dynda Náhodou to čurání ala kluk jde po sundání plíny dobře praktikovat v dívčích šatečkách, vyzkoušeno hned na dvou kouscích :-)
Vše o těhotenství a dětech
A ten moj doma cura zasadne po sediacky ![]()
Mrakoplas syn taky, ve stoje jen venku. Než se o to začal zajímat instruovala jsem muže, aby si dával pozor a syn ho ve stoje u toho neviděl. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.
Pro milovníky tornád - tornádo v lahvi![]()

Pinot Noir mate ho hezci a čím jste to spojili, jenom tou lepenkou?
Přijela jsem domů a tady úplně rozvrkocenej chlap, který to lepí už pátým lepidlem ![]()
continuity dvě víčka jsme provrtali a pak ty plošky, které zůstaly kolem těch provrtaných dírek, jsme "přiletovali" tak, že jsme nad svíčkou rozpouštěli takový ten kroužek, který zůstane na hrdle po otevření. A pak to pro jistotu ještě omotali lepící páskou. Naše zacházení by to vydrželo dobře, ale Ríšovo bohužel jen pár otočení. Ale i proto, že jsme měli lehce vypouklá víčka, která na sebe zas tak úplně nedoléhala. Myslím, že třeba ta černá víčka od Coca-Coly jsou plošší.
Pinot Noir no to nase právě musí přežít cestu do školy. Co si úplně neumím představit.
Jako úkol je to moc hezky, ale pro rodiče ![]()
Pinot Noir continuity Jak se dělá tornádo? A děti vzkazují, že to není tornádo, ale vír :-)
brrr no však my už před pár měsíci rozšířili působnost na vodní víry, tropické bouře a nejnověji na sirény ohlašující přírodní katastrofy. ![]()
Jos Opožděně gratuluji, hlavně hodně zdraví.
https://vida.cz/blog/tornado-v-lahvi
Třeba tady.
Pinot Noir prvni stredu v mesici ve 12.00 je
u vas svatek?
Tak paní učitelka dala dětem test na vyjmenovaná slova a byla dílem naštvaná a dílem zklamaná jak to dopadlo.
Nevím,co čekala ona, ale já čekala katastrofu.
continuity tvl co cekala kdyz je probirala rychlosti blesku a dneska je 9.zari! Kdo proboha dava detem testy druhy tyden skoly....
711990 celou karanténu řešili slovní druhy. Já jsem teda i videla, že vyjmenovaná slova ji nepůjdou, ale v té přemíře úkolu už mi fakt nezbývala síla.
Ale pobavilo mě to takto k veceru, ne že ne. ![]()
continuity Pinot Noir asi to není běžné vybavení většiny domácností,ale obmotat to vodotopenářskou páskou?
continuity to je hrozny![]()
Sairon tu stříbrnou pásku máme prý v autě. Teď to drží a když se to rozpadne cestou do školy, tak o víkendu zkusíme předělat. Třeba bude bod za snahu.
Musím se (nás) pochválit. Ještě nedávno Ríša řval a zuřivě bojoval při každém čištění zubů, a to to trvalo max 20 vteřin. A teď mu čistím všechny dolní mezery mezizubním kartáčkem, horní s ním nečistíme, tam má velké rozestupy, ty bereme jen jednosvazkovým. A ten roční prďola to tak odkoukal, že na jednosvazkový radostně otvírá pusu a klasickým kartáčkem si čistí sám, jako opravdu umí ty pohyby, to je kouzelné
. Ještě na jaře jsem myslela, že tohle nemůžeme zvládnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.