Evaeva Mrakoplas letfenixa ďakujem za povzbudenie. Dúfam, že tie plače čoskoro prestanú a on sa tam začne tešiť...
Vše o těhotenství a dětech
Jos Gratuluju moc a o ty drogy si ještě řekni ![]()
DrowRanger taky mi přijde, že to zvládá dobře. Zvykne si, bude to dobré ![]()
Jos nad žádným kdyby a co by nepřemýšlej, všechno dopadlo tak, jak mělo, malý je v pořádku na světě, ty taky, teď už budete jenom šťastní ![]()
Jos Gratuluju, at jste spolu spokojeni..!
Jos Gratuluju :-)
Jos juuu
a teď to teprve začne :D gratuluju k synovi!
Jinak u nas se dochazka zase upravila na to ze rano mi dite da pusu, obejme a ztrati se jak para nad hrncem mezi ostatnima detma. Rano to delam tak ze kdyz jedem autem, necham mensi v sedacce v aute a jen vypustim starsi, odpoledne ji beru vzdy sebou do skolky. To potom privlaje starsi, dostanu pusu ja i mimino a pokyn ze madam by si jeste hrala a at pustim malou na zem, ze si muze taky hrat:D Je to milacek:D
rasaNori závidím, fakt.
DrowRanger promin, to nemá být k zavisti, ja to tady pisu protoze nedavno se mi rozbilo dite a ze do skolky ne a nepustila se me ani zaboha. Tak jsem z toho byla takova nenalozena a mam akorat radost ze se to upravilo. Ja mam navic holku, budou ji v prosinci 3 a to je taky o necem jinem
verim ze u vas se to taky utrepe a syn to zvladne!
DrowRanger to, že brečí při předání, neznamená, že se tam netěší. Podle mě je pro něj náročný ten samotný akt předání. Za pár týdnů to bude dobré.
Jos
a o ta analgetika si říkej, pokud nenabídnou. Nenech si rozjet větší bolest, pak se to hůře tiší (ověřeno na vlastní kůži).
Jos Gratuluju :-)
Jos gratulujem ![]()
Malenge Dekuji, no nastesti ma ,,jen" 50cm, tak treba lindex veci snad chvili unosi. Bolesti v den operace jsem skoro nemela, dvakrat mi pichli opiat a ted druhy den boli akorat zvedani a chuze.
A velke pozitivum- behem vykonu jsem mohla byt bez rousky a normalne dychat ![]()
Jos To je vážně vtipné, co člověka dneska potěší
hlavně, že to vše proběhlo, jak má! Ať jde i nadále. Pokud už "běháš", tak paráda.
jinak ten můj měl ještě o 2 cm víc, takže mnohé 56 ani neoblékl, prostě se do nich nevešel. Aspoň že byly podědené po bráchovi, ten v nich zase vydržel pořádně dlouho.
letfenixa nic si z toho nedělej, já první dny pořád poslouchala, že ji nemáme rádi, že k nám nepatří, že k nám patří jen mimi
teď už i sama od sebe začne mluvit že ji máme rádi, tak snad to už skutečně ví A po večerech řešíme že se bojí slimaku ![]()
Sairon jsem doma s holkama sama, tak jsem vcera vecer uspavala obe u starsi v pokojiku. Mala byla nejaka nenalozena, lezla po matraci, knourala atd. A starsi se vztycila na posteli a prohlasila, ze ji desne rusime aby mohla usnout. Tak jsem ji jen suse oznamila, ze klidne malou vemu a pujdu s ni do loznice, ale ze ona bude v pokojiku sama tak at si vybere:D spala i pres jekot do 5 minut...
Jos Gratuluju, hodně zdraví vám oběma![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.