Evaeva
Jeden takový případ, kdy se na to přišlo už po tom prvním roce vlastně taky znám, ale tam to bylo tedy opravdu zjevné i pro laika.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita chci tě uklidnit. Můj vnuk mezi 4-5 lety vyváděl neuvěřitelné kusy kvůli oblečení, hračkám apd. Odmítal celé léto nosit krátké rukávy a kraťasy a pak na konci léta se jednou na pláži rozhlédnul a prohlásil že by chtěl být oblečený jako všichni. A bylo po problému
Nebo jak se jednou v noci pozvracel ve spánku. Po umytí a převlečení mu dcera dala do postele plastový box aby ho měl po ruce pro jistotu. No a dopadlo to tak že půl roku se bez boxu nikam ani nehnul. Měl ho stále u sebe. Absolvoval s ním dvoudenní cestu do evropy a na svatbu médruhé dcery. Na všech fotkách s té doby má v ruce box. Pak se jednoho dne probudil a prohlásil že už ho nepotřebuje
Dneska je mu skoro osm. Je nejlepší ze třídy a to ho po dvou měsících v první třídě přesunuli do druhé(jiný školní systém). Až si tak trochu myslím že ty " záseky" se týkají spíš chytřejších děti!!!
Manuka plastovy box
. Aspon bude za par rokov pri pozerani fotiek zabava :)
Gatitajestli tě to uklidní tak, když se poleje, řve i to moje dítě v devíti letech a ještě víc, že se musí převlékat. Scéna jak z národního, člověk by si myslel, že ji spadl do řeky nejoblíbenější plyšák aodplul do more a ona má přitom mokrých 5 cm2 rukávů. Autistická není určitě, spíš trochu nezralá a cholericka. ![]()
Mrakoplas A to jsem to popsala dost minimalisticky![]()
Manuka plastový box!
to mám za to, že místo práce prokrastinuju. Škoda vyprskaného kafe...
Gatita dcera taky příšerně řádí, památeční scéna byla, když dostala nové sandálky, to jsem myslela, že do školky nedojdeme. Nejhorší je, že už se umí komplet obléknout i svléknout, takže když není s něčím spokojená, prostě to ze sebe serve. Dost pomáhá chodit nakupovat oblečení s ní, teď jsem to absolvovala a normálně si vybrala mikinu, několik triček, a takhle zapojená si i nechala vysvětlit, že něco, co si vybrala, nemají v její velikosti nebo že je to moc drahé (triko s krátkým za 24 euro...většinou jí to přepočítám na lízátka nebo teď na dovolené na krevety
). Nicméně už jsem jí i upozorňovala, že "brzy bude chladno" a ukazovala jsem jí kusy oblečení, které bude muset do školky nosit. Tyhle kalhoty a bundu do metra, tyhle tepláky na hřiště, a letní šatičky už ne. Zlatý léto...
Jo a cokoli s knoflíky nepříchází v úvahu, za žádnou cenu.
Mohučanka Přepočítám na krevety ![]()
Mozem ja hladat mikinu mladsieho (1rok). Sambo do nej rano narval 3,5 rocneho
.
Ja ted byla dva dny pryc a musim uznat ze jsem to potrebovala jako sul:) u nas taky obcas probehlo ze starsi neco udelala mladsi, ale vetsinou pomohlo o tom mluvit a mluvit do zblbnuti. Jednou teda priznavam ze jsem ji kousla na oplatku, aby vedela jak to mensi boli, a od te doby to neudelala ale silne teda nedoporucuju, citila jsem se jak vrah kotatek jeste tyden potom... Ted vazne pomaha rikat za mensi je na neco moc mala, tak holt musi pockat na spoustu veci az vyroste jako starsi, a ta se v tu chvili uplne natrasa:D a dny na kdy se citim jako matka na baterky mam taky, dnes mensi proknourala cele dopoledne a jestli zavrou skolku, tak me mrskne![]()
Mrakoplas tak to by asi zasloužil i pochvalu šikovnosti, ne?
Mohučanka prepocitavani na krevety![]()
Prosimvas, ja bych rada ucinila priznani!!!! Odvolavam co jsem odvolal a uznavam, ze ucit dite na nocnik kdyz nechce, je hrozna blbost. Tonda si sednout odmita, takze jsem toho nechala, ale ty rady co dostavam od myho brachy, jehoz dite uz to dvakrat! zvladlo....jakoze dat mu nocnik k ministolecku, aby byl zaklinenej a nemohl z nej vstat....z toho je mi kapku nevolno. Takze jste mely vsechny pravdu!
711990 v roce
:D
Manuka kdybych nemela doma to same, smeju je historce s boxem az se za bricho popadam. Sortky jsou u nas take nemyslitelne. No, davas mi nadeji, ze z toho vyroste.
Mohučanka ty spolecne nakupy u nas nefunguji z prosteho duvodu - uz nemaji to same. Stravili jsme vecer na hm online, maji tam krasna pyzama - s bagry, monster trucky, draky...prohledl jich asi 100 a nevybral si
.
711990 zkus to za rok![]()
rasaNori vim no:D ale jako kdyby si byl ochotnej sednout, pravdepodobne ho kazdy rano vysadim a budu spokojena. Takhle smula, bude mit pliny proste do prvni tridy![]()
nonemy Pokud ti to neda moc prace, budu rada.
711990 nas dvouletej se pry jednou jedinkrat vykakal do zachoda, vicemene nahodou teda. Moc se mu libilo splachovani a ted pry kdykoli jde kolem tech dveri, tak rika Papa, bobeku, papa ![]()
Gatita no po internetu to taky nefunguje, ale byly jsme normálně v obchodě, tam to všechno viděla, mohla si šáhnout, jak je ta mikinka měkká nebo co je na těch tričkách za obrázek...Jinak tedy teď se taky chystám koupit ty samé legíny do školky, na scény nemám chuť...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.