Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:19

Dekuju vsem, zatim funguji drogy, tak me skoro nic neboli a maly se hreje v inkubatoru. Kolotoc nam teprve zacne.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:29

Evaeva to si aj my vravíme, popravde celkom mi tie doobedia bez neho psychicky pomohli a mám viac energie sa mu venovať keď ho dovediem domov.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:37

Jos velká gratulace! Přeji rychle zahojeni

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:40

Jos jéééé, moje souputnice a už to máš za sebou! Radši se nebudu ptát na detaily toho rychlého spádu nebo se ještě vystresuju, každopádně moc držím palce, ať se rychle a s co nejméně bolesti dáš dohromady, malej ať je zdravej a hezky se spolu sžíváte

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:42

dynda k tej technike na nocniku: syn cura tskmer vzdy postojacky  musela som podlozit nocnik tymi jednorazovymi prebalovacimi podlozkami ako obcas netrafi

Jos gratulujem! Nech si co najskor fit sby si si poriadne vychutnala drobca 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:44

Jos a drogy sis naordinovala a aplikovala sama, nebo se nechala opecovat kolegy?

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:46

Jos Blahopreju, to je teda poradnej kluk ;-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:47

eless 

Ha, vidíš, tak to je taky možnost, která mě nenapadla. Tak jsem docela ráda, že jsem byla ušetřena. S holčičkou si to ještě užijem dosytosti, nebylo třeba všechno vyčerpat s prvním dítětem.

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:48

Ava Nestresuj, v podstate slo o velikost ditete (cekali az 4,3kg) a to, ze dle UZ byl termin zitra. No a bud by me cekala indukce (nemela jsem prakticky zadny pokrocily nalez) anebo rovnou sekce. Tak jsem na ni kyvla. Priznam se, ze kdybych nebyla srab (a treba absolvovala aspon nejaky kurz) a mela to v hlave vic srovnane, tak by asi jeste par dni i pockali a treba by to spontanne probehlo uplne normalne...Nakonec byl maly i pres uctyhodnou vahu lehce nezraly a klidne by jeste ,,vydrzel", ale to bych asi nedala uz ja

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:50

DrowRanger ja viem, ze mas z toho stres (tiez som mala) ale mne to znie, ze to syn zvlada celkom dobre. To odovzdavanie a prichod s placom je na začiatku normalne, popravde nepoznam dieta, co by to nerobilo. Snad si postupne zvykne. Nas ked v januári zacal chodit do skolky, po tyzdni si zvykol, plac sa zmensoval a bum, choroba, dva tyzdne doma a slo sa nanovo. Takto asi tri krát a potom korona. Ale teraz sa tam vyslovene tesi, aj ked je potom na mne tiez prilepeny a všetkých ostatných vratane brata, tatinka aj babky posiela prec a ked mu neni po voli, zduje sa a trucuje. Celkom dlho mi vzdy trva, kym ho ukecam, ze fakt toho rocneho nemozem poslat kade ľahšie, aby sme boli spolu sami :) sambo chodi z práce az tak hodinu potom.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:55

Jos velká gratulace, kluk jako buk

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 22:57

Jos Taky ti moc gratuluji!

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:00

Jos teď už neřeš co by kdyby, hlavně, že to dobře dopadlo!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:04

Mrakoplas ja asi žijem v nejakej bubline bezproblémových detí, pravidelne ma nasiera kamarátka čo mi vždy vykladá ako to jej dcéra dávala na prvú dobrú (s nevyslovenou vetou, že to mám za to, že som ho asi málo socializovala alebo čo ).

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:06

Jos veľká gratulácia! 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:08

DrowRanger vždy si pritom spomen na mňa, pokúsila som sa aplikovať večerný rituál od Sairon a vždy sa dozviem, že syn nechce, aby som chodila do roboty a chce, aby som bola stále s ním.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:30

DrowRanger vies co, budme radi, ze sa na nas este tesia a chcú byt s nami. Za par rokov to bude asi naopak . Syn ma vzdy v skolke vita, uteka mi naproti a krici: maminka, maminka, ty si pre mna prisla! A mne to az slzy vhana do oci, ze sa tak tesi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:48

DrowRanger nic si z toho nedělej, za prvé je každé dítě jiné, za druhé holky bývají napřed. Tohle vidím na neteři, která je o rok a půl starší než syn, přesně jak píšeš, někdy jsem cítila tu nevyřčenou poznámku, že to dělám blbě, že nemluví, nejí sám,..., někdy byla i vyřčená. Potom se švagrové narodil syn, no myslím, že lecos pochopila;)

Paní učitelky v synově miniškolce říkají, že je lepší, když dítě při předávání zabrečí a potom si klidně hraje, než když zdánlivě vypadá v pohodě, ale ten pobyt tam stráví v koutku, s nikým nemluví a tak. Tyhle děti to naopak prožívají hůř.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. zaří 2020 23:48

Mrakoplas 

Já naposled syna vyzvedávala z nové školky poprvé i s dcerou. A on z ní měl takovou radost, objímal ji a pusinkoval. Až mě to dojalo A ty komentáře jako, jé, ty jsi pro mě přišla, to máme taky. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 08:00

Jos vitej v klubu! Velka gratulace a at se chlapeckovi na svete libi!