Gatita Mrakoplas moje klasicky "tvl Tondo..." bych taky rada odbourala![]()
Vše o těhotenství a dětech
Vidím, že kolínka jsou evergreen všude ![]()
711990 U nás "doprdele ..." ale rika to tatínek
Já mluvila vždycky dost sprostě a myslela jsem, že budu mít problém ty vulgarity vynechat, ale kupodivu mi to problém nedělá. Takže od nás kluci nic neslyší, až na jedno moje dopr.... u kojení, kdy jsem myslela, že starší ve spánku slyšet nemůže
. Jediné slovo, které teda v naší domácnosti odbourat nejde, je BORDEL, protože to jiným slovem vyjádřit nejde. Takže to Ríša bohužel vyslovuje bez uzardění.
Karja potesi te, ze mame doma to same ale ty pohledy a vzdychani nad temi detmi dela tchyne?
Vecer si s nimi nejvic hraje a povida, coz by bylo fajn, kdyby nebylo 22 hodiny a ony nevstavaly v 5. A kdyz rano placou : Ejha... no nemely by se takto chovat.
Pinot Noir no, tak ale nepořádek vůbec nevystihuje, co ty děti dokážou vytvořit. U nás teda je jedině bordel, slovo nepořádek asi ani neznají.
711990 syn rika doprcic, jenze neumi r, tak to zni jako do pi*i ![]()
Lamicka
bozi
Potrefenáhusa
no, bude to vsude stejny bych rekla
MaeGandal ja vcera podnikla heroicky pokus to tu trochu urovnat, vysavala jsem tak ze jsem nohou odstrkovala mladsi z cesty luxu a hrnula hracky pred sebou... A kdyz mi mladsi po treti vytahala knizky z jejich casti knihovny, tak jsem si rekla ze na to sere bily tesak a sla si sednout...
711990 jenom tvl jo? U nas obcas litaj i horsi veci, ovsem to jen v noci. Pres den jsem schopna si na to dat pozor, ale jak prudej v noci tak se fakt neznam!
rasaNori tak na vysávání je manžel jednou za čas nažene uklidit věci z podlahy v pokojíčku. Večer jenom uklízíme duplo a autíčka do beden, zbytek tam tak zůstavá zakopán ke zdi, ať se dá projít
Mně osobně spíš vadí, že nemáme jedinou volnou plochu na komodě nebo na hracím stole. Ano, hracím stole, protože v kuchyni máme stůl jídelní, ten udržuju volný, a v obýváku mají hrací stůl. Když si chceme zahrát hru, tak můžeme nejdřív 10 minut uklízet. A to na to, že teď hrajeme hry každý den, tak nechápu, kde se tam všechny věci berou. Totež na te komodě, kde má být pár našich knížek a knížky z knihovny. Tak knížky se válí po gauči a po zemi a komoda není vidět pod náporem jiného bordelu. Já to uklidím a za tři dny můžu znovu.
rasaNori tak on moc nevysira, to je spis takovy to rezignovany![]()
MaeGandal to je přesný. My máme zabordelený všechny vodorovné plochy v bytě + velkou hromadu v chodbě. Teď po prázdninách se to chystám trochu urovnat, ale to bude potřeba, aby muž s dětmi vypadl aspoň na tři hodiny, abych s tím trochu hnula.
Ke vztekani se triletacky a memu slovniku bych mela take co rict, ale radeji se podelim s radosti. Holcicka sikovna se 2 tydny pred terminem otocila z KP hlavou dolu, a tak jsme zvladly hezky spontanni porod
ted u mne chrni jako andelicek a ja vim ze bych mela spat kdyz mi to umoznuje, ale nemuzu se na ni vynadivat ![]()

SSladká! Blahopřeji
mnum
dokonala! a sikovna
rasaNori my mame kazdy vecer scenu plnu revu, pretoze panko si vsetky ale ze komplet vsetky hracky (a ze ich je) vysype do postele a aj napriek upozorneniu sa vecer cuduje, ze si to musi upratat a ze nestihne pozerat vecernicek. A na dalsi den znova, nepoucitelny..Spat v tom nemoze, to je fakt hora hraciek a ja to upratovat nemienim. Inak mu s upratovanim pomaham ale toto nemam silu.
mnum jeej blahozelam, nech sa dari ![]()
mnum to je krasavice, gratuluji ![]()
mnum ó, sladká
. Gratuluju! Ať jste všichni zdraví a v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.