Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2020 22:06

žluťásek ty jo, to je super, nikdy by mě nenapadlo, že něco takového existuje

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 22:20

Evaeva existuje i obyč verze bez kočičky za půl peněz, ale djeco a kočička, žejo...

Online continuity
43142 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 22:49

Jako pokud někdo doufáte, že věkem se to rvani vylepší, tak hlásím, že nikoliv. Dnes prudily děti na střídačku obě, očividně skvrny na slunci. A to jsme šli na procházku (túra se tomu ani říkat nedá, 5 km prakticky po rovince), kterou si sami vybrali. 

Online letfenixa
10883 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 23:30

continuity my sme dnes mali zadanie: chcem ísť na taký výlet, kde sa dlho chodí po 15 metroch boleli nožičky, tak išiel na koňa, ale to som po chvíli zrušila, že nie na to sme išli na výlet, pekne sme sa prešli, len bolo nezaujímavé okolie, ale teda sa to obišlo bez akejkoľvek scény

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 00:06

letfenixa bolia nozicky je nasa klasika ked sa nudi a cesta ho nebavi. Akonahle sa prejde z asfaltky na lesmy chodnik, najlepšie do kopca a preskakovat kamene, potok...nozicky zazracne prestanú bolet a ujde aj 10 km

Online letfenixa
10883 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 00:37

Mrakoplas išli sme akoby pomedzi sady (jablone, slivky, ...), potok bol, ale schovaný, ftipne je, že to bolenie nožičiek nehovorieva a teraz hneď na začiatku

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 08:39

Mohučanka sháněla jsi ty tu Montessori pohyblivou abecedu, nebo někdo jiný? Na Monte bazaru vidím právě inzerát za 600 v krabici 

https://m.facebook.com/groups/769782779718163?view=permalink&id=3827926330570444

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:24

2x

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:24

Mám asi blbý dotaz k té kuličkové dráze. Když máme dupla hromadu, tak na postavení nějaké dráhy, aby to k něčemu bylo, stačí ten set Rozšíření  ? nebo je to blbost a je potřeba nějakou tu krabici za šílené peníze?

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:27

Malenge tohle by na malou dráhu mělo stačit, takový nějaký set jsme měli pujceny. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:28

žluťásek Díky moc, ukládám, ať Ježíšek babi nekupuje blbosti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:33

Malenge tenhle set jsem asi přehlídla. Z toho už by se asi něco postavit dalo.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:54

Evaeva Někde na mě vyskočil asi za 950,-. Tak jsem se bála, aby to nebyl případ: sednu na lep a aby se na to doma jen neprášilo, budu muset koupit ještě další obří krabici (za obří prachy samozřejmě ). Pokud by to bylo už použitelné, tak to jdeme do toho!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:57

žluťásek díky moc, byla jsem to já

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 12:57

dzizisketa k synovi pristupujeme obaja ako k malému dospelému - môže sa zapojiť do chodu domácnosti, pomáha upratovať, vybalovat nákupy, môže si vybrať vo chce na raňajky/veceru alebo čo chce robiť ALE občas skúša, čo si môže dovoliť a skúša si veci vyrevat. A to už nepovolil. Ak potrebujem odísť z ihriska lebo hn doma musím umyť, nakŕmiť a uložiť späť, tak ideme aj keď sa mu to nepáči, keď mi chce vybehnúť na cestu tak ho musím chytí aj keď reve. No a občas si skúša vyrevat aj blbosti ako čokoládu alebo veci ktoré jesť nemôže. Ja sa snažím nepovoliť, v Tom čo si myslím, že si môže rozhodnúť má právo voľby, ostatné veci zatiaľ riadim ja. Predsa len ma dva roky, kopa veci čo ho môžu prizabit ňu pripadá zábavná a keď povolim pri blbosti ach, má tendenciu skúšať si plačom vynucovat všetko, pretože rýchlo pochopí, že keď záplave, dostane čo chce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:02

Malenge tuhle sadu jsem musela přehlédnout, 54 dílků to vypadá rozumně. Mě právě přišlo, že aby se dalo něco postavit, musím do toho vyrazit aspoň 2 tisíce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:03

DrowRangerpopsalas to velmi dobře, takhle nějak se k tomu taky snažím přistupovat.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:19

Mohučanka tak doufám, že v tom nebude nějaký háček. Ta chybějící písmena by mohla jít objednat samostatně z České montessori pomůcky, ale myslela bych si, že je snad ani postrádat nebudete. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:29

žluťásek já váhám, jestli to má pro nás smysl. Od té doby, co dcera chodí do školky, tak si nestíháme vůbec hrát ani s těmi hračkami, které doma už má. Kromě dupla tedy. Taky ta písmena mají ve školce a já uvažovala spíš nad magnetickými do auta...ale zatím jsem samozřejmě nekoupila. Dcera se teď zajímá o stříhání a lepení, zájem o písmenka ji přešel.

Každopádně ještě jednou díky! 

Jo a byla jsem dnes v Lindexu v rámci mise "sežeň čistě bílé tričko, ve školce budou batikovat" a mají fakt krásné zvířecí motivy. Třeba surikaty... a kočičkový ponožky

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:42

Mohučanka tak to nech plavat, je to velká investice. Vždycky můžeš koupit ten pytlík v kiku za pade :)

Babička koupila gelový voskovky z lidlu a ty maped, co máme doma, jsou o dost lepší (ale asi i o dost dražší) To jen další příspěvek k výtvarným potřebám :-))

Taky jsem na zkoušku objednala jedno číslo časopisu Dráček (k objednání na jejich stránkách zdarma poštou, asi posílají jedno starší číslo, my dostali květen). Je docela fajn, aktivity hodně podobné jako v Puntíku. Moc se mi nelíbí graficky, ilustrace mi nepřijdou většinou moc pěkné. Ale jsou tam celkem pestré různorodé věci, něco k vymalování, vystřižení, něco naučného, prosvěcovací stránka, hra, písnička... Líbí se mi tvrdší listy jako má i Puntík, zdá se mi tam ale dost reklam. Určitě ho nebudu kupovat pravidelně, ale občas až bude zajímavé téma klidně.

(kdyby někdo chtěl fotky, dám je radši na instagram, sem mi zas nejdou nahrát)