Jednosvazkový používáš běžný pro dospělé, nebo taky nějaký dětský?
Vše o těhotenství a dětech
Candance To bude asi celozivotni!
dzizisketa oba dospelacky. Pouzivam curaprox 1006 myslim. Doporucila mi ho zubni hygienistka. Predtim jsen mela Tepe, ale ten je o poznani tvrdsi. Zas mu nechci uplne brousit dasnicky chudakovi:) a mezizubni ten nejmensi Tepe angle.
letfenixa u nás ze tří dětí, nejstarší ani kaz, další dvě mají už vrtáno, problém jsou mezizubní kazy. Hygiena u všech stejná jak do četnosti čištění, tak typu kartáčku, pasty atd. Jako netěší mě to, ale nejsem schopná sebe nebo je dokopat k něčemu víc.
Sairon syn loni taky dost vyváděl, byl podobně starý jako vaše i měl doma nového sourozence. Vždycky jsem ho předávala z náruče do náruče paní učitelky, k ní takhle šel, ne že by ho že mě musela servat. Pak jsem musela rychle prchnouti, ale vždycky jsem chvíli stála za dveřmi a poslouchala, vždycky přestal fakt okamžitě. Domů se mu taky nechtělo, paní učitelky vždycky říkaly, jak je tam vysmátý. Co bylo blbý, že byl furt nemocný, takže neměl moc šanci si zvyknout. Víc v kuse se podařilo ho tam dávat až někdy v únoru a bylo to hned poznat, v podstatě to předávání už bylo skoro bez problémů. Ale pak přišla corona, půl roku tam nebyl, začíná za 14 dní, jsem zvědavá.
Jestli se jí tam jinak líbí, tak bych chvíli vytrvala, pár týdnů to potrvá. Pokud to překoná, bude to výhoda, až půjde do školky, už s tím nebude mít problém.
711990 ty jo, tvůj Tonda má líp vyčištěný zuby než já
taky bych potřebovala někoho, kdo na mě každej večer zaklekne
Jos Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Ava hele ja taky, protoze ja si cistim zuby mnohem hur
u nej se mi to.dodrzuje lip, no.
Ava takhle už teda dětem čistíme taky. Ale přiznám se, že jen večer, ráno nestíháme.
Dnes si me odchytla teta ze skolky a pry jestli je starsi i doma ted hur zvladatelna anebo je to jen ve skolce... Ze jako jestli je problem u nich tim myslela. Tak jsem ji ujistila ze doma je to obcas slusny Saigon, tak se jen usmala a rika: tak budeme muset jenom vydrzet.
Dieťa je choré, v jasliach bol dnes 7. Deň. Poprosím už píšte len pozitívne veci, nech sa na nás začnú lepiť len tie
.
DrowRanger Mne prijde, ze je ted nastydly kazdy druhy dite! Snad si tim projdete a budete mit chvili klid;-).
Karja toto asi budú už nejaké tie jaslove bacily, ani mne nie je extra dobre, tak som zvedavá či to zloží aj mňa.
DrowRanger mě sedm dní přijde dobré skóre:) Syn loni onemocněl skoro po každé návštěvě, chodil teda 1 nebo 2x týdně. Vždycky teda jen rýma, ale i tak to znamená alespoň týden doma. Letos jsem s ohledem na situaci nakoupila nějaké sirupy na imunitu, tak jsem zvědavá.
Evaeva Lejem do syna všetky super sirupy, tak uvidíme, keď začne byť kolektívny, či to za ten skoro rok niečo spraví, ale rozhodne s ním chcem ísť na alergologiu, ja som silný alergik, astmatik, so slabou imunitou, muž má tie alergie a alergické prejavy, ktoré sa u mňa neprejavujú, chúďa, nanič genetický základ má
Toto asi plne ocenia skôr matky starších detí, ale tak každého to raz čaká ![]()
Na zaklade tu doporucovanych zubarskych profilov som syna objednala na prvu preventivku. Boli sme az dnes. Nechcel moc spolupracovat ale ked som ho trochu v naruci pridrzala tak sa ukludnil ked zistil ze sa mu len pocitaju a pozeraju zuby. Nastastie je vsetko ok a dostala som este zubnu nit natiahnutu na plastovom rakovi aby som tym docistovala medzi 4 a 5kou kde sa mu zuby dotykaju. Mlady pan bol akurat z toho vsetkeho nasrany a odmietol si zobrat malu hracku za odmenu od zubarky
ale jej pristup bol ukazkovy. Dufam ze k nej bude chodit dlho aby nemal traumu na cely zivot z nejakej protivnej masiarky ako ja. V detstve som narazila rovno na dve a mam vdaka tomu slusnu fobiu zo zubarov. Konecne som sa odhodlala k jednemu ist a som rada ze je to clovek co chape cim som si presla. Momentalne mam cerstvo vonku osmicku a mam pocit ze bud zdochnem od bolesti alebo si odfajcim pecen flectorom a ibalginom
eless
to je super!!!
Nic si z toho nedělej, večer vyčistit takhle je dost. Ráno stačí, že se v rychlosti odstraní zbytky po snídani. Já si třeba ráno čistím zuby fakt jen spíš pro pocit. Pokud jsou večer zuby fakt krásně čistý, do rána se na nich prakticky žádnej plak neudělá. Větší děti bych nechala ráno klidně čistit samotný, jen ať trochu ulehčí mamince.:)
To je dokonalý!!![]()
Jo a já bych to jinak napsala do radostnýho vlákna, ale hodí se to spíš sem - sehnala jsem pediatra, a to prakticky hned a bezbolestně.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.