Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 11:29

Pinot Noir jeej, skvelé!

U nás dnešok tiež prebehol o hodne lepsie, už sa aj hral, najedol a vypil celú fľašu vody. S učiteľkami už komunikuje, deti si ešte obzerá, ale po mojom príchode sa motal po dvore, ukazoval mi kde čo je a na otázku či zajtra príde odpovedal, že áno

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 11:32

Pinot Noir super

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 11:32

Pinot Noir Super :-) a určitě tam potká nějakou spřízněnou duši se zálibou  když ne v tornádech, tak aspoň v technice

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 11:53

Som rada, že sa skolkove nástupy zlepšujú.

My sme včera vybrali tie najkrajšie okuliare a prekvapivo nie sú ružové lebo pán doktor povedal, že rozprávky môže pozerať len s nimi, tak chúďa dieťa je už týždeň bez telky/počítača.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 13:17

Malej už od večera říkal, že dneska teda do školky nejde. Ráno to pokračovalo, cesta v poho, ale v šatně hned, že jdem pryč, neustále si obouval už zutý boty a prostě úplnej hysterák. Ostatní děti jen plakaly (většina), ale on se vyloženě vzpouzel, že jsem ho nemohla zmoct. Nakonec jsem ho dostala k sobě na klín, obejmula a po chvilce povídání předala do třídy. Žaludek ztaženej celý dopoledne, takže jsem musela jít na kafe a dort, abych se trochu vzpamatovala. No a vyzvedla jsem si spokojeného chlapečka, nadšeného z hráškové polévky:)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 13:35

U nás dnes v pohodě, asi 40min jsem tam s ní byla, pak jsem odešla a když jsem se za hodinu vrátila, tak nechtěla jít domů a prý to bylo uplně bez slziček tak doufám že jí to vydrží.

Když jsme odcházely, tak jsem se s vychovatelkou bavila, že jsem ráda, že jsem tam mohla být takto s ní a prostě to jen na chvili vyzkoušet a ona mi řekla, že to byl dobrý nápad, že to pak bývá víc v pohodě, ten nástup. Tak hlavně že s tím ta provozní, které se to vlastně vůbec reálně nedotklo, protože tam nebyla, měla takový problém, když jsem na tom trvala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 13:41

Sairon v té naší miniškolce třeba nechtějí, aby tam rodiče chodili dovnitř, že některé ty děti to znovu rozruší. Když mi kvůli něčemu volají a vyzvedávám ho dřív, přivedou mi ho přede dveře. Ale tím, že se tu všichni začínají v jeden týden, tak ten se tam jde s dětmi.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 15:57

Prerusim skolkovou debatu: Tak pristi tyden nam zacina hra na akordeon, jsem necekala, ze to bude takova rychlost! Zacinam se trochu desit.

Online Sweet Potato
40426 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 15:59
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 16:00

Luna 

Já se těším na reporty

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 17:46

Luna a ceho se desis? Ze bude cvicit i doma?

Moje dite zas nikam nechce, je mu - pravda - jen 5 let, ale kdyz ja bych ho tak rada vozila na nejake krouzky! Ale mam smolika. No a bojim se, ze v sesti letech bude pomalu pozde. Kamaradka ma rocni dite a chtela na nejake to kojenecke plavani. A bylo ji receno, ze v tomto veku by mel chodit uz do pokrocilych a aby se tam dostal, musi doma dotrenovat "žbluňk"

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 17:56

Luna taky se těším na reporty. Bude to fajn!

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:13

Sweet Potato dynda Gatita Aranel No já se spíš zamýšlím, jestli to nebyla taková huráakce. Náš chlapeček je tak trochu nervák po mamince a obávám se, jestli to nebude takové to: "Běda vám, běda vám, jestli mi to nepůjde!"

Online Sweet Potato
40426 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:19

Luna Aha. Takovou taky jednu doma mám. Tak to pevné nervy.

Online continuity
43145 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:20
Reakce na Gatita:

Kamaradka ma rocni dite a chtela na nejake to kojenecke plavani. A bylo ji receno, ze v tomto veku by mel chodit uz do pokrocilych a aby se tam dostal, musi doma dotrenovat "žbluňk"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:29

Gatita hele a kam měla s tím ročním dítětem chodit, když byly bazény zavřené. Já totiž chtěla chodit se synem od šesti měsíců, ale corona, takže jsme začli až dnes, v 11m. A byl nadšený, mám radost, mám plavání ze všech těch batolecích aktivit nejradši.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:31

Luna to je teda fofr, přeju ať ho to baví a vám doma pevné nervy. I když akordeon nebude tak hrozný, jako když se ségra učila na housle. To jsem trpěla i já s mamkou a to jsme obě hluchý jak poleno;)

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:36

Evaeva No fofr to je, vůbec jsem to nečekala, asi o to není takový zájem... Já na akordeon trochu umím, tak proto jsem ho chtěla, abych v nejhorším chodila místo něho.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 18:39

Luna tak oni by ho vzali buď teď nebo až za rok, ne? Jestli je to zuška. Jestli trochu umíš, tak možná budeš trpět o trochu víc;) Ale ne, určitě mu to půjde.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:17

Vrátím vás od školek a kroužků trochu zpátky - braly jste miminu do porodnice vlastní oblečení nebo použily erár? Naše porodnice v seznamu nic o oblečení nemá. Já sama nerada nosím věci, co jsem měla někdy ve špitále, tak pro sebe třeba radši využiju ten erár, ale co pro děcko? Máte zkušenosti s erárem? Zas nechci nějaký hnusy, co ji sežerou za živa. Díky za zkušenosti.