Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:21

Ava megaobri kosile, nic co si vyfotis do CJMDNS, ale kdykoliv dostanes cistou, coz je k nezaplaceni. Ja mela s sebou jednu hezkou vlastni kosili a zupan a vyuzila jsem jen proto, ze jsem tam byla tyden. Co bylo blby, byly ty vecne promoceny kojici podprsenky, ty sem spotrebovala treba 3 denne a sambo furt musel prat. Ale kdyz to pujde dobre, mliko se ti poradne spusti az doma, tak to bych predem nehrotila. edit: jo uz chapu ze na deckoto sem nebrala, jen na cestu domu a jedno pyzamko na vyfoceni. I tak mi nekdo ukrad dve vlastni hadrovy pliny

Offline Sweet Potato
40426 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:21

Ava Erár. Ono se taky může stát, že ho odnesou třeba na vyšetření a vrátěj ti ho převlečené.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:24

Ava erar je fajn, že nemusíš řešit kolik čeho a praní. Samo je to podivná sbírka kdo jim co dal, ale všechno byla bavlna, jen už nic exkluzivního. Bylo na výběr i jestli chci přes hlavu nebo zavinovací, jestli radši body nebo overal. Sestřičky byly moc milé, neměly problém s výměnou, když jsem prosila jiný kus, že to neumím navlíknout :) 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:28

Ava Stoprocentně erár, všechno to je tísíckrát sepraná bavlna, takže ošklivé, ale měkké a funkční. A hlavně k dispozici v neomezeném množství a stále čisté. Popravdě pokud bych musela ještě řešit svoji spotřebu cca 7 košil denně, 5 dětskejch bodýček a 2-3 rychlozavinovaček, tak fakt nevím nevím, jak bych to logisticky dávala (posílat domů, sambo prát?, zase nosit zpět, vůbec nevím, kolik bych toho musela mít?). Hezkejch věcí (a praní) si užiješ doma dosytosti. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:29

Ava ber erár, žádné starosti a domů nepovlečeš hromadu poblinkaného a pokaděného prádla, o které bude třeba se nějak postarat. Samozřejmě to není výkvět krásy a overaly z lindexu asi nepotkáš, ale jinak pohoda. Vše čisté, bavlněné, i se sanitářka vždy snažila, aby kluci nenafasovali zrovna růžovou, i když mě to bylo a je fuk

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:41

Ava určitě erár. U nás bylo oblečení v pohodě, k dispozici teda byly jenom overaly, ale to mi nevadilo. Syn třeba pozvracel oblečení šestkrát denně, nevím, kolik by mi toho musel manžel nanosit. Akorát jsem měla sebou rukavičky, ty jsme měli na seznamu a hodily se, oba kluci se bez nich dost škrábali.

Naopak pro sebe jsem měla svoje, to mi bylo příjemnější. Akorát k porodu erár. Ale s druhým jsem pak skončila jako doprovod na nedonošencích a tam se nosí domácí oblečení, to jsem sebou samozřejmě neměla, tak jsem musela instruovat manžela, co mi má dovézt.

Offline Pinot Noir
29904 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:42

Ava ber erár, řešit hromadu špinavého prádla je to poslední, co po návratu chceš. Něco fešáckého na cestu domů a šlus.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:49

Evaeva S rukavičkami máš pravdu, starší se poškrabal fest, rukama šermoval hodně, dávala jsem mu na ruce pak už ponožky  podruhé už jsem byla vybavená. Ale ponožky stejně drží líp!

Offline Pinot Noir
29904 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:50

Malenge taky ponožky, pěkně až pod loket

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:53

Pinot Noir  akorát na fotkách se to občas někomu  nelíbilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:54

Malenge jj, ponožky jsem taky dávala

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:55

Ava Jak už řekly predrecnice - já byla v porodnici na konci června, takže vedro jak prase (ale prý se v porodnicích topí ostosest i v zimě), košili jsem prevlikala 2x denně úplně zpocenou, erar se proste hodil do koše a člověk si vzal čistou. Mimino žádný problémy nemělo, za 5 dni v porodnici bylo na velký jednou, i tak bylo fajn nemuset to řešit, nebyl problém cokoliv na požádání vyměnit 

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:56

Ava Jo a jestli budete mít, šlohni tam určitě tu pruhovanou čepici!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 19:59

Potrefenáhusa Tys ji musela šlohnout? My ji normálně dostali

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:06

Super! To jste mě fakt potěšily, jednak, že nemusím špekulovat, co přesně tam vzít, a taky, že nejsem krkavčí matka už předem Díky moc 

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:07

Malenge Já ji tam nechala a teď má za úkol mi ji slohnout kamaradka, co tam jde za někým na návštěvu 

jo, mohli jsme si je vzít

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:10

Potrefenáhusa to je nějaká speciální čepice?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:10

Potrefenáhusa  Chudák to navštívené dítě, kvůli tobě mu bude zima na hlavu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:13

Potrefenáhusa ano, topí se dost, v pokoji bylo minimálně 25 spíš víc.

Offline Potrefenáhusa
38883 příspěvků moje polička 03. zaří 2020 20:18

Ad cesta z porodnice - měli jsme růžový rukavice, růžovou čepičku a ruzovej vnitřkek fusaku do vajíčka, potkali jsme sousedku a jé, vy mate chlapečka!