Dekuji vsem
Vše o těhotenství a dětech
mnum gratuluju.![]()
![]()
mnum nádherné miminko, hodně zdraví vám oběma přeju
mnum také moc gratuluji a přeji zdraví
mnum gratuluju, krásná holčička ![]()
mnum Povedla se
.
mnum krásná panenka! Moc gratuluji ![]()
![]()
![]()
Mrakoplas som sa dočítala, že deti majú nejaké racionálne rozmýšľanie, prip. logiku, od cca 5 rokov. Trochu ma to mierni, keď má syn (pre mňa) nelogické správanie.
letfenixa ja myslela ze jsi pedagog?
Zajimaly mě ty gelový voskovky vs tuhý tempery a koupila jsem synovi i ty gelovky. Přijde mi to zatím stejný. Gelovky máme maped větší sadu, jsou užší a delší, mají lepší tvar pro správný úchop a delší šroubovací tuhu. Barvy syté, výrazné, jdou v pohodě umýt z rukou i setřít mokrým hadrem z čalounění gauče. Jsem s nimi víc spokojená než s temperami playcolor.
ale jak se na mě všechny ženský smějou, když jdu s miminem v šátku!!!![]()

Potrefenáhusa já to mám doteď, musím furt cumet na cizí matky s nositkama a satkama. Když tam vykukujou jen ty pidi hlavičky ![]()
žluťásek No je to takový kontaktnejsi než kocarek (vřeštící)
MMakovicový, ten je pěkný. A já cizím i nosítka a šátky chválím.
Potrefenáhusa já koukám soucitně ![]()
Doporučíte prosím nějaký odpuzovač komárů? Ideálně něco do zásuvky a nejedovatého, bude tam mimino. Já vím, že za týden z toho nikdo rakovinu nedostane, ale u nás v obchodě měli jen odpařovací biolit, který jsem jim tam nakonec nechala
. Vím, že jsou i nějaké ultrazvukové - fungují a není to nějak nepříjemné?
Pinot Noir já koukám potěšeně, ale to i na kočárky, ty si někdy prohlížím i dost podrobně, zřejmě kdybych si chtěla v příštím životě nějaký pořídit:) A když z něho kouká miminko na bříšku, to je teprve ![]()
Potrefenáhusa a divis se?
Jak pekne spinka v těch makovicich ![]()
Gatita něco ultrazvukového by mohlo fungovat, zkoušeli jsme aplikaci na mobilu a měli jsme pocit, že to fakt funguje. Z těch odpařovacích mě bolí hlava a spát v tom vůbec nedokážu, to bych k miminu nedávala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.