Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:35

Pinot Noir skvelí ste!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:49

Pinot Noir to je super! Jsem rada ze slavite takovy uspechy! :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:49

Pinot Noir super! Nam pomohla poloha v lahu, hlava v mojom lone :) odkukala som to od dentist.for.small, co tu myslim spominala 7..boze ten nick si neviem zapamatat, papousci kralovna (sorry ). Ale toho mladeho vam zavidim, my ho musime dvaja drzat aby som tam cosi posuchala. Nastastie ma len 6 zubov :). Jak mu lezu zuby, ani pusu neotvori, asi ho to boli :(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:50

711990 ano, teba myslim, esteze si sa tu zjavila

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:50

Mrakoplas neboj, taky na Tondovi klecim, aby se nebranil rukama. Ale je to potreba, takze o tom nediskutuju:)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:56

711990 Mrakoplas u nás zuby malému čistom gazou, z jednozvazkovej kefky vytrhol zubami stetiny

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:56

711990 ja som skúšala na starsom vselico, pocitanie, vymyslela som speci pesnicku, aj presypacie hodiny..zabralo ale nikdy neusedel tak dlhu dobu, metal sa a vymyslal. A ta poloha v lahu je bomba, je kludny a pusta si k tomu audiorozpravky. Dokonca si aj medzizubnu pyta, len ja na nu vkuse zabudam

Tak vdaka za tip na ten ig, dost mi pomohla.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:58

DrowRanger no nechci vubec prudit, ale ted znovu na to upozornovala, ze proste to musi byt kartacek, co nejmensi. Zadna textilie ani prstacky to nenahradi. A ja jak tam vidam ty fotky uplne zkazenejch zubu, mam fakt stazenej zadek z toho. Kdyz neotevre sam, coz zpoloviny otevira, tak mu proste zmacknu pusu aby otevrit musel. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:59

Mrakoplas náš má taky 6 zubů! Ale vydrží si tam tím kartáčkem šmrdlat, jako kdyby jich měl 60

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 22:59

DrowRanger

O gaze som nikdy nepocula. To vam odporucil zubar ci je to tvoj figel? Si to neviem predstaviť, to ju omotas na ušatko ci ako? (Sorry, ze sa pytam jak dement)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:00

Pinot Noir to je zlate

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:08

Nákupní dotaz: neviděli jste teď někde mikinu nebo svetr na zip s kožešinou nebo jiným zateplením uvnitř? Velikost 110, 3 - 4 roky.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:10

711990 No ani mi ten ucet nepripominej! Velkamala ma furt dudlika (na doma, furt ho proste krade) a tam ty posty o tom taky nejsou fajn. Ale vzdycky si rikam, ze dudlik prijde na radu az.....si bude nechat vycistit zuby, az se odplenkuje, az....aby nebyly dve stres veci najednou, jenze ona jedna ubyde a vzapeti pribyde dalsi, co se musi vyresit urgentneji, treba jako ted to mlaceni....No desny, nekdy si pripadam jak matka roku!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:17

Karjakasli na to, ked s tym nemozes nic spravit, tak sa tym netrap. Starsi mal dudel (na noc) do 2,5. Tiez som mu ho nemohla skor zobrať kvoli prichodu surodenca, stahovani, skolke..a nakoniec si jeden rozhryzol (tu sa ukazalo ako dobra strategia nekupovat stale nove) a uznal, ze sa cumlat neda a zrazu zo zavislaka bum, ani si nan nespomenul. Ked budes mat cas, poriesis alebo sa to mozno vyvynie samo jak u nas. Pozri, ja som cumel nemala a mala som sialeny predkus, po rokoch ho mam znova, musim na strojcek, lebo mam hrozne malu sanku, proste sa tam tie zuby nechcu zmestit. A vadu reci mam tiez. Ziadne vycitky nemaj 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:21

Mrakoplas Jo, dcera nema predkus, ale takovou jakoze trochu spicatou celist nebo jak bych to rekla, to ma po tatinkove rodine, ti to maji vsichni, tak spis aby se ji to nezhorsilo. No jak rikam, zlepsi se (hahahaa) to mlaceni, tak jdu na to! Ona plne akceptuje, ze venku ne, ale doma to z ni nemuzu dostat, zvlast kdyz si mimino vedle cumla!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:26

Karja Hele dudlík na doma ještě dobrý. Já tu svoji nezvládám odnaučit cucat si palec. A s tím je to horší, jak je pořád při ruce :o)

Kupodivu ji nepřesvědčila ani má velice pěkně vyargumentovaná tiráda na téma: "Budeš mít křivé zuby, budeš muset nosit rovnátka a to je hrozně otravné!" ;o)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:33

DruI kamoska si ako dieta intenzívne cucala palec do 6 rokov. Je to inteligentna, vzdelana zena, polyglotka s ukazkovymi zubami! (Tym chcem povedat, ze zuby jej nezkazili usmev ani karieru ).

(Len je hodne neuroticka, ale to nebude dosledok, skor pricina tolkorocneho cucania palca:)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 09. zaří 2020 23:59

Mrakoplas No já si dost často, když k tomu má někdo připomínky vzpomenu na tenhle komiks :o)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 07:27

Karja přesně na jaře se mi nechtělo nic řešit, protože jsem si říkala že s příchodem mimina se všechno zase vrátí zpátky, s teď na to není vůbec prostor. Takže má stále plinky, cuca si palec

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. zaří 2020 07:52

Sairon mne sa tiež stále nechcelo odplienkovávať, ako bolo leto, stále sme niekde trajdali a nevedela som si to predstaviť. Potom išiel muž na päť dní preč a hovorím si, idem na to. Tak ráno som malej plienku nedala, najprv plakala, že ju chce, potom som ju nejako ukecala na cikanie do trávy, tak si nechala obliecť nohavičky. Päť dní sa stále pocikávala, prezliekala som ju veľakrát za deň a z vonku som nosila množstvo pocikaného oblečenia. Už som to chcela vzdať, že jej dám naspäť plienku a vyskúšam neskôr a zrazu na šiesty deň sa nepocikala ani raz a odvtedy je to super, ani sa nemusím starať, proste si potreby vykonáva sama.

Ale teda ja mám veľkú výhodu jedného dieťaťa, s ďalším malým bábom by som sa k tomu tiež ešte neodhodlala