Díky za zmínku o audioknihách, vůbec jsem netušila, že je Zemplocha načtená. To se dceři bude určitě líbit. A taky mi to připomnělo, že jsem jí chtěla koupit další díly s Toničkou a možná i Morta a Čaroprávnost. Já mám všechno anglicky, to by zatím ještě neocenila. ;)
Vše o těhotenství a dětech
A hlavně, v čase vánoc u nás doma jede otec prasátek(film). HO HO HO? NO NO NO! :D
Co se vyšších bytostí týče, u nás je nejčastěji vzývána bohyně Dotčena A občas Ohbůh kocoviny![]()
rasaNori diky za tipy. vypada to, ze budu mit co cist pekne dlouho :)
Jinak jako takovou třešničku dopuručuju Dobrá znamení, taky Pratchet ale dokupy s Neilem Gaimanem. No užijte si to :D
U nás kde je Lu-tze, zas tu nikdo neuklidil :D Jo tam si každý najde to své. Moje děti to snad bude taky bavit. Doufám :D
ja mam manzela dysgrafika a pravdepodobne i dyslektika (ale cte hodne, urcite vic nez ja, jenom pomalu, takze vasnivy ctenar s tim uplne nesouvisi), ale v dobe, kdy byl dite se s tim nepracovalo. jestli to zdedi deti prilis neresim, stejne se to ovlivnit neda, je to asi 20% a navic dyslektik byl i Einstein, Bell a Currie, takze bude v dobre spolecnosti. takze bych jenom pohlidala prvni roky skolni dochazky.
jinak cas na reseni dyslexie mas mozna ted, az se narodi tak te tyto starosti prejdou. (i kdyz potkala jsem na hristi maminku, ktere houpala v kocarku novorozene a meditovala o odkladu skolni dochazky). stejne se to predem nijak poznat a vyresit neda.
To je ještě dobré. Já kdysi na kojeneckém plavání potkávala jednu, co měla starost, jestli bude z její dcery moci být modelka, když ona i mNžel nejsou vysocí!
Co se vyšších bytostí týče, u nás je nejčastěji vzývána bohyně Dotčena A občas Ohbůh kocoviny![]()
u nás ostávame pri Dotčene, keďže sme abstinenti (manžel z rozhodnutia a ja z nutnosti).
A učiteľku, ktorá fičí na Pratchettovi nezastrene závidím!!!
U ás je dyslektik manžel aj obidve deti a nie je to vážny problém. Dokonca ani v ich 4boji - ADHD, dyslexia, dysgrafia, dysortografia.
Manžel má vyštudované 2 VŠ a deti sú v škole v pohode. Je fakt, že s malého školou teraz trošku bojujeme, ale nie je to vážne.
No a staršia je už v stave, že mám problém ju od kníh vystrnadiť.
To jsou spis takove myslenky, co proleti kolem, ne ze bych to nejak resila. Na to ted zkrzeva skolu a praci dikybohu nemam cas. Dneska jsem se stavila na for pets, a protoze vedle bylo for kids, tak jsem nakoukla. No jediny co me v te zaplave veci zaujalo byl stanek thule, tak jsem aspon prozkoumala chariota :D
Ok takze zdedi-li tohle po manzelovi taktez, tak doufam ze k tomu prihodi i vzhled :D protoze vlasy po mne bych tomu diteti neprala :D
Moje matka ma huste pevne, vlnite vlasy (i vetsina pribuznych z obou stran) - ja zdedila ridke, rovne jemne po otci. Manzel ma cerne vlnite paco. Starsi dcera ma samozrejme vlasy po mne a bohuzel vypada, ze i mladsi. Je nekde vlasova spravedlivost? Neni.
Aspoň si nebudou vlasy závidět, kdyby druhá měla hřívu, bylo by to horší, věř mi.![]()
Spravedlnost neni, ale jinak to vzdy funguje dle pravidla: dedi se zasadne a pouze to, po cem ho*no. Pardon my French...
nemate nejaky tip, co pomoze od bolesti hrdla v tehotenstve? nejaky ucinny a bezpecny pripravok alebo caj alebo nieco... rada by som pomohla kamaratke: ranne stadium tehotenstva; bola prechladnuta, teraz jej este doznieva to hrdlo... dakujem :-)
Napadají mě pastilky Vincentka, může se jich snad až 10 nebo víc denně, můžou to i děti a na to, že neobsahují téměř nic mi docela pomáhají. Ještě se doporučuje kloktat slanou vodu, ale to je fujfuj.
Já používala slanou vodu jako kloktadlo i sprej do nosu a pomáhalo to. Taky zázvorový čaj s medem a citronem a zázvorové bonbóny, ale se zázvorem se prý musí opatrně...no asi jako se vším.
Septilen, po staru septisan. je to lek na rozdil od vsech pastilek, ktere obsahuji kdovico a muzou ho i tehotne a kojici.
Ať rozhodně vyzkouší kloktat odvar z řepíku, slovensky repík. Mně to zachránilo při chycené uzlině, ani polykat jsem nemohla, druhý den bez bolesti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje