Pinot Noir tyhle vítězství po dlouhém boji jsou super!![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak dnes podruhé do školky katastrofa. Ještě doma to bylo v pohodě, že jede za tetou a starat se o mimi, už na dvoře školky že tam nechce a nechala jsem ji tam hystericky brecici valejici se po zemi. Pořád nevěřím že jsem to fakt udělala ![]()
Sairon jestli te to uklidni, dnes jsem ve skolce zanechala dite visici na brance, ktere brecelo ze nema muslicky (ktere si tam vcera odsmykala a uklizecka je pravdepodobne dnes vyhodila...), hlavne kdyz jsem ji vcera vyzvedavala, tak na ne nemyslela, doma nic ale dnes velkolepa scena. Tak jsem se domluvila s tetama ze kdyby problem pretrvaval, ze nejakou skebli doma vyskrabnu a dovezu, ale pry se uklidnila celkem ihned po mem odchodu![]()
Sairon Neboj, zítra to bude lepší. A když ne zítra, tak příští pátek. ![]()
rasaNori když to je hrozný, že jak dělají scény kvůli kravinam, tak jak pak má člověk poznat co je skutečný problém a co ne ![]()
Sairon Držím palce, ale fakt věřím, že to bude lepší a lepší, když se po tvém odchodu uklidní a nepropláče tam den.
Mně ten první školkový den poslali raději fotku, jak si dcera hraje s vkládačkou a usmívá se, asi abych jim po tom ránu věřila ![]()
DOVOLENÁ!starší je u babičky, nevim, jak dlouho to tam vydrží, ale i ten jeden den je uplně boží:-D. Co den, už za ty dvě hodiny jsem uplně zrelaxovaná:-D
Mohučanka to je od tech ucitelek moc hezke!
Ja se vcera trochu ve skolce ztrapnila, nemohla jsem na rodicak, tak jsem se aspon pri vyzvedavani stavila za reditelkou. No nachytala me, vyhmatla, ze jsem si nenastudovala webovky, nevedela jsem, ze jsou na heslo a na kazdou vetu uvedenou slovy:"asi uz vite, ze..." jsem pres rousku civela jak tele
. A uplne nejhorsi na tom je, ze jsem se na ten web nedavno i divala, ale niceho jsem si tam nevsimla.
711990 tvoj je o hodne mladší a čo oňom čítam, tak aj poddajnejší ako môj. Kefku si do úst strčiť neenchá, ani jednozväzkovú, spočiatku mi do prsta riadne hrýzol. Tú gázu som skúšala na sebe, povlak z dostupných plôch to dá dole, o medzizubných priestoroch si ilúzie nerobím. Našťastie zuby má zdravé, biele, tak hádam to vydrží kým nedostane rozum.
DrowRanger Hele ale Tonda me taky kouse, nekolikrat mi rozkousnul cerstvym zubem prst do krve, ale ja si nad nej sadnu, primacknu mu ruce k telu a pusu proste otevru zmacknutim pantu. Nepredstavuj si ze otevre sam pusu a ja mu to vycistim:D Vycisteni tech jeho 8 zubu trva chvilinku, nejdriv normalnim kartackem, pak solokartackem ty prechody a nakonec dole mezizubni prostory. Je to o zvyku. Zni to mozna drsne, ale nechci riskovat zkazeny zuby, no. Jinak pokud te to zajima, podivej se na IG Dentist for small. Vysvetluje, ze ty plochy, ktery otres gazou, jsou samocistici. Plak se drzi hlavne na hranici dasen/zub a v mezizubnich prostorech. Zuby bile mit muze, ale do mezizubnich prostoru nevidis. Ja te nekritizuju, je to na kazdym rodici a doufam, ze si maly brzo zvykne a ze bude mit zuby ok.
711990 nejhorsi zuby jsou ovsem od neustalyho cucani dzusiku, kapsicek a jinych zhuverilosti, co ty zuby rozlepta a kaz ma pre..
viktorka_od splavu jo no, ale zas to dite jist musi a kazdej kontakt se sladkym je pro ty zuby blbej. Ale teda jinak jasny, nechapu proc by dite melo celej den ucucavat sladky piti. Ale pokud je 2x denne poradne vycistis, tak se nezkazej. Akorat koho by to napadlo no. Pediatri doporucujou prstovej kartacek a obvinujou nocni kojeni, misto aby poucili rodice o spravnym cisteni zubu. V Profimedu se mi prodavacka vysmala, ze chci pro dite mezizubni a solo kartacek a nutila mi prstacek...
Sairon nam ale presne to prikazovali. Ustoupis a priste bude rev jeste vetsi.
DrowRanger Jako ja ty prvni dny s velkou malou! Normalne jsem ji zaklekla, sedla si na ni na polstari, drzela ruce a ona rvala jako tygr. No jo, jenze rvala tyden, pak min a pak min. Ale bylo to husty, se sambem jsem se kvuli tomu i hadali, on by ji to radsi necistil. Jenze ono po dobrym to s ni slo tak tyden, pak jsem prave musela zaklekavat. Ted taky dela tyjatry, ale jen tak ze zvyku, ze se to z jeji strany asi musi a tuhle jsme sli do obchodu a ona mi sama rika ,,jsme nevycistili zuby,,. No mela pravdu! Ale je fakt, ze casto zapominame a hlavne tatinek, kdyz ji vecer vypravuje do pelechu na to dost kasle.
viktorka_od splavu jo no, ale zas to dite jist musi a kazdej kontakt se sladkym je pro ty zuby blbej. Ale teda jinak jasny, nechapu proc by dite melo celej den ucucavat sladky piti. Ale pokud je 2x denne poradne vycistis, tak se nezkazej. Akorat koho by to napadlo no. Pediatri doporucujou prstovej kartacek a obvinujou nocni kojeni, misto aby poucili rodice o spravnym cisteni zubu. V Profimedu se mi prodavacka vysmala, ze chci pro dite mezizubni a solo kartacek a nutila mi prstacek...
Dost te obdivuju 711990 , ze jsi tak dusledna s tim cistenim zubu. My jedem jen kartacek, niti cistim tak parkrat do roka, kdyz mu tam neco uvizne. Na vic nemam elan a veri , ze mu zuby jeste tak ty dva roky vydrzi i bez toho. Pak si to bude doufam delat sam.
Edit-nevim proc ta citace, nejde mi vymazat
Syn má už osem plomb, priznávam, že super dokladne som predtým, kým mi to zubárka nevysvetlila, necistila, syn neje cukríky, lizatka, nepije sladké vody, a po každom jedle, akomkoľvek, si zapija čistou vodou. Tak snáď sme to zvrátili.
Candance když já si říkala, že kdyby to mělo být s takovýma scénama, tak že si ji radši nechám doma, že tam nemusí chodit za každou cenu.
Ale vzhledem k tomu, že když jsem pro ni přišla, tak zas brečela že nechce domů, tak to asi prostě bude nějakou dobu s řevem 2x denně no![]()
Karja dceri ke 10 a dela ze zubu tyatry
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.