Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8972 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:22

Potrefenáhusa

Já připravila do vajíčka tašku s oblečením pro mimino na cestu domů. Tak muž, když nás měl vyzvednout, tu tašku z vajíčka odhodil a vzal jen tu sedačku AA to jsem mu to ukazovala, když jsem to chystala, a i pak večer před propuštěním řekla do telefonu, vajíčko a tu tasku v něm, jsou tam věci pro malého. 

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:23
Reakce na Malenge:

Potrefenáhusa  Chudák to navštívené dítě, kvůli tobě mu bude zima na hlavu

​Viď....

Ale mě už tam ty sestry tak štvaly, ze jsem na to nechtěla mít vzpomínku. A teď bych prstickem hrabala, protože na tu vlasatou hlavu nejde nic kloudne narvat nebo to sjíždí a ty porodnicovy čepičky jsou bezvadně pružný 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:25

Potrefenáhusa

Že se má dětem topit, to je mi tak nějak známo, kamarádky pouštěly většinou od jara do podzimu při přebalování takovej ten teplej větrák, ale zvykat si na to budu těžko... zato sambo bude šťastnej, že furt není otevřený okno

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:28

Ava ja teda pro sebe vyuzivala erar, ale pro mimino co nejvic svoje overaly, protoze jsem nebyla schopna je do tech jejich oblecku, ktere se zapinaji na zadech obleknout

Offline dzizisketa
8972 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:32

Ava

Spíš než stupně vadí průvan. Náš se narodil v květnu a to už jsme netopili. V paneláku teda. A v létě spal s otevřenými balkonovými dveřmi, za tropických nocí jen v pleně v bambusové zavinovačce, a i tak měl hlavu úplně mokrou a zátylek až moc teplý. 

Offline dzizisketa
8972 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:33

Potrefenáhusa

Čepička Little Angel (Outlast), střih Sport. Tenká do tohoto počasí, s chlupem z rubu do zimy. Navíc ten materiál je geniální, malý nosí pořád velikost, co jsem mu koupila loni, když mu byly dva měsíce. 

Offline continuity
43145 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:34

Já vám neomezený přísun ústavního prádla dost závidím. U nás jsme dostaly pokyn šetřit i látkovými plinama. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:37

dzizisketa tvoj nevzal veci pre dieťa, môj mi nevzal nič na prezlečenie. Takže som domov šla v špinavej nočnej košeli, nevzal mi dokonca ani spodné prádlo

Offline continuity
43145 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:41

Ava teplej větrák fakt na dítě pouštět nemusíš, běžne vytopeny byt opravdu stačí ( že jsou tady byty spíš přetopené). 

Jinak u nás byla kosa už v té porodnici i me a to jsem celkem studený odchov, spolubydlící diabeticka, bez mimina, bylo jí vedro furt, tak si větrala. Doktorka na vizite i něco poznamenala, že tam je kosa, tak na tech 10 minut zavřela

S paní se hádat nedalo, ona byla taková povaha, co má za všech okolnosti pravdu a já na to neměla sílu. Dítě přežilo, ale ne úplně ráda na to vzpomínám. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:46

Potrefenáhusa s cepicemi to bylo desne i u nas, retezcove cepice uplne nepouzitelne.

Osvedcily se mi takove ty pruzne bavlnene cepicky se zavazovanim, co jsou jakoby vykrojene, ze nelezou do oci a zaroven jdou pres usi, casto maji nahore uzliky, takze chvili rostou s ditetem. jsou to casto cesti vyrobci, my meli od amalky a raster. 

Online Sweet Potato
40428 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:46

Potrefenáhusa A myslíš, že by jí ještě byla?

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:48

dzizisketa Díky, tam bych vybrala 

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:49

Sweet Potato Jo, ty zlá!!!!! Do ty cepicky se vejde i 5 kilo brambor! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:57

Potrefenáhusa tie outlast su ako jedny z mala dobre aj nasim, co maju vajcatu hlavu po maminke

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:01

Inak to pozeram, my sme ( aj v Cechach) dostali pre mimino akurat tie kosielky ala zvieracie kazajky, tvrde ako kamen, vacsie tak o dve cisla. Klima pustena 24 hodin denne, co mi teda v juni nevadilo. Ale svoje bodycka som tam vyuzila. 

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:09

Mrakoplas Ono každá porodnice to má jinak, chce to nastudovat na netu. My třeba v Krči měli oblečení pro sebe i dítě, hromady poporodních vložek, ale plenky pro dítě musel mít každý své vlastní, naopak líh na pupík jsem dostala i domů. Stejně jako pruhovanou čepičku

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:12

Malenge akoze citim sa ochudobnena, pruhovanu capicu som nedostala! :)

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:14

Mrakoplas No jo, kolektivní čepice. Tak třeba příště

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:18
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 21:19

Lamicka u nás měli normální overaly se zapínáním vepředu a na nohách