Evaeva v ten prvý raz nie, potom nie, keď mu zuby išli, v postieľke nie, ...
Ale v tom kociku spával, také akože golfky som mala od kamarátky a v tých spával perfektne.
Evaeva v ten prvý raz nie, potom nie, keď mu zuby išli, v postieľke nie, ...
Ale v tom kociku spával, také akože golfky som mala od kamarátky a v tých spával perfektne.
mnum gratulujem ![]()
Ešte len docitavam, ale odložím si tu. V pondelok mal syn nastúpiť do jaslí, celý víkend sme s mužom odpočítavali hodiny do nástupu. Zafungovalo Murphyho zákony v praxi a v nedeľu večer mu spuchli ďasná, začal hnackovat a do toho 40ky teploty. Lenže hnackaVhnačka pretrvala a v stredu nás poslala obvodná na pohotovosť, diagnóza je infekčná hnačka spôsobená baktériou, netušíme z čoho, nástup do jaslí sa odkladá na september, izolácia syna od detí aby sme niekoho nenakazili nutná. Od nedele do stredy som bola so synom nonsto lebo muža odmietal a dnes mi už pri každom jeho zamrnkani praskajú nervy a som na neho protivna, čo veľmi nezvyknem. Dnes mrncal vo vani ( teraz reve a mrbci skoro pri všetkom, lebo to chce robiť sam) a ja som na neho úplne nedospeli skrikla a začala dom akože revat tiež, či sa mu to páči. No skoro sa doreval zas zo mňa
. Ja mám fakt tieto posledné dni pocit, že som neschopná matka a absolútne nevhodná na materstvo... Tak som strčila do chladničky fľašu vína, tento týždeň padne už druhá ![]()
Evaeva Jojo,to si rikam, co kdyz si do zimy nesedne! Hlavne ja se na to sezeni tesila kvuli vyletum a skladnymu sportaku:-/. Ted me uz ale desi, jak ji budu az bude zima vozit, asi ji upletu nejakou kuklu, aby mi neofoukla;-)
DrowRanger Mozna bys mela pit vic! Nemoci deti jsou hodne narocne, zvlast kdyz ted nemate doma celkove velkou idylku. Budu na tebe myslet, to je to jediny, co pro tebe muzu udelat;-). A nemyslim si, ze jsi neshopna, ony ty 24h sluzby jsou proste narocny! Ale ja ty myslebky o neschopnosti taky mivam, asi je to nejakej castej zenskej jev, proste byt jeste lepsi, jenze v peci o dite ta snaha a vysledek nezalezi vzdy na te zene, takze z toho jsou asi ty frustrace. Ze clovek dela, co muze a stejne zadnej ,,lepsi,, vysledek.
Karja u mňa je to paradoxne tak, že kým je syn chorý alebo uboleny, idem bez reptania naplno, keď sa mu polepší, tak už nevládzem a vyletim. S mužom sa to našťastie nejak utriaslo, musím zaklopať ale ako sme boli na pár dní na dovolenke mimo mesto,nám to asi pomohlo. Aj sme si niektoré veci povedali a hlavne tá vidina tých jaslí a tým pádom trochu voľného času (a nečakane sa nám zlepšila aj finančná situácia, proste vesmír asi vedel, že nám už nemôže donekonečna s*ať na hlavy).
DrowRanger Prej UŽ druhá, dyť je pátek! Běž se někdy podívat do vlákna Vinárna ![]()
Aranel
som si dala záväzok,že chudnem a víno mi robí škrt cez (kalorický) rozpočet ![]()
Karja merino kukla dupeto nebo manymonths!
Doporučuju, obě skvělý. Dupeto má krásný vzory, manymonths zas výborně sedí a kryje nejlíp čelo ze všech, co jsme vyzkoušeli.
Jeste jednou dekuji vsem za gratulace ![]()
DrowRanger pocuj cim vsetkym prechádzas a az teraz si buchla a si neprijemna? Ziadne pocity neschopnosti nemaj, si svata zena! Inak tiez uz sa mi raz zo zufalstva podarilo zopakovat synov rev, ako sa dalo ocakavat, nepomohlo ![]()
DrowRanger to bude dobre, nejsi v tom sama - vsak se tu kolikrat trumfujeme v tom, kdo je nejhorsi
.
Ja vcera neco doma placala o petilete prohlidce, ze se mi tam nechce a ze to zas bude pekna afera, protoze tam syn urcite krome usedaveho place (je to totiz spojene s ockovanim...) nic nepredvede. A muz mi na to bezelstne rekl:"no nepredvede, nic neumi no...kdyz ho nic neucime." Sice tam pouzil ten plural, ale stejne jsem si to vylozila po svem ![]()
Gatita jezis![]()
Gatita hele naše doktorka se mě na tříletý prohlídce ptala, jestli už zkoušíme nočník a jestli prej už umí spojovat slova do jednoduchých vět. Asi nemaj moc velký očekávání
básničky ani hlavonožce po nás nikdo nechtěl.
(syn hlavonožce přeskočil
a já se na ně tolik těšila)
žluťásek a vedela doktorka kolko ma maly rokov?![]()
Gatita
ja ta chapem. Dnes som si pozerala fotky a videa starsieho ked bol v tom veku ako je teraz mladsi. Buchal tam kladivkom do tych tyciek..mladsi vie akurat jazdit autickami po vzore starsieho, kladivo ani nevie chytit do ruky a nejake vkladacky..no odkial by to vedel ked to s nim netrenujem a ked aj obcas chcem, starsi mu to hned vytrhne JA JA! Ale jako hecla som sa poslednu dobu, zacala som zase s jogou a obnovou anglictiny, este nejake rozvijanie deti nemoze nikto chciet aby som stihala ![]()
DrowRanger Tak to jsem rada, ze je to lepsi!
žluťásek diky za tipy, ale moc doufam, ze je nevyuzijeme:-D Ze uz bude sedet;-)
žluťásek
A reklas ji na to, ze umí číst a psát?
Mrakoplas taky bych měla zase obnovit alespoň každodenní pozdrav slunci, na nervy mi to pomáhá úžasně. Holt se to ti mladší musí naučit od starších;)
Karja já myslím, že ta tvoje se vyvíjí tak nějak normálně, do zimy sedět bude. Spíš starší asi byla trošku napřed?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.