mnum krasna
Vše o těhotenství a dětech
mnum Je krásná!
Blahopřeju.
mnum gratuluji, je nádherná
mnum gratuluju!![]()
Candance Jo, toje fakt pozde pro vsechny vekove kategorie;-)
mnum Je moc krásná, taková malá Šípková Růženka
Gratuluji a přeji hodně zdraví.
máte někdo zkušenost s kapkami energy gynex na úpravu cyklu? je to pro mě celkem drahá sranda, takže bych chtěla mít jistotu, že to zabere.
mnum ach jeee, gratulujem ![]()
![]()
!!!
Bowle ja je mela, kdyz jsem mela hodne rozhazeny cyklus po vysazeni antikoncepce, efekt nulovy. Ale maji bozi letacek, bavila jsem se s nim jednou cely vecer ![]()
Pise se tam napriklad, ze obsahuje informace z rostlin, oleju a nerostu, pomaha na lenost a uviznuti v kruhu nekonecnych obav, harmonizuje energeticke drahy poceti a tri zaricu, a pro dalsi informace doporucuji brozuru regenerace v pentagramu. Jo a pred pouzitim jednadvacetkrat prostrepat, aby doslo k dynamizaci informacnich slozek... Za sebe doporucuju obycejny kontryhelovy caj za par korun z lekarny.

mnum gratuluju, je krasna
Zuzuli kapky na lenost? Sem s nimi!!! ![]()
Zuzuli děkuji za odpověď, zůstanu tedy u kontryhelových kapek a kopretiny řimbaby
mnum krásná holčička, gratuluju a přeju hodně radosti do života!
Mohučanka i v tomhle ohledu zklamaly
asi jsem nemela spravne naladene cakry ![]()
Bowle Energy celkově je megadrahý placebo.
Isca hlavně jsem neměla tušení, že je to spojené s takovými ezokecy. jsem ráda že aspoň ušetřím
Bowle ja prave taky ne, narazila jsem na to na eshopu lekarny a tam bylo pouze bylinny pripravek k harmonizaci cyklu... Tenhle letacek jsem dostala az s objednavkou
Bowle Nám to furt nutila a nosila sestra, jediný, co z jejich sortimentu mělo prokazatelný účinky, byl krém Artrin na bolavý svaly a klouby.
@mnum : gratuluju, je překrásná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.