Gatita nejake nechemicke mame, ale nefunguji
cimz netvrdim ze to neexistuje, ale dal jsem nepatrala a v nutnych pripadech kupuju ten biolit. prijde mi ze narozdil od raidu tak nesmrdi. druhamoznost vystrikat, vyvetrat a spat pri zavrenem okne se mi zamlouva min, protoze nutne potrebuju vetrat, jinak nemuzu spat.
Vše o těhotenství a dětech
Mne se to nošení moc líbí. Soucit teda zaslouží to vřeštění v kočárku, to zas jo
Potrefenáhusa soucit si zaslouží jakékoliv vřeštění kdekoliv
Evaeva To je pravda
Potrefenáhusa to je roztomilé :) já taky asi s úsměvem koukám a to nostalgii po novorozenci dávno necítím :D
Potrefenáhusa Ja ted vozim maloumalou na brisku a ona hrozne cuci ven. Nekdy se na nas smejou i z auta a fakt snad 90procent zenskych neco rekne, ono to vypada fakt vtipne, jak vycuhuje ven. Ale jeste nema ty ksirky, jednou vyskoci ven a budu koukat!
Tip pro žluťásek a ostatní spíš do cestovatelského vlákna: Novako park na Božím Daru. Je to teda o poznání míň přírodní než ekopark v Liberci. Jsou tu různé nafukovací atrakce, provazové hřiště,... A hlavně potůček s různými stavidly, kam se syn uklidil už asi na dvě hodiny. Koho to přestane bavit, může potom vyrazit na Ježíškovu cestu, která je taky super.
Tulipe Jo vcera jsem byla desne unavena a potkala jsem s tim civejicim miminem z kocarku u rybnika nejaky tri duchodkyne a vsechny se usmivaly a jedna prohodila ,,no jo, to bejvaly casy,,. A fakt se mi i po tom brutalnim nevyspani slo hned lehceji, ono se to fakt musi brat vsechno z te pozitivni stranky veci;-)
Karja přesně, jak koukají ty oči![]()
Mám pocit, jako by to bylo už strašně dávno, a přitom to bylo loni! 

No ja koukam taky soucitne spis
, zvlast na ty co maji capartu hned nekolik a nedejbuh dvojcata. Se priznam, ze me cizi deti proste neberou no... A treba furt nechapu, proc se na me zensky taky usmivaji a to jsem jen valici se vzducholod zatim.
Karja mimina na břiše jsou boží. A když tak koukají z kočárku, tak tuplem. Jsou správně vykulená z toho obrovského světa ![]()
Jos asi taky ze soucitu ![]()
Jos na valici se vzducholode se usmivam soucitne![]()
a cizi haranti me nikdy nezajimali, az ted se dojimam jak stara placka- zrejme nastup starecke senility
u nas na sidlisti je pani s trojcatama. Tam je to sroprocentni soucit!
viktorka_od splavu Tak jeste nejsem treba ztracena
. Znami meli trojcata a pak se podarilo jeste dva kousky (po jednom teda), nechapu jak to prezili...
Jos a nebo se usmívají potutelně a myslí si "jen počkej, tohle je jenom začátek" ![]()
Potrefenáhusa krasna satka a krasny naklad v nej
. Ja som sice moc nenosila ale raz za cas som si to uzila, ten blizky kontakt a zeny sa aj na mna nestale usmievali, tie vykukajuce nozky a hlava su fakt podarene.
Nejvtipnejsi reakce (mile) jsem zaznanenala v zime na horach, kdyz se me lide ptali, co nesu na brise a ja jim rikala, ze miminko.
Potrefenáhusa ja mam i pocit, ze kdyz jdu se satkem, tak me jine nosici mamy i zdravi, minimalne se usmivaji, prijde mi to jako takovy "gang".
s kocarkem to tak neni, to jen duchodkyne v tramvaji obdivuji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.