.
Von nikoho hnat ani obliekat nejdem, nech si to tu zdemoluju, to je totiz najobľúbenejšia hra starsieho :/
Mrakoplas na to jsem zapomnela! Sprosta jsem hrozne. Pouzivam teda jen jeden vulgarizmus (do pr...), ale cetnosti dohanim nedostatek diverzity
. Snazim se davat si na to pozor, ony ty deti si berou priklad hlavne z tech spatnych veci. Vedu si takovej lehce hejtovaci denik, aby to slo ven a nikoho to nezranovalo, protoze jsou to jen takovy chvilkovy slabosti;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.