viktorka_od splavu som, a? Nemusím si pamätať všetky vyvinove obdobia
Vše o těhotenství a dětech
Karja syn bol tak nerád na bruchu, že takéto vozenie som nezažila
letfenixa oba synové od šestého měsíce polohu na zádech akceptovali akorát na spaní. Ještě že tak teda, protože pochybuju, že by v deseti měsících byli ochotni koukat do nebe.
Zuzuli Jj, taky jsme se na sebe s jednou s ditetem v nositku chapave culily o víkendu na trhu
Jos Znama má dvojčata a prej první dva roky si nepamatuje a pak už super
Potrefenáhusa No to zni desive ale taky
. Ti s trojcaty maji aspon narok na pomoc a opravdu jim nekdo pres den chodil s detmi pomahat...
Evaeva tak od 9. mesiaca sedel
Jos Ten začátek musí bejt strasnej, ale oni se pak hodně zabavi spolu.
letfenixa a nic. mne to samotnou zajimalo, kdyz jsem mela male deti; brala jsem jako samozrejmost, ze pedagogove toto znaji neb to potrebuji v praci (chapu ze treba ucis starsi deti, ale ten vyvoj probiha minimalne jeste celou zs, tak bych cekala ze to ucitel zna jak svy boty, protoze to je proces, ne nejake izolovane milniky)
Jos Známa má 6 detí (od cca 11-12 rokov po necelé 2 roky), dvojčatá sú číslo 5 a 6, pomáhajú aj starší súrodenci, starí rodičia. Zvláda to, nepočula som ju sťažovať sa, popri deťoch občas pracuje aj z domu. Sama pochádza z viacerých detí.
viktorka_od splavu tak nepoznám, tá predškolská pedagogika ma zaujíma až pri vlastnom dieťati, nie pri práci s pubertakmi
Jos to je nejaky starodavny pud asi. Rivalita jde stranou, tehotnym se pomaha. Zazila jsem to v praci, takovou jakoby soudrznost.
letfenixa ti moji právě vůbec sedět nechtějí (jakože neumí ani trochu), staršího jsem prosadila do sporťáku v 11m, to už asi měsíc klečel na patách, začal podzim a potřeboval fusak. Mladšímu je 10,5m a ani ťuk.
Evaeva si pamätám, vyšla som von s kočíkom, nech dieťa spí, cez deň inde nespal a on sa zrazu chytil krajov kočíka, pritiahol sa a posadil! Ja sánka dole a prvá myšlienka- to už nikdy nebude spať!
letfenixa haha, a spal? Moji právě od toho šestého měsíce spí mnohem líp v postýlce.
viktorka_od splavu Hele, když studuješ nějakou pedagogiku, třeba pro 2.,3. stupeň, máš v prváku semestr (možná je to dnes jinak) psychologie dítěte a hotovo.
Sweet Potato asi jsem ovlivnena tim, ze me to zajima. jinak mi psychologie pripada dost zahadna, ale zrovna ten detsky vyvoj, sebeuvedomeni, zobecnovani.. desne zajimavy a uzitecny
mnum gratulujem ![]()
Potrefenáhusa tie makovicky su sestrice? svagrina ma nosic v tomto vzore aj farbe
eless Ano, sestrice a je moc fajn
mnum docitam zpetne a taky moc gratuluju, at vam dela radost!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.