Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 22:38
Reakce na Karja:

Dcera před usnutim a nebo večer když spí dost kašle, myslíte že je vhodná Vincentka na pití nebo to zhorší? Já ji vždycky dávala inhalovat a to pomohlo, kašel to zklidnilo, tak pití by mělo působit obdobně ne?

​Existuje přímo na kašel Vincentka sirup, je to fajn věc. Obdiv k dceři, pokud by samotnou vincentku pila. Mě nevadí, ale mám kolem sebe pár lidí, kteří to nepolknou:-)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 22:45

MPLee Taky jsme několikrát dostali takový balíček, nejen k Mikuláši, ale i k narozeninám a svátku, když byl syn ještě maličký. A záměrně píšu dostali, protože jsem za to vždycky poděkovala, že mu to dám přes mateřské mléko, a pak jsem to pěkně spráskala sama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 22:58

Victoria moje obě děti Vincentku můžou, mladší si jí dokonce dává do ředěného džusu pokaždé (to teda jen takové cmrdnutí). Ale pamatuju si, že když mi jednou babička udělala teplé mléko s medem a Vincentkou, tak mi to přišlo hrozně hnusné.

Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 23:08

Evaeva To je skvělé, že to pijí. Já jí mám při nemoci ráda, piji jí tedy ohřátou. I jsem jí kdysi inhalovala při zánětech dutin. S tím mlékem a medem snad pomáhá s odhleněním. Ale naštěstí ji v posledních letech nepotřebuji, termostat doma nastavený na 17 stupňů a pravidelná konzumace Citrovitalu mě drží fit a Vincentku nepotřebuji:-)

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 23:11

EvaevaDíky, no nějaký sirup ji zítra dám, já právě vůbec nevím no, jak ta Vincentka na noc působí, vyzkouším to někdy na sobě 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 27. listopadu 2023 23:13

VictoriaNaše děti jsou hrozny chudáci, říkají tomu limonáda a i tak by k ní přistupovaly a chlemtaly to nemoc nenemoc:-). 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 07:24
Reakce na Potrefenáhusa:

ziginka Dekuju, vim, ale doma nemáme a přímo tady ho asi ani nesezenu

nejakym hustým hřebenem nemám šanci 

​Tak takové nějaké vlasy má dcera. Culík tlustý jako moje zápěstí a vlasy do pasu. A co jsem řešily 3 týdny zpět? Ano vši. Když jsem se stavovaly u paní doktorky tak sestřička jen polkla a pak "vši? V těchle vlasech? Na krátko by šla:-)"

Koupili jsme i ten elektrický, no nevím, přijde mi že to moc nefunguje. A česali i klasickým všiváčkem. Ve dvou (s manželem) 3/4 hodiny. Peklo. 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 07:48

rysamona

ona má ty vlasy zároveň dost zacuchavaci, kartacem je to v pohode, ale vsivackem si to fakt neumim představit, jsou ji 3, třičtvrtě hodiny by asi nedala 

mne ty dlouhý vlasy přijdou paradoxně asi na údržbu nejsnazší, vykartacuju a zapletu, i na noc, ale asi sw nesmi stát žádná kalamita, i vyfoukat to fénem trva věčnost  

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 07:56

Potrefenáhusa doporucuju psi sampon, mam dobrou zkušenost s Arpalit Neo

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 07:57

Jakoze ne pořád, ale kdyby se objevily vsi :) 

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:07

Karlicka ten máme

Offline Zuzuli
3758 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:09

Skolkove foceni. Meli akorat v harmonogramu roku napsano, ze trinacteho listopadu se budou fotit. Zadna dalsi informace, kdo, jak, za kolik. Akorat den pred prisla sms od tridni ucitelky, ze se ji rodice porad vyptavaji, tak ze ano, deti se budou fotit. Jednotlive. Platit budeme az fotky uvidime, pokud budeme chtit. Jsem si myslela, ze to je takove to klasicke vanocni foceni deti, se stromkem na sanich a podobne. Kdyz jsem se male pak ptala, jestli se fotili a meli tam treba stromecek, rikala, ze jen modrou zed. No tak jsem cekala na nahledy, cekala jsem, ze se teda kouknem na ne a objedname treba tri. No tak na nas ve skolce cekal arch vytistenych fotek. Portret na modrem pozadi s nejakym ala vanocnim rameckem (asi jako kdybych si neco tiskla v dm a vybrala na tom kiosku nejaky ramecek, invence nula). Devet tehle fotek za 350. A prej jestli to chcem. Je tohle normalni a ja to jen nepochopila a nebo cele to foceni byla fakt divna akce? 

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:09

Potrefenáhusa tak hura! Srst je po nem krasna :)) a co se vsi tyce, zmenil mi zivot! :-) 

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:15

Zuzuli Je to divná akce:-D

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:17

Chtěla bych dětem koupit protiskluzové ponožky, ale trochu silnější, ted mají z HaM a potřebuji nějaké trochu zimní, ale ne uplně, ony se jako neumějí/nejsou ochotny měnit ponožky na ven a na doma....nemáte tip, kde to objednat?V obchodech jsem už ty větší velikosti s protiskluzem moc neviděla a nebo právě takové ty spíš hodně hutné jak bačkory.

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:17

Zuzuli my taky nikdy žádné náhledy nevidíme, až je hotovo, ber, nebo nech. Je to vždycky jen jedna fotka v různých formátech, jedna mívá podobu kalendáře, jiná má rámeček na postavení, nebo zavěšení, je tam i arších fotek průkazové velikosti... Bývají moc hezké, celkem mě mrzí, že se Viki nenechal vyfotit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:26

Karja a nevadi im to v topankach? Nasim som take prestala kupovat velmi davno, pretoze ich tie protismykove gulicky tlacili. 

Offline dzizisketa
8945 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:26

Zuzuli 

To máme asi podobný produkt, za 350 tři fotky v papírovém rámečku, kalendář a arch průkazovek. mně to vyhovuje, já bych nějaké extra vánoční rodinne focení stejně neorganizovala.

Offline Potrefenáhusa
38809 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:29

Karja já jsem kdysi někde viděla navod, jak to vyrobit doma nejakym lepidlem, ale taky mi přijde, ze v botách vadí všechno 

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 28. listopadu 2023 08:30

Zuzuli jo, tahle se to ve školkách dělá. Ve škole mají víc svobody se rozhodnout, jestli se třeba nevyfoti ve skupince s kamarády.